120

ходи се пързаляй

преди 7 години

ктб кгб ктб кгб ....... ходи се пързаляй ...........

119

б.б и ц.ц

преди 7 години

а защо не ги променихте тези числа до сега все пак бяхте на власт няколко години.знаем че работихте вдигнахте минималната с 60лева а на министри депутати нек и др.претприятия с по600 лева и средната заплата скочи на 1100 1200 лева.те това е.хората не се записват в бюрата за безработни защото там е един ужас,а вие показвате положителни показатели.проверете реално какво е положението по места нали 90%са ваши кметове.не да заплашват хората ако не гласуват за герб.хората вече мълчат не говорят.

118

Anonimen

преди 7 години

Лъжливото овчарче пак ни облъчва с неизпълними обещания.Ако сте искали щяхте да го направите.Цялата власт беше във вашите ръце.Само до преди 2 месеца говорехте,че 300 лв.мин.пенсия щяла да срути държавата,а сега бомбастични обещания,на които може да се хване само простия мат'рял на ГЕРБ.

117

Анонимен

преди 7 години

ТОЗИ АКО ЖИВЕЕШЕ В РУМЪНИЕ СЕГА ЩЕШЕ ДА Е В ЗАТВОРА И ЩЕШЕ ДА ВИДИ ПАЛАТ АМА СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ....ТАКА СИ ПАСНАХА С БОРИСОВ ПО ЛЪЖИТЕ И ЛАКОМИЯТА !

116

пенсионер

преди 7 години

Много им пречим!Ама много!

115

Анонимен

преди 7 години

Искат да изтребят пенсионерите!

114

б.б и ц.ц

преди 7 години

а имали още хора който да вярват на политици.защо не приемат закон за:намаляване на депутатите на 120,почасово монимално заплащане като в ЕВРОПА,тук е 8.60 евра а в българия да бъде в лева,да се премахне охраната, колите, жилищата и облагите на депутати,министри и техните семейства.всеки който отиде да работи в дриго населено място си плаща всичко и спане и пътни и храна а много фирми и р.дрехи не дават.когато политиците се слеят с хората по бит,житие и битие тогава ще бъде добре в булгария???

113

Анонимен

преди 7 години

Същите хора,после децата им,внуците им,същите,за които закон за символите на комунизма(същият комунизъм,от който те са се възползвали максимално) е по важен от референдума,същите начело с бат Сали,с реформатора,който е под наркоза,"патриота"който представлява другите 4 милиона,същите не искат и никога няма да се променят.Светло бъдеще няма да има,не,че не е възможно просто няма народ,който да се бори за него.Ще има само мизерия и тя ще става все по-голяма.Колко е хубаво да си оптимист.......

112

ходи се пързаляй

преди 7 години

5 $ или 500 щатски $ на месец , все ходи се пързаляй .....

111

Учуден

преди 7 години

Преди два месеца, като се приемаше бюджета пееше друга песен. Кога лъжеш преди, сега или винаги?

110

Анонимен

преди 7 години

650,ама коя година?щото ,ако растат с 10 процента на година тия заплати..немоа да сметна,ама знам,че нема да е скоро с тия 650 лв заплата..аман,искаме СЕГА такива заплати,НЕ 2020!

109

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен101Като казваш колко е заплатата в Русия, кажи и колко са разходите за бензин, за отопление, за газ в бита, за храна? Колко хляба например може да се купят там с една минимална заплата, и колко тук?Колко литра бензин? Сравни и покупателната способност там и тук, на минималната заплата?

108

Анонимен

преди 7 години

П Р Е С Т Ъ П Н И К ! ИСКАМ ДА ТЕ ВИДЯ В ЗАТВОРА И ПАЛАТА ТИ ДА ГО ВИДЯ СРИНАТ СЪС ЗЕМЯТА. ТОВА ПОЖЕЛАВАМ НА ТЕБ И НА ЧЕЛЯДТА ТИ ЗАРАДИ ЛЪЖИТЕ ,НАГЛОСТТА ТИ И ЛАКОМИЯТА ТИ !

