130

Portret ot ms

преди 7 години

Za bulgar prezident glasuvaha 2,1 miliona bulgaristanci.Za bulgar majoritarni izbori glasuvaha 3,5 miliona bulgaristanci.Portreta na efendi Trifonov e do portreta na efendi Rakovski do 3 mart.

129

Анонимен

преди 7 години

Няма значение избирателната система,а хората,които се избират.Дали ще умреш от холера при пропорционална система или от чума-при мажоритарна-няма значение.

128

Анонимен

преди 7 години

Българската политическа клика, ако беше и малко грамотна, щеше с радост да приеме всички точки от референдума на дългия, защото той им гарантира на практика, вечна власт

127

ВОЛЕН ПАША

преди 7 години

НЯМА ДЕМОКРАТИА НИКАДЕ В СВЕТА...ИМА ЧАСТИЧНА РЕПРЕЗЕНТАТИВНА ПАРТИОКРАТИА (ПАРТОКРАЦИЯ) С НАЗНАЧЕНИ ОТ ВСЕКИ ПАРТИЕН ФЮРЕР -- ПАРТИИНИ ПОСЛУШНИЦИ -- ПАРТИИНИ ПУДЕЛИ.НЯМА ''НАРОДЕН РЕПРЕЗЕНТАТОР=ПРЕДСТАВИТЕЛ'' ! ИМА ПАРТИИНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ.НАМАЛЯНЕ БРОЯ НА ДЕПУТАТИТЕ НА 100...СПИРАНЕ НА ЗАПЛАТИ,БОНУСИ, АПАРТМАНЕТИ, ПРИВИЛЕГИИ, БЛАГА И БЕЗППЛАТЕН БЕНЗИН И НА ВСИЧКО...СПИРАНЕ НА ВСИЧКО.

126

az

преди 7 години

Аз гласувах с НЕ за задължително гласуване. Мен Бай Слави дали ме брои за 3 ДА :)

125

Мен

преди 7 години

Каквито и коментари да има гласовете бяха 3,5мл. така, че българския народ не е глупав както искаха да го изкарат повечето политици.

124

Анонимен

преди 7 години

абе вие чули ли сте С.Т- да каже добра дума за някого от бранша? ама само една добра дума? то не оплю Лили Иванова, то не бе робин кафалиев, не се скара с Евтим милошев, с Камен Воденичаров, с Тончо и Марта, със Зуека..... с кого не се е скарал?

123

бОКО

преди 7 години

ЦРУ,ЦРУ,ЦРУ.....

122

Анонимен

преди 7 години

що не идеш на село, там си си едно към едно.

121

Кулезич

преди 7 години

Питай цру,кой е финансов министър на Боко.Има доклад по случая.

120

Слави

преди 7 години

БКП! БКП! БКП!

119

късата памет

преди 7 години

Сега да обясня на тия дето се кланят на новия спасител щото събирал 70 000 души. На последните концерти на ACDC, Мадона, Роджър Уотърс и куп други музиканти се събраха и над 70 000 души и какво от това. Да бъркаш събралите се на концерт хора с политически поддръжници е като да ядеш доматите с колците и да се чудиш дали вкуса е гаден щото не си ги посолил.

118

Feri

преди 7 години

Slaveiko topli bulgarite v studa kat nema tok...s iadreni pribori...

117

Анонимен

преди 7 години

Абе каква е тази държава в която мутриет ни управляват? Бойко, марешки, а сега и Чалгаря? живеем в Абсуристан! Върнахме се във времената на Сик и Вис.

116

ем би ем нееби

преди 7 години

Започна се.Колкото и да лаете,края на терора ви се вижда.За възмездие се съмнявам,но поне да ви разкараме,че срам нямате!

115

Петър Папазов

преди 7 години

Имам предвид администратор и не разбирам защо се срамувате от това ***-сине.

114

Анонимен

преди 7 години

Славчо, защо не кажеш кой ще ти е финасовия министър? може би Дарина Павлова, вдовицата на Илия павлов?

113

Анонимен

преди 7 години

да 3,5 милиона са гласували, но само 2,5 милиона са казали ДА. има и хора които са казали НЕ. очевидон слави не уважава гласа им. Освен това може да си казал ДА по един въпрос, НЕ по друг, той го слага за Общо ДА.

112

Анонимен

преди 7 години

До АйнщайнЕ дори и това, което си написал не е верно, защата нито броят на гласувалите достатъчен, за да си признае, нито броя на отговорилите с "да". Това е закон.Ама тия работи никой не ги глед, нали? Е така са и изборите, не e важно за кого, а ДАЛИ СЕ ГЛАСУВА. Просто мижи да те лъжа, то затова са писъците да се гласува задължително, че нещо публиката все да се разсейва) Така свързваме Славчо със статуквото.Не, мерси. Пас съм и съм твърдо последователен в тоя си позиция.

111

Анонимен

преди 7 години

Аз гласувах на референдума, но както се разбра в последствие цялата идея е била една самореклама на шоуто.Без политическо представителство не става, нека Слави да каже кой го заплаши да не прави партия и защо едниствено партията на ББ застана твърдо зад него