48

ivo.kolev.357

преди 7 години

Vashata Merkel e po-opasna.Svalete ia ot vlast I togava govorete protiv Trump.

47

Анонимен

преди 7 години

Когато Меркел налага на цяла Европа политиката си към бежанците, Шпигел мълчеше и всичко беше върхът на демокрацията и свободата! Сега не било по кефа на Меркел! Сори, но тоягата има два края и всеки си намира майстора. Само че сега, Меркел да си се оправя с Тръмп сама! С бежанците също! Иначе, историята помни с кого не трябва да се съюзяваме във време на война.

46

доктора

преди 7 години

Колеги цялата тази истерия в германия е заради търговската война която тръмп има намерение да започне с ЕС А ЕС е 4-и Раих-цметрополия в германия и деиндустриализирана европа(особено източна)източвана откъм хора ресурси и използвана за евтин ПазарГермания не е Русия или САЩ или Китай-държави континенти способни нс самостоятелно съществуване.Ако им сложат мита на стоките и великия немски стандарт отива по дяволите

45

Анонимен

преди 7 години

Само Германия е докарвала света до катастрофа при това на два пъти. Сега е подкарала третия си опит. Сега руснаците и американците не трябва да я цепят по средата със стена, а да я оградят отвсякъде като резерват, за да не се разпростира повече из Европа.

44

Анонимен

преди 7 години

Еха кеф. Толерастите вият на умряло. Ако в германия нямаше полиция която да следи дори постовете в интернет щеше да се види че не Тръмп е проблема е склерозиралата Мути...

43

Анонимен

преди 7 години

Нищо ново, щатският президент винаги е бил опасен за света.

42

Анонимен

преди 7 години

Само Германия и Меркел са опасни... за Европа!

41

Анонимен

преди 7 години

Ислямските диваци дето идват да се взривяват не са опасни. Опасен бил Тръмп дето не ги пускал... ако това е мнението на всички германци, значи Германия трябва да бъде заличена от картата, това за мен е олиго френска държава изгубила правото си на съществуване.

40

Анонимен

преди 7 години

"Германия трябва да се противопостави на 45-ия президент на Съединените щати и неговото правителство."Да си се противопоставя сама на САЩ, ама без да използва ЕС като жив щит, та да я видим колко е ербап и колко струва.

39

Анонимен

преди 7 години

Не е опасен за света. Опасен е само за Сорос, толерастите, либерастите и техните платени медии. На нас забраната му за достъп на граждани на Близкия изток по никакъв начин не ни застрашава сигурността.

38

Анонимен

преди 7 години

EVROPA TRIBVA DA SPRE DA GLEDA V CHUJDITE KANCHETA TRAMP PUTIN I DRUGI I TRIBVA DA SE OTARVE OT VLIANIETO NA SOROSOIDIZMA DA SE PODSTREKAVA EVROPEISKATA RAJDAEMOST DA SE RAJDAT POVECHE BELI DEZA FRAZUZICHETA GERMANCHETA AVSTRIICHETA I DA SE VARDIAT NAISTINA EVROGRANIZITE A NE DA PRIIJDAT PO 2 MILIONA BEJANZI NA GODINA

37

Шпигел е заплаха

преди 7 години

Шпигел е световна заплаха и платена от соросопитеци медия. Долу Шпигел.

36

Анонимен

преди 7 години

Ще го видим колко не иска война Тръм. Рано е да се каже, но може и да си покаже зъбките.

35

ДИД

преди 7 години

Казвал съм го и пак ще кажа - Тръмп е милиардер, спечелил безкруполно пари и власт и за пари и власт той и неговата клика ще направят всичко възможно да експлоатират и да поробят света. Ако ще и да унищожат човечеството. За тях най-важното е "АЗ".

34

Анонимен

преди 7 години

Европа, САЩ и Русия не струват. Целият свят в момента е в упадък. Цялата ни култура е в упадък. Капитализмът е в задънена улица.

33

Анонимен

преди 7 години

Ах ах ах :-) :-) :-) Музика за ушите ми!!! :-) :-) Вижте добре за кво ставаше въпрос до сега!Докъде ни докара обонговската политика и неговите мекерета! :-) :-)

32

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 45Затова пък,диктатурата е жестоката истина,ако си против диктатора-умираш.Така е в арабския свят,в Русия,в Северна Корея,дори в Китай.Това по-ли ти харесва от демокрацията?Човечеството е преживяло този ад,в който ТРъмп иска да го върне.Светът не е само правене на пари.

31

Тихомир Томов

преди 7 години

Евреите пак ореваха Света !

30

Анонимен

преди 7 години

ТЕРОРЪМП МУТРЪМПОВ ТРЪМПУТЛЕРОВ Е ТОЛКОВА ЗЛЕ ПСИХИЧЕСКИ, ЧЕ ТУКУ НИЩО СЕ ОБЪРНЕ И СРЕЩУ *** ДРУГАРЯ СИ!!!!ЛОШОТО Е, ЧЕ ТРЪМПУТЛЕР Е НАПЪЛНО УМОПОБЪРКАН ОТ ВЪЗРАСТТА И ПЪРВОНАЧАЛНИТЕ СИМПТОМИ НА ПАРКИНСОН МОЗЪЧНО РАЗСТРОЙСТВО!!!1

29

жалко

преди 7 години

Единствените който са защитавали Европа е Русия но вече няма да стане Европа под натиска на Обама заби нож в гърба на Русия с санкциите и преврата в Украйна.