46

sofeto

преди 7 години

"Радев зове: "Да повярваме във възможностите си, да продължим напред!"И тоя ще се скътава с лозунги поради беден речник!

45

Радев Лъжецът

преди 7 години

Радев се качи вече в лимузината си и забрави за червените каскети, които циврят от радост, че им обеща пенсия от 1000 лв и заплати от 3-4 000 лв. Обеща им докато Хекимян го разобличи, че при пенсионирането си е взел на кум 130 000 лв от армията.И Радев не отрече.

44

Анонимен до 55

преди 7 години

И ти си живото доказателство!

43

Анонимен

преди 7 години

"Хората в студа чакат Радев пред храма"...............****оти винаги е имало а в Бг са над 80% от населението."Какво очакват?"-"В очакване на Годо" саИзобщо толкова *** народ нямааааааа!

42

Анонимен

преди 7 години

Радев ще бъде голям ако премахне фондациите на сорос ,БХК ,и америка за България. Всички тези фондации и комитети задушават България и спъват нейното развитие.Направи ли това платените ще трябва да си търсят нормална работа.

41

Фен

преди 7 години

Генерал Радев означава промяна, БСП и Нинова не. Нинова ни даде генерала на този пост но не желание за промяна а защото всяка друга кандидатура беше равна на провал. На изборите БСП да не ме броят.

40

ГОГО

преди 7 години

До 44Анонимен: Който обича Русия да си вее знамето в Москва, тук сме се събрали да наблюдаваме президента на РБ! Що за неуважение е това към собствената ти страна,на тази церемония ти да вееш чуждо знаме?!

39

Анонимен

преди 7 години

Да станем пак 35 та икономика в Света а не както сега 335та

38

Анонимен до 40

преди 7 години

Е какво искаш да направи бе мал.оумнк след като не е встъпил в длъжност и няма никакви правомощия.

37

Анонимен

преди 7 години

На церемонията е имало руско знаме? Не го видях, пък и да е имало защо не отидохте да развеете американското, бе?! Да бяхте отишли!

36

Нинова

преди 7 години

Текста чете ген. Румен Радев...

35

Анонимен

преди 7 години

"Но българите не искат ГЕРБ, значи всичко е наред" хахаха дааа наред е с бсп и дпс и патриоти в едно (правителство) ще е СЪВСЕМ "наред"...

34

Анонимен

преди 7 години

Македония и Сърбия са извън ЕС и стандарта на живот им е много по-висок от България и имат икономика, дори внасяме от стоки от тях. А----------А защо вие като бяхте на власт с Виденов, Станишев и Орешарски не направихте така, че България да има по-добра икономика?

33

Анонимен

преди 7 години

39, ГОГО, и къде е записано в конституцията, че не може някой си да развее друго знаме на подобна церемония? Обича си Русия човека, к'во? Проблем?

32

Анонимен

преди 7 години

До ГОГОЗащото Радев е назначен от Кремъл след фалшифицирани избори със съдействието на посланик Решетников.

31

Радев Смешника

преди 7 години

От Радев продължаваме да слушаме само общи приказки и речи без съществените неща.Какво направи Радев за хората в Хитрино докато други се бореха да ги спасяват? Какво направи Радев за затрупаните в снега родилки и малки деца докато правителството се мъчеше да занесе храна на всички?Само стоеше на топло и даваше пресконференции от централата на БСП на Позитано 20.

30

ГОГО

преди 7 години

Защо на церемонията се вя руското знаме?На церемонията по встъпване в длъжност на президента на РБ,няма място знамето на чужда страна.Това ли ви е патриотизма,продажни русофили?

29

Анонимен

преди 7 години

"ГЕРБ ще спечелят най-много гласове на предстоящите избори. Само *** си правят илюзии, че БСП може да излезе първа политическа сила." проблемът е, ако БСП и ДПС имат повече от 120 гласа.....ето това е истинския проблем...

28

Солджер

преди 7 години

Не знам, но сега се чувствам по-добре с генерал-президент. Идват мъжки времена, струва ми се...

27

Анонимен

преди 7 години

"Искаме румънката Маковей за главен прокурор!" Айде стига с тази...толкоз ли не разбрахте,че два олигархични клана се сбиха в Румания и единия получи власт (както щеше да стане при Пеевски ако беше останал шев на Данс) ... потърсете малко повече информация в румънски медии, за да се убедите, че реално един олигарх бие по друг...99% от осъдените са от едната страна...че преди месец румънците си избраха партията с председател осъден за купуване на гласове...това също трябва да ви говори много!!!