18

Турчина

преди 7 години

До 21Че кой ти каза че турскара войска е силна ? Я виж какво ги направиха в Сирия ИД ! Избиха ги до крак, танковете им горят катоЕй яко заблуден комплексиран *** това да не ти е смешната българска армия. Турция като влезе в Сирия буквално за няколко дена си изчиста границата от всякакви терористи и сега от както е там турския аскер всяка седмица праща около 50 терористи в техния рай. Не мога да кажа че нямат загуби турците но те са значително малко.Аз поне следя новините от първа ръка

17

ХРИСТО СТОЙЧКОВ

преди 7 години

ТУРЦИТЕ АКО ПРОЕДАТ СВИНСКО, И ПИЯТ ЧЕРВЕНО ВИНО -- ПИША СЕ ВЕДНАГА ТУРЧИН И ВЛИЗАМ В ТУРСКИЯ АСКЕР, ДА ТРЕ.ПЯ КЮРДИ.ИНАЧЕ ЗНАМЕТО Е СУПЕР .

16

Ние си знаем, че

преди 7 години

имаме сънародници от турски етнически произход.Проблемът е там, че преди време турски държавен глава им каза, че са българи.Самосъзнание насила не се гради.То се формира постепенно, исторически.Що се отнася до знамето на снимката, не знам кой го е измислил и какво цели да постигне предизборно.Предполагам, че сега турци и патриоти /имам предвид партиите/ ще започнат да се обвиняват един друг в провокативни действия, а турската държава ще каже, че няма нищо общо с проектирането на този байрак

15

Анонимен

преди 7 години

Пълни глупости. Целият зор е нашите "патриоти" да има за какво да говорят.

14

Нено Сенегалеца

преди 7 години

До до НЕНО манг...Като четеш само Газета.ру далеч няма да стигнеш! Те ще изкарат,че и твоета сестра е...!

13

Българина

преди 7 години

То не бе фалшиви грографски карти знамена, емигранти, телевизия, радио новини официален език, три партии!!?! Събудете ср това е нападение, птекратяване всякакви отношения с турция за това. Национален референдум ще има затваряне границите за турски тирове и изгонване на турския бизнес, пускане на юп за да станем защитена територия за газа. Нато ли ще ни пази от вълка в кошарата?

12

Нено Сенегалеца

преди 7 години

До НякойТова е добра идея напълно подкрепям!

11

Българина

преди 7 години

Все едно знаме на турците в германия!? При следващото национално преброяване, който се пише турчин директно отнемане гражданството. Възродителен процес пак ще има, това е ясно. Това е нападение не е провокация!''!

10

Нено Сенегалеца

преди 7 години

До Анонимен 10Няма как да взимаме пример от Тръмп!Много сме слабички,ще ни смачкат за нула време и тогава ти ще бъдеш първия който ще сложи феса!

9

of 6

преди 7 години

в средата липсва свинската глава.

8

Някой

преди 7 години

Няма ли да се намери някоя фирма да направи знаме на турските българи. Може да има знаме и на тракийските българи от Одрин, или знаме на Одринска ( Източна ) Тракия. Да им напомним че това са земите до Истанбул включително и са си наши.

7

Нено Сенегалеца

преди 7 години

До ЩО Е ТО?А ти сигурно в България си циг..нин а в чужбина българин!

6

zeus

преди 7 години

До Анонимен 6Липсва му свинска глава ;)

5

Бай Пройо

преди 7 години

Това не е знаме на Българските турци,а на прасето ни Груйо- дамгосали сме го на неговата четина,за да се отличава от другите селски прасета.

4

Анонимен

преди 7 години

Нещо празно ми се струва в средата. Липсва му кафявата черта от *** ми.

3

:)

преди 7 години

Ващо знаме е месаля!

2

Вотан

преди 7 години

Че какво му е на знамето!

1

zeus

преди 7 години

В България всички сме българи, ако някой се чувства турчин ей къде е Анадола...