28

Анонимен

преди 7 години

До 44 Да сме честни.1. За богатството-да завиждам му.Не съм богат колкото него.Дай Боже и аз и всеки да има толкова пари.2. За жената-въпрос на вкус.Аз си падам по крехко агнешко и една 45 годишна жена,както и за изглежда не може да ме впечатли.Но всеки има право на мнение и вкус.3. Президент на САЩ. Ами аз не съм роден там,не мога да стана президент и затова не му завиждам.Стремя се само към постижими цели. :)

27

Анонимен

преди 7 години

Америка бедна ли е бе? Още по-заможна какво ще рече? Още по-дебела? В момента средностатистическият американец е 100 кила, една торба да не казвам с какво...

26

до Анонимен

преди 7 години

Да ми потекат лигите от Мелания????? От една 45 годишна....Нищо особено, Омъжена на мъж,който може да и е баща или дядо........------------------------Ееех, тази Завиииист!!!!!!!Тръмп - с Красива жена!!!!!Богатство!!!!А, сега и Президент на САЩ-)))))))Всекимо поне една трета от това!!!!!

25

анонимен

преди 7 години

Тръмп ако беше държал речта си в българския парламент щяха да го оплюят, че нищо съдържателно не е еказал, не е била програмна, конкретна и въобще как ще управлява така, без да казва конкретни неща в първата си реч след клетвата? Ама нашите депутати е-ехе... колко са конкретни... в губене на времето си и определяне на почивните си дни... знаят те-е-е-е.... Любопитно ми е какво ще каже за нея Караджов от простестърите....

24

БГ

преди 7 години

ВЕЛИКОЛЕПНА РЕЧ,В ЗАЩИТА НА ВСЕКИ ОБИКНОВЕН АМЕРИКАНСКИ ГРАЖДАНИН,НЕ СПОМЕНА ЗА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ.В НЯКОИ МОМЕНТИ СЯКАШ БЕ 1917Г.

23

MaйMyнaтa

преди 7 години

Господ се закле: от тази година света става по-щастлив, ама на дали!?

22

Анонимен

преди 7 години

Речта на Тръмп беше безлична и направо разочароваща.Ако някои помнят Рейгън какви речи държеше-интересни и вдъхновяващи.Тук беше скука и да,речта на нашия беше по-добра.И единствено притеснението му-разбираемо за човек,който не е всеки ден в светлините на прожекторите,му изигра малка шега,но това са дребни кахъри на фона на издънките,които други правят всеки ден.

21

ОФ

преди 7 години

Четвъртия, истина е, че шорош0идите се опитват да сътворят американски майдан. Вчера Алекс Болдуин, Маикъл Мур, Де Юре, Де Факто и Де Ниро говориха пред събрало се множество в Ню Йорк. Цветната революция се завръща в родината си подобно на бумеранг.

20

анонимен

преди 7 години

сега започва голямото крадене кои мислите че ще печели общ порьчкиотбрана училища улици болници

19

Анонимен

преди 7 години

Много слаба реч, беше като продължение на предизборната му кампания - едни и същи клишета, беден речник, нападки към предишните. Очевидно речите и протоколите не са му най - силната страна. Но от него може да се очаква само и единствено прагматизъм и експертиза във вземането на решения от национално значение. Неща които липсваха в последните години от политиките на Белия Дом.

18

Анонимен

преди 7 години

До Азпоканен е от мормоните за химна да свири соло китара "кво ме гледаш тъпо бе, американецо"?

17

Анонимен

преди 7 години

До 22 "Ванга не е познала, защото съдбините на света ги кове Северният Император Владимир!"Много мразещи гейевропата истински мъже,по цял ден/и нощ/ си мислят за Путин.Няма лошо,живеем в 21 век все пак.

16

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е ***!

15

Анонимен

преди 7 години

До 22. Да ми потекат лигите от Мелания. От една 45 годишна,като има толкова агнешко на пазара? Нищо особено, тук има хиляди като нея. Омъжена на мъж,който може да и е баща или дядо,само върви мълчи и се хили неадекватно. Тръмпи ме кефи,но тая е типичната кифла.

14

Боко I

преди 7 години

Ето бе и моят приятел Дони,говори за мостове,пътища и тунели. Пък викате,че асвалта не се яде.

13

Западноевропеец

преди 7 години

Тръмп се закле. Ще направим Америка колония на монголоидната империя, водена от злобното кремълско лилипутче с наполеонов комплекс.

12

Анонимен

преди 7 години

Честито Тръмп! Скачат и протестират мързелите , че няма да има социални помощи. За хората създаващи БВП добре дошли в Америка! Останалите кой от къде е. Не може цял живот на помощи и на края да си подават документите за пенсиониране без един ден тр. стаж. Ела чичо Тръмп и тук, защото и ние имаме такива. А нашите родители с 40г. трудов стаж с 200лв. пенсия. ГЕРБ оставял излишък. Какъв излишък с 16 милиарда дълг. И защо не увеличихте майчинските и пенсиите като се фукате с такъв излишък?

11

Анонимен

преди 7 години

Речта на американския президент в никакъв случай не беше по-добра от речта на българския.Напротив-говореше едни и същи популистки неща и през няколко изречения ги повтаряше.Само дето говореше по-надъхано и това,което хората искат да чуят.Нищо особено.

10

до Надка

преди 7 години

Тц,тц,тц.... Надкеее женската завист е страшна!!!!!!Красива и Елегантна е Меланито!!!!На мнозина мъже им потекоха лигите докато и се любуваха!До се касае до мишел....., е асоциациите са напълно противоположни на написаното по-горе!!!!!

9

Анонимен

преди 7 години

Ванга отново не позна.