78

Анонимен

преди 7 години

да си ги прибира всичките бабичката

77

до 92 Циник

преди 7 години

Живея в Германия, вярно е, че на много хора им писна от Меркел, но все още има много наивници които я подкрепят. Надявам се АфД още да се засили до изборите и да обърка поне сметките на Меркел и нейния режим, както и на Зелените - те са най-голямата напаст в Германия. Соцдемократите са слаба ракия.

76

Циник до заптието

преди 7 години

Четеш ли, четеш ли провокаторче? Толкова ви искат, и обичат навсякъде!Племето ви е долно, и си заслужава всичко!Дано Европа последва Тръмп, и ви натири в пустините от които изпълзяхте!

75

Анонимен

преди 7 години

Г-жа Меркел нема кво да се чуди. Тя си ги покани , да си ги взема всичките и да си посреща с хлеб и сол. Заради нейната покана цяла Европа се напълни с хора с ниска култура и хигиена, силно агресивни, не подлежащи на никакво възпитание.

74

Анонимен

преди 7 години

Меркел,ние сме автономна територия-държава,наречена България с повече от 1300-годишна история.Не сме вилает на никого,за да ни определя кого да приемаме и колко.Щом си канила гости,посрещай си ги.Ние не ги искаме.

73

Циник до Мустафа

преди 7 години

Абе заптие - ти верно ли си вярваш на бълвочите? Немския народ му писна - да го крадат и убиват..а канцлерката я мразят! 100 пъти пишман станаха, че бабичката е на власт!

72

байхейс

преди 7 години

идиотизмът на еврейско-лихварската неолиберална вурхушка е поразителен !точно заради тези "бежанци" загубиха власта в Англия и Америка, на път са да загубят властта в Франция, Унгария, Полша, Румъния и България и продължават като обезумели да повтарят един и същи напев: бежанците толерастията, бейанците толерастията ....100 годишни еврейски *** и, продължавайте така и не Тръмп - нов Х и т л е р ще си докарате !

71

Мустафа

преди 7 години

Меркел не е сама, тя има подкрепата на народа си, иначе нямаше да е там където е.А германците не са глупави колкото и да се опитвате да ги изкарате такива

70

ha ha

преди 7 години

До МустафаАко си русоляв или със сини очи - направи си ти тест на ДНК-то....Ако не приличаш на тези - пришълците - питай баба си кой левент я е ... през войните....

69

Брей,каква е нахална

преди 7 години

Бабата кани неидентифицирани субекти, поощрява ги, миналата година заяви, че Германия ще се справи!Сега, според други сайтове, била вдигнала ръце и рекла "Няма решение проблемът с емигрантската вълна! Останалите държави членки на ЕС трябва да помагат!"От къде накъде, ***? Аз като поканя гости, пращам ли ги после у вас ти да им поемеш издръжката и да останат у вас завинаги, защото те така искали ама не щели да работят! Обаче искали домакините да се съобразят с повелите на религията на гостите!!!

68

Циник до Мустафа

преди 7 години

А мен ме напушва чиста г*нус , като ти чета отвратите! Провокаторче

67

Циник до men

преди 7 години

+10! Трябват и на Европа опитни в развъждането на камили, кози, и пръчове тарамбуки - дето не знаят как се ползва тоалетно клекало...

66

Мустафа

преди 7 години

Напушва ме смях, когато виждам как българете се напъват да дават акъл на германците.

65

дада

преди 7 години

Най-важното като за начало е : Меркел с доживотна присъда. За гостите и депортация. Какво има да мисли? Не се ли намисли за 3 години?

64

Циник до Мустафа

преди 7 години

Ъхъ...и Турците са кюрди...ама не го осъзнават...дрънканици (провокаторски) в една Швеция с 300% са се увеличили изнасилвания, убийства, кражби - в Германия също ! Откакто миролюбивите ти едноверци заляха Европа! Нагли, мръсни, миризливи, неуки, прости,безсрамни, при*митивни, отвратителни!

63

БАБА КУНА

преди 7 години

ЕДИН БЕЗПЛАТЕН СЪВЕТ МЕРКЕЛ ОТ МЕН - ИЛИ ВСИЧКИ ОБРАТНО ОТКЪДЕТО СА ДОШЛИ ИЛИ СИ ГИ НАСТАНИ У ВАС!

62

Анонимен

преди 7 години

Сега ли се сети, че самата тя предизвика вълната от емигранти, която ще доведе Европа до пълен хаос? Когато разберат, че Германия повече не е в състояние да се справи с положението, когато забуксува социалната й система, гладните, бездомни и отчаяни пришълци ще се обърнат срещу нея. Но каква 49011вина имат другите държави?

61

Мустафа

преди 7 години

Българите след дългото съжителство с Турция по ДНК са мюсулмани, просто не го осъзнават, както например неосъзнатите г.ейове.

60

Мустафа до циник

преди 7 години

След време емигрантите ще се интегрират,но за всичко трябва търпение.Не се плашете, някои мюсулмански обичаи биха ви се харесали.Ще намалеят кражбите и изневерите например

59

до Мустафа

преди 7 години

Мустафа, проблема не се състои в количеството бежанци!Напротив, Европа има нужда от "свежа кръв".Проблема е, че "цунамито от бежанци", което залива Европа от Африка и Бл.Изток не желае да се интегрира в новите условия!Напротив, налагат своята култура и традиции, които са в пълно противоречие с европейските!Дори Турция не би могла да интегрира камиларите!Мързеливи са и не желаят да се интегрират, каквото и да си говорим!