9

Анонимен

преди 7 години

Аз какво ви казах, някой ще изкарва парички на гърба на хората с нови такси, глоби и данъци. Колко хитро, а? В името на "Чистия въздух" някой ще започне да спира, проверява, глобява, наказва и т.н. А кой ще спре миганите и стотици хилядите които се топлят на въглища, гуми, бъклуци и дърва? Акцията е добре подготвена за да се обработва общественото мнение в ползите от "мерките". А ползите ще напълнят сметките на лукави и лакоми общинари начело с крадливата и сополивата кметица.Колко ще ги търпим?

8

Живеещ до Пирогов

преди 7 години

Решаване на замърсяването в "Красно село":1. СИНЯ ЗОНА в карето - бул. Славейков, Гешов, България и Борис.2. ЗАБРАНА в София да се отопляват на дърва и въглища.3. Улиците да се мият поне два пъти седмично.4. Зареждане на магазини м/у 22 и 6.5. Забрана на частни лечебни заведения без гаражи в жилищни сгради да функционират.6. Жестоки глоби за непочистени фекалии на кучета.ФАКТ е че събота и неделя в София се диша и въздуха е по-чист. Махнете всички трошки, дърва и въглища, които ни тровят

7

общината

преди 7 години

Чудесен момент за нов данък. Данъцте са полезни за здравето.

6

ФПЧ10

преди 7 години

Че то целия hype, през последните две седмици за мръсния въздух, беше подготовка на обществото за новите ограничения подготвяни от столична община. То не бяха репортажи по новините , арт пърформанси с противогази, сълзливи статии за малки дечица... Всичко дойде много стегнато, в синхрон и добре организирано.

5

смЕх

преди 7 години

След толкова поръчкови статии най-накрая общината със "сълзи" на очи ще се "загрижи" за нас и ще сложи едни такси комин и за преминаване през център ,че файда няма да има ще е ясно за всички ,но пък "грижи" за нас бол .

4

Анонимен

преди 7 години

Новата изненада от Картофка са цветните стикери на колите. Сега до гражданската и винетката, ще лепим и цветен стикер за нивото на вредните газове от автомобила... Ама коли се карат и май месец, пък смог няма... Вместо да повишат доходите на хората, за да не се налага да горят евтини въглища и автомобилни гуми зимата, те измислят нови санкции, налози и ограничения...

3

ДП

преди 7 години

Какъв герб те гони? Кремиковци го затвориха от БСП, герберите още не бяха поникнали кому ли цъфнали, кому ли вързали.

2

Витко

преди 7 години

И бариера на Владая върши работа!

1

Анонимен

преди 7 години

А навремето герберастките разправя ха, че Кремиковци бил виновен. Ами него го няма от 8 години. Кой сега му е виновен на Бойко Правите ***?