17

Анонимен

преди 7 години

Какъв авторитет може да ми бъде Китай, като нито им разбирам езика, нито имам нещо общо с културата им.---Хаха, абсолютен профан. Поднебесната Империя е единствената държава и цивилизация, която от 3000 години не е била разрушавана.

16

Анонимен

преди 7 години

Бе к'во ме интересува бай Дончо Тръмп, важното е Гришо да победи в петък Надал и да е на финал в Австралия!

15

Анонимен

преди 7 години

Това,което се очаква е нападение над Дамаск,само така може да бъде елиминиран силен лидер зад когото стои народа му,главната цел е Иран защото изобличава ционистките престъпления и не се кланя на митове и легенди....Така е предсказано и в Исай 17:1-14.Нещата в Сирия никога не са били по-опасни поради победата срещу троянския кон идил впрегнат после за Иран и след това християнския свят започващо с Русия.

14

да

преди 7 години

някакъв изход не може да намери Тръмп, защото цялата му държава е създадена с палене на войни и грабежи, с избиването на милиони хора по света

13

да

преди 7 години

Америка е парази.т, който може да съществува само, ограбвайки другите и разпалвайки войни, но.. войните вече ги губи и печалба няма - свободно падане :))))

12

Анонимен

преди 7 години

Кой е световния лидер ,Русия ли ?

11

Анонимен

преди 7 години

Когато на американците заветната мечта стане да изпратят децата си в китайски университет както китайците сега правят в американските, тогава Китай ще стане световна сила. Само ако знаете колко пари хвърлят за английски още от детската градина. С продукция на евтини и ниско-качествени стоки лидер няма да станат. А за руснаците ясно.

10

Анонимен

преди 7 години

'След неизбежната победа над ислямизма света ще разбере забраната за считане на всяка една религия за ексклузивна"Дмитри Радишевски в "Универсален ционизъм".Християните слушат ли?Същият автор е в очакване на "месията",който не е за него Исус Христос.

9

Анонимен

преди 7 години

Дори в елементарните учебници по икономика е обяснено ясно - протекционизмът облагодетелства големите държави. Единственото което губят е репутацията си (която понякога е по-важна от евентуалните печалби). В случая обаче не репутацията на САЩ а неговата лична ще пострада. Той ясно го разбира, но въпреки това явно е готов на саможертви

8

стига

преди 7 години

На света не му трябва лидер а равноправни държави,видяхме "лидерството"на една страна САЩ до къде докара света!войни,кръв,мизерия,смърт.

7

Анонимен

преди 7 години

OOH според някои наблюдатели ще престане да съществува в сегашния си вид и уж в името на обединение на хората и религиите(но тя ще остане една-на антихриста)от Йерусалим трябва да управлява един консул от "мъдреци"уж Библейска алтернатива.Само гледайте вече са посяват семената!

6

да

преди 7 години

Непобедимият САЩ е много победен и в Украйна и в Сирия и е напълно безпомощен :))))))

5

Бай Йордан от Сливен

преди 7 години

"Старият световен ред от 20 век окончателно си отиде"....Good night sweet prince.И нека мир не намери праха му. И едно православно АМИН.

4

Анонимен

преди 7 години

САЩ си е САЩ,непобедими,всеки играе по правилата които те определят ,всеки влиза в пазари които те формират,САЩ смачака икономически Русия,САЩ направи Китай икономически гигант и САЩ ще свали Китай от попрището на лидер.Проблема за нас е ,че нещата отиват на война и връщане няма,старото все още не е убити .

3

Анонимен

преди 7 години

"Изолационизъм" е луцифериански термин за здрава и неутрална държава.О пределено е след Великобритания и Америка,новата империя да бъде бъдещото царство на антихтиста т.нар .и зраел.Само гледайте.Сега виждаме перестройка на друго място.Без война няма да стане,сатаната иска да види избраника си антихриста да управлява света и започне обезглавяването на истинските християни,но първо да падне мюсулманството(не говоря за идил ,които не са мюсулмани но култ),което живее добре с християните.

2

Анонимен

преди 7 години

Ватикана?Един милиард и повече католици,влиятелни в почти всички важни държави.И подадена ръка към Русия(общата опасност).

1

до 1

преди 7 години

Китайската империя е в пъти по-стара от руската и щатската взети заедно.