101

Шерлок Холмс

преди 7 години

Казвам ви, че престъпната група се състои от:-адвокат Симеон Рачев Миков;-съдия Емил Кръстев;-съдебният изпълнител Иван Чолаков.

100

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 129Дано нямаш късмета да го видиш, че тогава ще можеш да си Очуден за цял живот!

99

обективен

преди 7 години

Такива измами се случват само на обикновени трудови хора ,събирали като пчелички цял живот !! На депутати ,магистрати и тям подобни това е невъзможно да се случи ,може би защото са в схемата ?? От всеки мобилен оператор могат срещу дребна сума да ти вземат ЕГН-то,номера на л.к. и адреса и после доказвай ,че нямаш сестра !! Егати Държавата !

98

Анонимен

преди 7 години

Гледай как бързо да не кажа светкавично могат да работят съдии и съдебни изпълнители...Можело значи ама за кого ?

97

Krom

преди 7 години

До Успял - това да не е платено рекламно съобщение на адвокатската гилдия бре? И защо ти е да плащаш такива цифри? Ако въобще някога си виждал толкова на куп, разбира се? Лееко си попрекалил с научната фантастика. Или с тежките напитки. Не ти ли е малко рано?

96

анонимен

преди 7 години

и тъка е във цялата държава,при наличието на алчни и безкрупулни адвокати и бездействието на държавните органи от който никой не страхува,защото докъто си размърдат дебелите ***,жената може да остане на улицата.

95

horeishio

преди 7 години

Като в близкия изток трябва да стане,на площада и бой с повета по главата докато се размажат.

94

?!

преди 7 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

93

Т. Петков

преди 7 години

Това е нещо страхотно. В каква държава живеем, ако всичко е истина. Най-малко - що за банка е тази, която позволява кой да е да се бърка в отношенията с клиентите й. Освен това - може да се задоволи едната страна без да се проверява истински ли са документите, а другата страна не. Това равнопоставеност ли е? Къде отива старото правило "Невинен до доказване напротивното"!!!

92

Смуки

преди 7 години

От личен опит: бях поръчител, спират да плащат, банката мълчи , осъждат ме без да знам и без да си сменям адреса или работата, обжалвах ... и пих една студена вода, от 1000 ми искаха 10000 !

91

Андрешко

преди 7 години

Цацаров къде спиш? Подведи под съдебна отговорност "съдията" ,който е постановил това съдебно решение и адвоката. Как ще има съдебно решение без да е призована ответната страна да се защити и да докаже правотата си в съда? Откъде този *** има толкова пари и защо ще й е дал тези пари на тази жена на юнашко доверие без никакъв писмен документ? Това са много пари,явно това е престъпна схема,в която участват всички замесени,заедно със съдията.

90

Анонимен

преди 7 години

Е затва трябва човек да си държи няколко хилки допълнително вкъщи, като стане така, плащаш си на правилния човек да му пусне един куршумец в тиквата на тоз.

89

Анонимен

преди 7 години

До УспялПффф, най-вероятно никога не си виждал 2 хил. лв. накуп.

88

Анонимен

преди 7 години

С една или с един Запис? Кой не е внимавал в часовете по български език.

87

Гошо от Почивка

преди 7 години

До УспялНа върха на хранителната верига си! Браво! Намерихме те , Издиславе!

86

Анонимен

преди 7 години

До АнонименА утре ще искат да гласуваме а ??Не се притеснявай, на никой не си притрябвал, ако искаш гласувай. Има достатъчно мераклии за гласуване, и без теб ще мине гласуването.

85

Анонимен

преди 7 години

Обaче господин 7.62 не чaкa. Много бързо решaвa.

84

Анонимен

преди 7 години

Преди време един човек застреля банкова служителка точно за измама и изнудване. Дали не е време да бъдат застреляни и няколко съдия-изпълнители и да започнат да спазват закона. То е ясно, че тях от съд не ги е страх. Може би ще ги е страх от смъртта?А аз точно по тази причина не държа повече от 200 лева в банка. В часа който ми преведат заплатата и я изтеглям. Никакво доверие в тези мушеннически институции.

83

Анонимен

преди 7 години

А утре ще искат да гласуваме а ??

82

Успял

преди 7 години

На моя личен адвокат плащам 2 хил лева месечен хонорар само да се занимава с личните ми дела. Изобщо не се интересувам какво се случва, той се занимава. Само некадърниците и мързеливците днес нямат пари да си наемат адвокат и заслужават да бъдат мамени.