8

Анонимен

преди 7 години

"начертаният от САЩ световен ред" Това се обърка- фактът, че САЩ тръгна да се разпорежда със света, сякаш е негова собственост.

7

Хелзинки

преди 7 години

Горките руснаци, били третирани казват като второстепенни...Считайки какво мислят за тях европейските им съседи, тези душмани дори не са хора, а първостепенни ***.

6

Анонимен

преди 7 години

"Повечето експерти обаче смятат, че опозицията на Кремъл на начертания от САЩ световен ред и усилията на Путин да възстанови статута на Русия на велика сила са това, което запазва имиджа му сред руснаците"Е то точно тук е основният проблем- "начертания от САЩ световен ред". Кой нормален лидер ще е съгласен САЩ да определя бъдещето на държавата му?

5

Анонимен

преди 7 години

"Преди 20 г. руснаците обичаха САЩ. Как всичко се обърка?"Три неща се объркаха: Клинтън, Буш и Обама.

4

Анонимен

преди 7 години

Те все още се обичат! Не вярвате ли? Трьмпа като отиде в Русия на гости и си стистнат рьцето с ***, това значи рестарт. Това значи много любив и щастие между Русия и Сащ.

3

Анонимен

преди 7 години

Много точно!Руснаците са открит народ ,а янките се и ...Ват с тях,затова не ги обичат !

2

Анонимен

преди 7 години

Нищо общо, просто Изтока и Запада бяха от двете страни на барикадата. Не бъркайте любопитството им към другите с любов към тях.

1

Анонимен

преди 7 години

"Преди 20 г. руснаците обичаха САЩ. Как всичко се обърка?"В грешка сте, това, че руснаците са обичали САЩ беше обърканото, после разбраха що за стока са янките и поправиха грешката си.