201

Анонимен

преди 7 години

До АаметАнадола да си прибира недоразуменията!

200

Анонимен

преди 7 години

Естествено македонския въпрос трябва да бъде решен между България и Албания, разбира се в сътрудничество с Хърватия, Румъния и Унгария и при пълен игнор Сърбия и Русия

199

dp

преди 7 години

Всичката Мара втасала само промяна на границите ни трябва, мале мила.Границата между Македония и БГ ще отпадне по естествен начин, както всички останали граници в рамките на ЕС ще отпаднат като му дойде времето. Дано Македония по-скоро влезе в ЕС та да стане непрактично пробутването на такива идеи отвън за тия дето ги пробутват.

198

Анонимен

преди 7 години

Руско-сръбсския окупатор е оплашен, туко виж и другите им творения разтурим

197

eni4er

преди 7 години

Македоня е Българска,а България е Турска земя

196

Хахаха смях в залата

преди 7 години

И тия си имат екземпляри като Болен Сидеров.

195

Анонимен

преди 7 години

Няма да делим нищо с никой утре тоя може да каже, че нас трябва да ни разделят Румъния, Сърбия и Турция и че сме един тумор на балканите.

194

полк. Борис Дрангов

преди 7 години

Никогаш нема да я делим с шиптарите!!!МАКЕДОНИЯ Е БЪЛГАРСКА!!!! С НАМИ БОГ! УРА!

193

Анонимен

преди 7 години

Руските *** реват защото някой посяга на творението на русия.

192

Додо

преди 7 години

Господа товарищи *** гъзoблизачи, видехме ли сега? Лоооошите американци за пореден път подкрепят България! Кога например, Пyтя Пyтлерович Путиния ще излезе да каже "Македония е Българска"?? Нали ще обиди любимците си сърби!

191

Анонимен

преди 7 години

Хайде сега пак американците са ви виновни, че СЛАВЯНИ наредиха да се създаде Македония, после даже я приобщиха в Югославия с цел да може да се омешат със сърбите и завинаги да остане сръбска територия... Славяни накараха Георги Димитров да праща българи бежанци от Беломорието да стават население на Македония - т.е. това си е наливане на кръв в изкуствена държава! И то българска кръв! Вярно, макетата (българите) много са изстрадали и сърбите много са бой са хвърлили върху макета, но са славяни!

190

Анонимен

преди 7 години

Pravi ste za eventualna voina,da ne bude mejdu maketa i nas.No kakto usa,taka i Rusiya e nayasno za tleeshtiyat ogun poradi pustrite etnosi na balkanite i sega hvurlyat klechkata.Bojidar Dinitrov maloum..nii po dobre da si mulchi,a bulg pravitelstvo da ne dava povod za omraza s maketata,ami da zastane v poziciya,koiato EU poddurja.Usa e zlobna na eu i Rusiya i tozi hod e izchislen.Bulgari i makedonci BUDETE TREZVI I NE SE PODDAVAITE NA PROVOKACII!!!Tova koeto e stanalo,nemoje da se popravi!!!

189

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 228Косово е държава, и Крим е на Украйна.

188

Анонимен

преди 7 години

Хич не са ми притрябвали нито "македонци", нито албанци. Не са стока!

187

Анонимен

преди 7 години

България е признала както Македония така и Косово, така че никакви дележи не ни трябват. Ако започнем да делим света като баница съвсем скоро ще изчезнем от него.

186

Анонимен

преди 7 години

Ето как американците виждат възмездяването на Турция заради отнемането от териториите и на земите на кюрдите:- България и Албания и Сърбия се сбиват заради Македония. Идват братските натовски войски на героична Турция, потушават конфликта и за да има мир присъединяват цялата теритнория на враждуващите страни към великия ткурски султанат на султан Ердоган.

185

Анонимен

преди 7 години

Нова версия на писанията за развитие на сръбско-босненския конфликт на посланик Монтгомери: България и Сърбия се сбиват заради Македония!!!На хамериканците им се иска нов военен конфликт, където да си изпробват оръжията върху интелигентен славяноговорящ противник.

184

Анонимен

преди 7 години

Тия много ги бива в разрушаването не нечии държави, знаем съветите им до какво водят тероризъм и балкански войни, туй ли иска не мерси.

183

ММ

преди 7 години

На тоя *** *** ще му наритам. Това е подстрекателство за война. Никой не иска ужаса който тя носи. Искате ли да станете бежанци или пък вашите роднини.

182

eni4er

преди 7 години

Македония изцяло ще се присъедени към България и после цялото това към Турция