19

...

преди 7 години

Абе НЕ ХАРЕСВАМ Слави! И ГЕРБ не са патия което бих подкрепил! Ама при тоя референдум бая хора казаха, че искат партийните субсидии да се намалят! Е защо сега те няма да бъдат намалени!? Хъм някак си оставам с вчепетлението, че не им се иска да си намаят парите за и без това НЕ СВЪРШЕНАТА РАБОТА!!!!

18

Анонимен

преди 7 години

Референдумът показа такъв резултат, че НС не е длъжно да го разглежда!А погледнато отстрани може да се каже - Народът иска да бъде обесен с краката надолу с мажоритарно въже! Ще е мъчително и болезнено, но щом го иска .... Глас народен, глас Божи!На следващото преброяване ще се пиша ескимос!

17

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ да не си мислят,че с този популистки ход ще спечелят отново доверието на гражданите.През последните две години те направиха всичко възможно да загубят това доверие и връщане назад няма.На парламентарните избори ще гласуваме както на президентските,та ако ще и с главата надолу да тръгнат.

16

МУСАка

преди 7 години

До ===Аз съм против ГЕРБ, човече. Само казвам, че народа каза - МАЖОРИТАРНИ!И точно тези, които грабят народа, подкрепиха този ход.БРИЛЯНТНО!А останалите, които може би стават за нещо - гласуваха срещу гласа на народа? ЗАЩО?Народа отсече - мажоритарни и това е. Какво ми излизат бастуни по ТВ-то да коментират било ли добре или не.Гласа на народа отсече отдавна.Искам само да кажа, че ГЕРБ от пълните губещи, ще излезат отново победители... за съжаление...

15

Анонимен

преди 7 години

Това е като крадеца сам да се осъди и сам да се вкара в затвора. ахаххах !

14

===

преди 7 години

До МУСАкаЩо си мислиш, че ГЕРБ били умни, а ние сме балъци - много добре им знаем номерата на леки тротоарни жени - не им минава номера........

13

Анонимен

преди 7 години

А какво стана със субсидиите по левче?

12

Анонимен

преди 7 години

МАСКАРИ ! Много хубава българска дума, която ги описва напълно !

11

барон мюнхаузен

преди 7 години

..всички против ГЕРБ - днес в парламента - утре на изборите ..явно народа има някакъв инстинкт за самосъхранение....

10

Анонимен

преди 7 години

Ако ГЕРБ бяха толкова правоверни,защо не приеха поне намаляване на субсидията,при положение,че имат мнозинство?

9

МУСАка

преди 7 години

ГЕРБ отново качиха останалите партии на ските.Да не мине референдума значи, че партиите са срещу волята на народа.Това не означава, че ГЕРБ е с народа, но са поне малко от малко умни, за да направят този ход преди изборите.Ако опозицията им ги беше подкрепила, то щеше да вземе следващите избори.Сега ГЕРБ отново ще са на власт, най-малкото защото останалите пренебрегнаха хората показно.Никой не ни е виновен. Не хората начертаха пътя на ГЕРБ за ново правителство, а техните опоненти!

8

Българин

преди 7 години

Да изчакат да се произнесе ВАС и да го гласуват още в началото на следващия парламент, когато няма да имат оправдания. Да го приемат, а ние после бързо ще ги изметем, за да има нови избори по новите правила.

7

scbg

преди 7 години

До АнонименКаквото за едните такова и за другите. Ти колко мажоритарни кандидати на ГЕРБ би избрал ?

6

хан

преди 7 години

..тия Герб що си мислят пък , че ако има мажоритарни избори ще са печеливши..май проспиват момента , че вече се заражда нова политическа ситуация и така , както те на времето бяха на гребена на вълната , сега това може да бъде някой друг ..Да България например ..

5

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ го предложиха защото много добре знаеха , че няма да се приеме

4

Анонимен

преди 7 години

Добър ход на ГЕРБ

3

===

преди 7 години

Е то що пък ГЕРБ толкова я искат тая мажоритарна система, че ДВА МЕСЕЦА след референдума УСВОЯВАХА едни пари и сега се сетили за референдума - аре не на нас тия - точно ГЕРБ са основните виновници за това да не се разглеждат резултатите от референдума в това народно събрание.....

2

Анонимен

преди 7 години

Дърти комунисти, и ти Радев, не искат мажоритарен вот щото няма да стигнете до хранилка.

1

варна

преди 7 години

Тея съвсем ни взеха за балъци.