11

Анонимен

преди 7 години

Медиите не бива да стават трибуна за такива доказани престъпници рецидивисти. Дори имената им не трябва да се пишат. След 12 присъди да го пуснат под домашен арест, говори и за това, какъв съд имаме в България. Трябва да умират в забвение такива нагли престъпници.

10

Анонимен

преди 7 години

Едно не разбирам - как така цацаратурата толкова ленсо пуска под домашен арест подобни? Дори в Бургерланд тоя ще търка наровете поне 3 доживотни.

9

Край

преди 7 години

Всичко започва със спирането на авариики на спирка за да си купим баничка. В държава в която това е възможно - всичко е възможно и нищо не трябва да ви учудва.

8

Анонимен

преди 7 години

Сега... 15 години на all inclusive на наша сметка, после може да вземе да осъди държавата за преживяния стрес по време на укриването си от закона. Политкоректното говорене е съобразно налагане на цензура и просто един доста лицемерен начин да се отбягва не лицеприятната истина.

7

Катя

преди 7 години

Само 15 г , за три погубени живота,по 5г на човек и ще бъде пуснат предсрочно за добро поведение. :( И къде точно е правосъдието?

6

Учуден

преди 7 години

Явно малко са го обиждали.....................щом все още дава интервюта!

5

Анонимен

преди 7 години

Тези хора са недосегаеми за законите. При мен са идвали бригади по 10-15 такива хубавци, возени в бус от шофьор, който не може да си напише името и няма представа от правилата за движение по пътищата, но пък има издадена книжка. Питал съм подобен шофьор какво означава знак "Стоп", показвайки му го на пътя. Отговор - "Аз си карам направо, шефье."

4

БЪЛГАРОУБИЙЦИ

преди 7 години

Само 15 години затвор за тоя убиец, тоя трябва да е на електрическия стол!

3

Анонимен

преди 7 години

сега в затвора ще има време да си изкара книжка

2

Смуки

преди 7 години

Пуснете Хюриета , човека бизнесмен щял да стане у Германията ,а сега го занимават с глупости тука!

1

Й

преди 7 години

Този *** не трябва бял ден да види!