14

Анонимен

преди 7 години

Разруши имижда на България с редица гафове - то не бяха смешно маршируване, планини в Щатите представени като български, то не беше Чехословакия, то не бяха комедии. И така и не се научи да казва "консултативен" - вместо това изричаше някакво си"конснстативен".Нанесе трайна вреда върху армията - през 2014-2015 г. се противопостави тя да пази границата от терористите-нашественици.Разруши отношенията ни с Русия и ни направи още по-слаб член на НАТО

13

ШАРАН БГ

преди 7 години

Горкият *** - колко ли българи го нямат дори за човек ?

12

Mr.STARBUCKS

преди 7 години

Голямо тичане пада ,от форум във форум.Егати и плюнчовците.И да плюете, и да се тръшкате от злоба,Президента Плевенлиев остава най достойният Президент.Казах ви го оня ден, само ще ви го припомня : Големият проблем на Росен Плевенлиев, ече е прекалено умен за тоя *** народ !

11

дилема

преди 7 години

Кого бихте подкрепили за Президент , ако изборът се свежда до това :Плевнелиев +Магарето Марко -

10

срам и позор

преди 7 години

Точния човек на точното място,каза Обама за Плевнелиев.

9

Анонимен

преди 7 години

Тъжно ми е за този човек.

8

Анонимен

преди 7 години

Жалък червей !

7

факт

преди 7 години

не знам дали е на заплата в американското посолство , или му иде отвътре любовта към Барак Хюсеин и евроатлантизма , но не го чух веднъж да коментира положението на редовия българин - последни по заплата , първи по смъртност и т.н

6

Анонимен

преди 7 години

Хахах, само не знам тоя вярва ли си наистина на това дето го говори, или си прави майтап да ни забавлява всички и да се смеем от сърце?

5

Анонимен

преди 7 години

Радев да го прати посланик в КРИМ, със сигурност и там ще е правилни човек на правилното място!

4

Анонимен

преди 7 години

Като няма кой да го похвали, сам се хвали, завалията...

3

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Искрено се забавлявах тази сутрин като гледах как НОВА се опитват за последно да лъснат имиджа на преЦЕдента.Големи напъни, голямо чудо !И той горкия понеже няма кой да го похвали като започна сам да се хвали какво бил направил по време на мандата си.Наблегна на президентската библиотека. Тя била негова идея и творение.Държеше се като екскурзовод .. Развеждаше из президентството журналистката и обясняваше как в тази библиотека можело да четат цели ... 30 деца. :)Абе, няма такъв *** !

2

Не е вярно

преди 7 години

Обеща пред немския президент пастор Гаук да направи музей на Държавна сигурност. Не го изпълни, защото разбра, че ДС беше стожер на държавността!

1

МУСАка

преди 7 години

Втора статия в рамките на 2 часа с изявленията на президента.Нов рекорд.