17

Анонимен

преди 7 години

Лансира и една теза,че кемалистите са предали гюленистите в последният момент, избрали са по-малкото зло,а разрива между бившият елит(кемалисти) и Запада е дошла след не-подкрепата тогава на Турция за войната в Ирак заради съюза на САЩ с кюрдите,т.е в началото възхода на Ердоган е с подкрепата на Запада,когато все още бяха заедно с Гюлен

16

Анонимен

преди 7 години

пак ли копираш на български от Дойче веле *** , мързи те да пишеш статия

15

Анонимен

преди 7 години

Ердоган стана султан по сценарий

14

Анонимен

преди 7 години

към тая статия има и видео в Дойче веле

13

Анонимен

преди 7 години

В Турция започва гражданска война между турците и грузинските полуроми. Дали накрая ще остане Селджукия, или Чаешукерия?

12

COPY-PASTE

преди 7 години

Статия от Дойче веле копирана 1:1 а ако няма Дойче веле няма и Новини

11

И аз

преди 7 години

имам свръх секретен доклад по този случай, затова ще го споделя само с вас!Разбира се, че Гюлен не е централната фигура в опита за преврат, централната фигура е Обама, изпълнители са ЦРУ, и чак под изпълнител се явява Гюлен с ръководената от него организация.Това го знае Ердоган, знаят го руснаците, знаят го в ЕС...Ердоган обаче не обвинява директно Белия дом защото е безсмислено, няма как да започне чистки там, а и това би означавало край на сергията с пазарлъците. А Ердоган обича пазарлъка.

10

Анонимен

преди 7 години

"Аналитичният разузнавателен отдел на Федерика Могерини, в който работят над 100 анализатори и IT-специалисти"Ама вие сериозно ли? *** Таляна която е там само за 4 години и като дойде новия сменя всички ще изгради разузнавателен отдел? Тия имат ли си понятие за какво става дума, разузнаването не е да пишеш закони за големината на доматите, колко прави са краставиците и какви условия да има в курниците. Разузнаването се изгражда десетилетия наред, само харчат парите ни.

9

Анонимен

преди 7 години

До турчинЧичата си призна че е турчин славянизиран. Ха ха ха ...

8

не толкова прост

преди 7 години

Германия вместо да финансират и пазят терористи катоГюленистите и ПКК, да вземат да си пооправят страната, че другото лято се очаква да има гражданска война в Германия: мюсюлмани срещу другите.

7

Анонимен

преди 7 години

Аналитичният разузнавателен отдел на Федерика Могерини, в който работят над 100 анализатори и IT-специалисти, стига до извода, че Гюлен не разполага нито със средствата, нито с възможностите да организира опит за преврат в Турция.Същите тия се бяха оставили руснаците да ги записват и да пускат в ютюб разговорите на грозната баронеса как се обяснява за Украйна.

6

Анонимен

преди 7 години

След като изготвили секретния доклад, разузнавачите от ЕС го публикували в пресата.

5

читател

преди 7 години

Подобни опити за "преврат" са познати отдавна. Така си разчистиха пътя към тоталната власт и Сталин и Хитлер.Този уверено върви по същия път.Като гледам екзалтираните тълпи от платени клакьори, сходството става още по-голямо.Не е ясно само до къде ще стигне.

4

Поверителен европейс

преди 7 години

Поверителен европейски доклад?Трябва да е много поверителен, щом аз знам за него.Пак ни вземат за балами.

3

Анонимен

преди 7 години

Турция им каза абе кокиченца миризливи ако пикаете срещу вятъра ще се намокрите !!!

2

Пешо разузнавача

преди 7 години

Е, те тва го казах още на следващия ден от "преврата". И не само аз, всички разузнавачи в хоремага се бяхме събрали на съвещание, и това беше резултата на разследването ни. Като гледам и други разузнавачи по цяла Европа също споделят това. Но явно тези не ходят по кръчми и нямат връзка с реалния свят. Чак сега започват да стоплят какво е станало и какво става в Турция.

1

Анонимен

преди 7 години

А пък водата е мокра...