107

Анонимен

преди 7 години

До ЗаварчикРУМЪНИЯ Е ЕДИННА ,ТЯ И В СТУДА БЕШЕ НА КРАК ВЪПРЕКИ ,ЧЕ ТАМ НЕЩАТА СА В ПЪТИ ПО-ДОБРЕ ВЕЧЕ ,ТАМ ЗАТВОРИТЕ СЕ НАПЪЛНИХА С ПОЛИТИЦИ А НИЕ БЪЛГАРИ КАКВО ПРАВИМ ?МИЛИАРДИ СЕ ПЕСТЯТ ОТ КОРУПЦИЯТА И ОТ ВЪРНАТИТЕ ПАРИ НА РУМЪНЦИТЕ ОТ КРЕДЛИВИТЕ ПОЛИТИЦИ И ЗАТОВА РУМЪНИЯ ВЪРВИ НАПРЕД А ТЕЗИ НАШИ ЛЪЖЦИ СИ ГИ ДАНДУРКАМЕ....

106

Анонимен

преди 7 години

Постижима е и средната заплата от 1500 лв., на база на икономическите показатели.Тоест ако икономическите показатели са ниски няма увеличение.Нещо като ,,Тате ще ми купи колело ама друг път'' И как сега почнаха да дават на заден за пенсиите,преди няколко дни обещаваха пенсии по 300 лева и както ги питаха възможно ли е тия се кълняха че било възможно.Сега изведнъж нямало да бъде честно,нямало как и т.н. глупости,типично по герберски,сутрин обед и вечер различни твърдения по една и съща тема.

105

Анонимен

преди 7 години

ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ТОЗИ И ОТ БОРИСОВ!КОГАТО Е ЗА ТЯХ КОЛИТЕ ИМ ТРЯБВА ДА СА s КЛАСА,ЗАЩОТО НЕ ДАВАТ ПАРИТЕ ОТ ДЖОБА СИ,ТОЗИ НАГЛЕЦ ТАКА ФИЛОСОФСТВА СЪЩО КАТО ДЪРТ КОМУНИСТ,НЯМАЛО ИКОНОМИКА,ЗАТОВА НЯМАЛО ПАРИ ЗА ПЕНСИИ А ЗА ТЯХНИТЕ ГЛЕЗОТИИ СЕ НАМИРАТ ПАРИ.ТОЗИ НЕ КРИЕ БЛИЗОСТТА СИ С ПЕЕВСКИ И Е ЕДИН ОТ ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА КТБ ! НАГЪЛ ПРЕСТЪПНИК !ЗА ЗАТВОРА СТЕ ВСИЧКИ ! ГОСПОД ДА НАКАЖЕ ВСИЧКИТЕ !

104

Анонимен

преди 7 години

А останалите заплати ще се увеличат ли пропорционално? Или фирмите ще орежата от заплатите на другите за да платят на тези които са под минималната и така на пазара няма да има нови пари да влязат в потребление, Ефектът ще бъде нулев, защото сега тези на минимална ще купуват повече, а тези от които са взели ще потребляват по-малко.

103

Анонимен

преди 7 години

Срещата с избирателите да протече с ремарке камъни... така е справедливо

102

Анонимен

преди 7 години

До всички.Хубаво говорят господата кандидати за народни"УПРАВИТЕЛИ".Обаче никой от тях не казва ако това,което обещават не стане,какво правим??"Никой не може да ти даде това,което аз ще ти обещая".Ако излъжат ще подарят ли палатите си в полите на Витоша,колите си за по 200 000лв,банковите си сметки с милионите в тях,ще започнат работа за 363лв на смени в цех?"Европа не вярва на лъжи" само българите.Малко дете 1 път като го излъжеш те гледа странно,куче като го набиеш помни.Какво са българите?

101

Анонимен

преди 7 години

Аз съм на 4 хилки месечно.