41

Анонимен

преди 7 години

България е пълна с некомпетентни полит анализатори които вместо да се хванат да работят са се хванали да пишат хвалебсвени послания и постулати в подкрепа на Тръмп и Путин!

40

уважението майка

преди 7 години

Молеца има нужда някой да го "уважи". След това ше се размекне и ще се спогоди.Спомняте ли си колко време си спечели Брежнев с "разведряването".Всички бяха оптимисти макар и със 70 рубли заплата. Сега си спомнят оптимизма и забравят глада. Комплексна е руската душа.

39

Анонимен

преди 7 години

34 на твоя език е "Ъндърстейнд ми"!

38

Анонимен

преди 7 години

Мнозина русофили или просто хора отвратени от западния империализъм хранят напразни надежди в Тръмп за промяна. Управлението на Тръмп ще донесе още по-голямо разделение и неравенство в света. Популистките му ходове са желани от мнозина, считайки, че те ще решат настоящите проблеми, но нека не се заблуждаваме, те просто ще генерират повече омраза и разделение в света. Досегашната политика на САЩ бе егоцентична. С идването на Тръмп, тя дори умножава егоцентризма си. Така проблеми не се рашават!

37

Паметлив

преди 7 години

Ако вземем да броим жертвите на американските президенти в предизвиканите от тях войни,да не се окаже,че подминават даже Сталин?????

36

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 34той украински

35

смЕх

преди 7 години

Питам се ,ако Тръмп разпореди нова разследване за кулите близнаци какво ще искочи???

34

да

преди 7 години

разбира се,че Америка си има много убийци..Ислямска държава какво са....

33

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 25. Какво означава "понял" ?

32

Анонимен

преди 7 години

Важното е да го уважи. И на Путин ме му стане хубаво и всички ще се доволни.Доколкото познавам Тръмп от това,което пише за него, той със сигурност ще го направи.

31

до 30

преди 7 години

Светът отдавна не е същият ........... Трябва подобен подход колкото и да го мразите човека е президент и има определени качества .Ти що не станеш като разбираш повече.

30

Анонимен

преди 7 години

Навремето комунистическите *** много препоръчваха по страниците на Ню Йорк Таймс и останалите таблоиди в щатите да се сключи с убиеца Мао . Като същевременно обругаваха "убиеца "Никсън .*** .

29

****

преди 7 години

Този като го гледам, няма ясна визия за развитието на света и политиката,говори това което му дойде в момента на ума,без да знае какво ще последва на следвашия ден,това се разбира с всеки следващ ден,при него няма последователност.И така както вървят нещата при него,няма да изкара целият мандат.

28

Анонимен

преди 7 години

27 Това че някакъв журналист си мисли че Путин е убиец, трябва ли да значи че бай Дончо трябва да му превъзпитава мисленето на тоя журнал?

27

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 7 години

Абе защо плюете руснаците ?И сега рускоговорящи купуват сувенири и осигуряват приход в градчето ни.

26

Анонимен

преди 7 години

Тръмп не каза "Не е убиец!".Умен е.

25

Анонимен

преди 7 години

Пенсионерчето, ако използва закона срещу имигрантите и бежанците, ще остане по доволен! Но с такива хитлеристки напьвания най много на тая вьзраст някои хемороиди да получи!

24

Анонимен

преди 7 години

27 Журналистът казва, че Путин е убиец, а Тръмп не потвърди, защото му се надсмя с отговора! Понял?

23

Факт

преди 7 години

До Анонимендо 18Победителите не ги съдят,каквото и да са направили*.Като гледам,вероятността Русия и Путин да загубят намалява с всеки изминал ден.Е гаранция няма,разбира се.*Това САЩ го знаят най-добре.

22

Анонимен

преди 7 години

ISTINATA E SOROS I ROTSCHILT FED V USA TAZI SA PROBLEMA TE UPRAVLIAVAT EVWROPA I USA A I GOLIMA CHAST OT RUSKITE I UKRAISKI MILIARDERI S HAZARSKI KORENI SA PROBLEMA TE PROVEJDAT ANTI EVROPEISKOBIALA I ANTIHRISTIANSKA POLITIKA NA GENOZID V EVROPA SASHO IZPOLZVAT TIHNITE MEDII PO SVETA I POMASHKITE MEDII VBALGARIA DA DRASKAT BALVOCHI A NE ISTINATA