68

Късно е за обещания

преди 7 години

ГЕРБ НЕ МОГАТ ДА поправят фаловете които сътвориха с външната си политика.-Цял свят разбра че не Борисов смени Бокова а Меркел и ни се смя.-Съгласиха се да изграждат нови бежански центрове тайно. Приемах послушно "съветите" и дерективите на Юнкер,туск, и ги изпълняваха послушно. Приемаха политиката на Плевнелиев.Ако това не е участие в раделението на нацията какво е? Българина не обича задкулисието!За обещания е късно!

67

Реалист

преди 7 години

Ако има черно на бяло нутариално заверен докумен с обещание за двойно увеличение на заплати и пенсии ще гласивам за тях иначе чао.Стига лъжи и мизерия

66

Анонимен

преди 7 години

България е погубена, не стига че е най-бедната и ограбена, ами и имаме голяма демографска криза, да не говорим, че след герб фирмите започнаха да работят на ръба на фалита. Толкова зле не е било никога, най-добрите години за България в икономическо отношение са 2000-2008-***, особено 2008-*** беше луда година, жалко че ни вкараха в криза, иначе нещата бяха на път да избухнат, след това дойде герб и сякаш всичко замря, замръзна, като с всяка следваща година ставаше по-студено, сега е направо ледено

65

Анонимен

преди 7 години

Не може държавицата ни да има просперитет при положение, че премиер от 7.5 години е човек от СИК, бивш агент на ДС и член на БКП, но прочел само една книга, полуграмотен. За да изглежда умен насъбра префтасали лелки в правителството, коя от коя по-издъхнала. И тази Данговска, бившо партайгеносе, отврати толкова хора с лъжата, че дядо и също бил убит от ***. Вчера и Караянчвеа разбрала за нейния дедко? Ааааах, гадните ***, изпотрепали дедовците на видните демократи /експартийци/.

64

анонимен

преди 7 години

бьлгарите са *** народ щом 1 милион гласуваха за тази *** представете синивото

63

Хахахахаха

преди 7 години

Държавата съществува само и благодарение на заеми и фондове, ше дигнат :D Те унищожиха бизнеса, особено в провинцията, да не говорим че отвратиха младите, не стига че новите поколения са на половина като брой на тези, които ще се пенсионират в следващите 10 години, ами и те се топят наполовина, защото едната част отива в чужбина, а другата пък се мести в софия, то нямаш мн голям избор, каква икономика, какво повишение на заплатите, ахахахха, държавата едвам сега храни всички хрантутници, а после

62

ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ

преди 7 години

смях през сълзи.Не й повярвахме на сълзите затова сега опитва и двете.Радев си правил пиар.Той и без пиар може защото му вярваме.Ако герб са я изтапосали да им прави пиар точно тя са много зле, амаа много.Продължават със фалшиви изборни обещания.Обещават всичко.Какви още лъжи ще изречат?Българите загубиха доверието им зашото предадоха НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ!

61

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 73Бизнесмените има пари, но бизнесмените в България харчат над 90 процента от спечелените пари само за тях.

60

Българина

преди 7 години

Имахте 2 мандата да направите каквото искате, ай гид

59

Анонимен

преди 7 години

Г-жо Цачева и как точно ще стане това със заплатите и пенсиите след като бизнеса ви скочи за увеличението на МРЗ от 420 на 460 ? Откъде ще дойдат тези пари ? Бизнеса си стиска милиардите и не желае да ги инвестира, за да се увеличи БВП - доходите - потребителската кошница ! Пък за образованието на вас и на всички други партии ви трябва *** народ, защото ако народа е достатъчно образован никога няма да гласува, за която и да е партия ! Ще ви бият шута и ще мислят за друга система на у-ние !

58

Анонимен

преди 7 години

Само да вметна, че заплата ми за последно е увеличавана през 2007-*** година и то с 2,1%. За какво увеличение ми говори сега тази? Да бяха създали условия за повишаване на заплатите докато бяха на власт! Аман от лъжците на ГЕРБ.

57

Анонимен

преди 7 години

Нечувана наглост! Седем години управляват и само мизерии произвеждат, но искат Падев за 7 дни да направи чудеса! За толкова време Цеца не може кворум да събере в НС!!!! Да, вотът беше протестен, но с това не се е приключило. Сигурно и от нас се иска за 7 дни да забравим трагедията ГЕРБ и пак да им се доверим? Никога повече!

56

изненадах се

преди 7 години

И на Цвета Караянчева комунистите убили дядо и, но тя го разбрала едва вчера от един документален филм по БНТ

55

АНОНИМЕН

преди 7 години

Цецке, Цецке от толкова много ваши лъжи и вие вече няма да си вярвате. Нищо добро не се чака нито от ГЕРБ ,нито БСП нито Реформатори просто защото са слуги на Евро либералния модел. Изходът е само гласуване за Патриотите , защото нямат слуги нито Брюксел, нито в САЩ . На Сидеров не му пука какво ще кажат от Брюксел или Козяк 16. Напротив може в очите да им тегли майната , защото това заслужават. От толкова много Евоценности сме най-бедните и болните в света. За това само Обединени Патриоти!!!

54

Анонимен

преди 7 години

Отвратителни демагози са крадците от Герб!!! И най-вече милиционерите и партийните секретари намерили приют в тази ОПГ!

53

Щирлиц

преди 7 години

Гнус,отврат-всеки ден...Край нямааа..

52

Аз

преди 7 години

След толкова много лъжи, ще ли има някой, който да се довери на таз шайка ГЕРБ, дето ***, трупа, а народа сухи залъчета хрупа!

51

Бат Ицо

преди 7 години

До АнонимeнДържавата беше в отлично финансово състояние при Станишев.Външншния дълг се плащаше с лекота без да се вземат нови заеми.Съотношението дълг/БВП беше 12-13% най-ниското в историята.

50

отец Иван

преди 7 години

Номенклатурният кадър на БКП другарката Цецка Цачева вчера си счупи ръцете да се кръсти като староверец пред паметника на жертвите на комунизма. От ренегати и престорени вярващи нищо добро не чакайте.

49

доходи

преди 7 години

Нали Валери Симеонов им предлагаше да се увеличи минмалната пенсия на 300 лева.После предложи варианта да е 200лева и да се преизчислят другита пенсии за да станат и те по-високи. От Герб нададоха вой как това не можело да стане,но гласуваха 2 милиарда лева за саниране на блокове ,с което си купуват гласопадаватели за следващите избори. От несанирано жилище не се умира ,но от малка заплата и пенсия ДА. За колко часа и стигат на Цачева 150лева?