11

Proximus

преди 7 години

Самият факт, че "енергийно бедните" хора се подпомагат от държавата с дърва за огрев, а не с ток, трябва да ни говори на нея колко й пука за нас.Аз съм от Варна, и из целият град когато няма вятър (слава Богу рядко) мирише на изгорели дърва зимата, вчера 30мин разходка навън ми докараха главоболие.

10

смЕх

преди 7 години

Тия къде по-точно ги стяга чепика като гледам любимата им дъвка са старите коли и твърдите горива. Колко вредно било нали се сещате ,че ако хората имаха достатъчно високи доходи този проблем може би нямаше да го има. Като резултат от всичките тези приказки най-много общината със "сълзи" на очи да сложи нова такса която няма да реши нищо ,но ще се бият по гърдите ,че предприемат мерки.

9

Анонимен

преди 7 години

Фините прахови частици безспорно са много опасни за здравето и поне в София и още няколко по-големи града в България, трябва да се забрани отоплението на твърдо гориво, само дето не виждам как ще стане. Никой не контролира какво става в гетата. Иначе даже и всички МПС-та в България да спрем за една зима, въздуха на практика няма да стане по-чист.

8

Факт

преди 7 години

Колите били виновни, как пък не. Една кола с дизелов двигател по Евро 5 или 6 замърсява 10-12 пъти по-малко от една цигара с фини прахови частици, да не говорим колко хиляди пъти по-малко от една отоплителна печка на дърва и въглища, но хайде да пишем против колите, че е по-безопасно и по-манипулативно.

7

Истината

преди 7 години

В София има парно, така че замърсяването не е чак толкова голямо, въпреки че в гетата горят какво ли не, вкл. стари гуми и найлони. Има и доста стари къщи, доста от които се отопляват на дърва и въглища и замърсяването с фини прахови частици е налице. То и цигарите замърсяват колкото един дизелов двигател, ама нещо си мълчат по въпроса. Може би в Спаси София са пушачи-колоездачи и затова са против колите, а не против най-големите замърсители.

6

Наблюдател

преди 7 години

Контролните институциите във всички браншове по принцип закрилят нарушенията по всякакъв начин. Едва когато някакво нарушение се промъкне в някоя TV се размърдват и започва имитация на дейност, докато отшуми и се забрави проблема. Цялата с-*** е изградена на този принцип законодатгелно подготвена в НС.

5

M

преди 7 години

Ами много ясно! Да не някой да си прави илюзии, че на някого му пука??? Интересува ги само да си събират данъците и таксите и толкова!

4

Анонимен

преди 7 години

До м дааМи супер колкото по-бързо изчезнем толкова по-добре. На никой не му трябва още едно мързеливо и глупаво племе на балканите.

3

Анонимен

преди 7 години

Че то има ли инститицуии които да работят освен тия които събират парите на хората?

2

м даа

преди 7 години

В Бг 90% от децата живеят в София и Варна , Правете си сметка какво поколение ни чака.

1

анонимко

преди 7 години

това за София, а другите градове? Бг не е само София!