99

Анонимен

преди 7 години

С още 1 милиард ще довършат почнатите стереопори, за толкова малко пари нищо не е направено. А и резултата е грозна шарения.

98

до а

преди 7 години

А да си чул някъде да са сменили ел.инсталацията,В и К системата и да са презаварили връзките на панелите.Дограма,стиропор и боя.Това е.Не повече от 2 хиляди лева на апартамент.

97

Общи части

преди 7 години

Скъпо е, защото подобрения в апартаментите не се правят, както ни заблуждават с инсталацията за 4 000 по-долу. За качеството да не говорим. Пазете се когато минавате покрай "саниран" блок, особено ако духa вятър.

96

Анонимен

преди 7 години

Оградата с Турция - два пъти по-скъпа,магистрали и шосета - два пъти по-скъпи,саниране - два пъти по -скъпо.И къде отиват тези 50 % ? А ?

95

Апартамента

преди 7 години

съм го купил за 13 хлв., как лепенето на стиропор ще е 17 хлв.

94

До 104

преди 7 години

И аз това имах предвид ;) всички реват , че няма работа, но малко биха се навили да работят нещо подобно.

93

a

преди 7 години

Цената е нормална. Само нова електроинсталация на апартамент е 4000 лв средно. Като добавим дограми и изолации, сметката е вярна. Стига сте писали небивалици, че е скупо. Който се съмнява да поиска оферта от строител.

92

rosho

преди 7 години

Едните си пълнат касичката през пътища и "саниране". Другите правят негодни АЕЦ-и и смучат руски пари. И така отново и отново.Все едни и същи са. Въпроса е от къде да си намерим/гласуваме за нови?!?! P.S. Знам, че тоя форум е пълен с кутевчета и герберски ***, т. че айде гласувайте хахаха

91

99

преди 7 години

Тоест излиза 6000лв с ддс, но трябва и да се краде..... Всички знаем,че ще се правят от "наши" фирми с "наши" материали и за количество винаги цената пада..... за 17000 вие как го правите ? С хеликопер? Срам ме е като гледамнтези новините.... Крадете на макс и дори милиграм не ви пука... Взимате пари които не са за вас, за да живеете живот който не заслужавате. Но всяко нещо с времето си. ]:)Разбирам минималната заплата да е 2000 лв чисто, тогава крадете ама вие хем не работите а само крадете.

90

до 98

преди 7 години

Само да ти кажа,че вие"гражданите",дето сте в лъскавите офиси на Бизнес парка(една перачница на еврейски пари,на която и се вижда края),ако не са"селяните", работещи в свинефермите,ще се храните с ония им работи.

89

сминдух енд чесън

преди 7 години

Безплатен обяд няма,звучи банално но е истина.

88

Анонимен

преди 7 години

Грабим на Едро Република България.

87

до Василев

преди 7 години

Под нивото ми е да отговарям на *** като тебе.Но по въпроса за индустриализацията те съветвам да отидеш да видиш какво е положението в Чехия,Словакия,Унгария,Полша,Румъния.Там и досега около 85% от"остарелите и нискотехнологични"соц.предприятия работят и в момента.Отделно новопостроените.Така се прави икономика и се бори демографска криза.Затова при равен старт преди 25 години,сега тези страни са далеч пред нас.Не че и те нямат миграция,но това да намалеем с 25% без война си е за Гинес.

86

Кирил Софийски

преди 7 години

Ето защо толкова напирали управниците за милярди в санирането,докато за пенсионерите няма ! Е при тези сметки и за глухия и слепия става ясно-КОРУПЦИЯ!

85

Анонимен

преди 7 години

Изолация 850 лв./кв.м.

84

Анонимен

преди 7 години

Оплаквате се, че парите е можело да отидат за икономиката, но ако може за лъскави офиси в Бизнес парка, нали? Колко от вас ще си зарежат удобния градски живот, за да отидат на село и да работят в свинеферма, ако ще да е супер модерна и технологична ?

83

А Н Т И

преди 7 години

Кражби, кражби кражби безчет,все от активисти на ГЕРБ.Заеми, милиарди пари.Кой ще ги връща?!Пак ти!

82

До Василев

преди 7 години

Заграбили са ти мозъка на тебе!

81

Анонимен

преди 7 години

При това саниране се правят дружества, които се регистрират в общината. Тя вече знае, че .... Вашето жилище има подобрения и Ви вдига данък сгради, който ще плащате докато сградата я има. При санирането започват да се развиват едни лоши бактерии, мухъли и плесени в жилището, а концентрацията на отровния СО - въглероден окис се повишава. Да не говорим какво се случва при евентуален пожар с това саниране - как бързо и интензивно гори и какви отрови отделя.

80

Анонимен

преди 7 години

На теория, ако "санирането" на панелките се прави изцяло - т.е. прави се обследване и усилване на конструкцията, преди да се сменят тръби, щрангове, изолации и джамове, може и да стане толкова... Само дето това не се прави. Т.е. крепим блокове със стиропор