51

Чичка

преди 7 години

Бивша Югославия не Ви ли прилича на Украйна. Разбита, раздробена, ограбена и бедна. Сценария е един и същ. Изпълнителя също !

50

Анонимен

преди 7 години

да пратим и нии един такъв влак да обиколи балканите?

49

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Косово ? Няма такава държава !Има една изкуствено създадена "държава" от Запада, която рано или късно ще бъде унищожена и Косово пак ще е част от Сърбия и православния свят.Въпрос на време е Русия да се върне на Балканите и в Източна Европа като цяло.

48

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 59Те не са българи, те са ***!

47

Анонимен

преди 7 години

хаааааааааааааааааааааахахаха

46

До 55

преди 7 години

До АнонименАйде сега кажи че и Св.Сава сръбски е бил българин, и да приключим с глупостите !..... и да, сега костите на този крал са в Дечанския манастир, който е близо до Печ, днешно Косово.

45

Наци-социалистомраз

преди 7 години

Свобода и Независимост за:ПрешевоБуяновацМедвежаА после - Войводина (с Нови Сад) !Вечна слава и поклон доземи пред генерал Анте Готовина!

44

Анонимен

преди 7 години

Какви българи сте вие бе, щом сте на страната на сърбите?

43

Анонимен

преди 7 години

"Българи не пишете глупости срещу сърбите защото те са наши братя !"Е това е! Евала! Заради брат си сме последна дупка на кавала! Брат брата убива, за да има повече земи! Братята ни са ни нападали толкова много пъти и толкова много войни сме имали с тях. Братята ни искаха наготово Македония, без да е била сръбска и без да има сръбско население в нея, заради което стигаме до национална катастрофа! Братята връзваха деца за чиновете в Македония и ги биеха с пръчка, наричайки ги "мръсен българин"!

42

Анонимен

преди 7 години

Преди Косово да падне в ръцете на мюсюлманите през 2008- *** година в косово е имало над 100 православни манастира, повечето от които днес са разрушени. Да се затрие православието - такава беше целта на Сащ и Нато тогава. Не вярвам Русия да остане безучастна.

41

Анонимен

преди 7 години

За какви българи ми говорите бе ? Покажете ми един български артефакт намерен в земите ни !? Поне един ? Стига с истории писани в Москва !

40

Анонимен

преди 7 години

"е бил погребан сръбския крал Стефан Душан"Не знаеш ли, че всичко му е българско на този цар?Даже и в Уикипедия:Стефан Душан е първороден син на Стефан Дечански и Теодора Смилец, дъщеря на българския цар Смилец. По бащина линия е внук на Анна Българска, дъщеря на Георги I Тертер, и съпруга на Стефан Милутин.

39

Анонимен

преди 7 години

Какви българи сте вие бе, щом сте на страната на шиптърите ?

38

Анонимен

преди 7 години

само дето пропускаш че България със земите в кърджалийско съществува 7 века преди османлийте да ги поробят...требе и истотия дс си попрочел....Точно земите в кърджалийско не са 7 века ама и ти толкова си чел...

37

Анонимен

преди 7 години

Некъф долен сърбоман трие коментари

36

ивчо

преди 7 години

29само дето пропускаш че България със земите в кърджалийско съществува 7 века преди османлийте да ги поробят...требе и истотия дс си попрочел

35

Анонимен

преди 7 години

Българи не пишете глупости срещу сърбите защото те са наши братя ! И незабравяйте че в църквата на сред София която сега се нарича "Св Неделя", преди атентата от комунистите се е наричала "Свети Краль", защото в нея е бил погребан сръбския крал Стефан Душан ! А днес костите му са в Косово ! И че не къде да е, а в Търново е погребан свети Сава Сръбски. Ако това не доказва братството ни то кое ?

34

Анонимен

преди 7 години

И какво сега трябва да плача за сърбите, че те исторически винаги са играли срещу България, не ми пука за тях

33

Православен

преди 7 години

Този път шиптърите ще останат доволни!конфликтът е подготвен отдавна!Американците начело а донълд Тръмп този път ще си направят оглушки,Русия като местен геополитически лидер ще се намеси в конфликта!Европа ще беде също неутрална щото руснаците и създадоха доста ангажименти в последно време!!единствената помощ за шиптърите може да дойде от Турция която е в много добри топли отношения с братска Русия в момента!!!Успех на братията Сърби!

32

Анонимен

преди 7 години

Няма такава държава Косово. След като ЕС се разпадне Косово повече няма да съществува и ще се върне на Сърбия, а американците ще им се наложи да си затворят най-голямата база Бондстийл която се намира там.