84

Анонимен

преди 7 години

До Дойчеа защо ние да се изнасяме? нека се изнасят хабибитата,може там да им хареса . може да се оженят целокупно отбора за един арабин,ей така,на шега.

83

Антрополог

преди 7 години

Оставете децата на мира комплексариии без чуство за хумор ....

82

Анонимен

преди 7 години

вместо да се мотаят из моловете,тези гъски да прочетат историята,щом не са я чели в училище.

81

Дойче

преди 7 години

Забога кога българина стана толкова ограничен селянин.Всеки нормален разбира ,че това е шега.Супер лош материал,нормалните да се изнасяме преди тези зомбита да ни заразят с потресаващата си злобноарогантна простащина...

80

Анонимен

преди 7 години

До АрабелаПо тези правила мюсюлманите не могат да живеят в ЕС!Тук те са граждани и щом ползват демократичните достижения,като право на работа,социални помощи,включително и за децата,нямат право да налагат шариата и извратените си мюсюлмански традиции.Марш в своите изостанали страни!А българските,които се омъжват за такива,сами си носят риска.

79

Анонимен

преди 7 години

Така като е тръгнало на хиджаби, така ще вземат и да се нагъзят ако ни превземат тук ордите... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

78

Баба Ивана

преди 7 години

Абе, дали Баба Ивана ще си пооправи хита - "Ще остана само по хиджаб!"?

77

Анонимен

преди 7 години

и химна им - арабски ? и това е " ПРИЯТНА ИЗНЕНАДА " ????????? защо ли се жертваха някога Ботев и Левски ?

76

Анонимен

преди 7 години

До Джихадист завоевателТи си просто един жалък руски ***.Отврат!

75

Фен

преди 7 години

Жени спортистки , какво друго да кажа , пффффф

74

Джихадист завоевател

преди 7 години

Браво на жените!!!

73

Камен

преди 7 години

Всички терористи - убийци в Европа са раждани от жени в бурки.

72

Арабела

преди 7 години

До Анонимен 65Мюсюлманите не "крадат" децата си, а по техните обичаи те принадлежат на мъжа. Ако се раздели с жена си, истинският мюсюлманин не само не се разделя с децата си, но е и длъжен да ги вземе и да ги възпита според тяхната вяра. Просто той може да се откаже от жена си, да я изгони, да се разведе, тя да избяга, защото не приема такъв живот ... но от децата си -никога! и си ги търси и накрай света, ако жена му успее да избяга с тях.Да го имат предвид кандидатките за арабски булки.

71

No comment

преди 7 години

Не виждам нищо трогващо в случая.Всеки народ си заслужава всичко, което му се случва

70

sdfsdfsd

преди 7 години

Най-обичам у фейсбука като видя някоя кифла, дето се е снимала в джамия в Дубай, цялата глава покрита, но това не скрива липсата на акъл. Ако балканските мъже са първобитни, то арабските мъже са 100 пъти по-първобитни и в мисленето си, и в отношението си към жените. Но тя глупостта ходи по хората, в случая по кифлите.

69

Анонимен

преди 7 години

Еее голяма работа е станало бе:-):-) Ако питаш бай ти ***, направо трябва да се обесят:-):-):-) Нали в европейските държави има свобода и демокрация, то за това жените с хиджаб в европа искат да обличат каквото искат:-):-):-) Ама май демокрацията в Европа е "ГОЛ може, ама с бурка НЕ" :-):-):-) ДА ЖИВЕЕ ЕВРОПЕЙСКАТА "ДЕМОКРАЦИЯ":-)

68

Ем

преди 7 години

Това дори и на шега не бива да се прави!

67

Анонимен

преди 7 години

Да ги пратят ри джихадистите да им се порадват малко, като толкова много реват за ислям.

66

Свидетел

преди 7 години

Въпросът с бюджетното финансиране на такива важен. Всеки готованец, тарикат и хрантутник, който ползва НАРОДНИ ПАРИ требва да спазва стандартите на приличието и очакванията на данъкоплатците.

65

Мърли

преди 7 години

Тия само ако си представят какво ще им се случи в арабска страна не е истина просто. Явно не са чели за Батак и Стара Загора и не са гледали новини за арабския свят. Пу*ки заспали!