13

Анонимен

преди 7 години

А ЦВЕТНИТЕ РЕВОЛЮЦИИ И МАЙДАНИТЕ КАКВИ АТАКИ СА?

12

Циник до 10

преди 7 години

+10! Тотално си прав! Този....хм....миротворец ...отвори кутията на арабско-африканската Пандора, и я изсипа над Европа! Безрезервно съгласен с теб - популистки некадърник...освен дебелия глас - нищо друго!

11

Анонимен

преди 7 години

"Според него нестабилността на страни като Ирак и Афганистан правят необходимо американското военно присъствие."Американското военно присъствие е причината и автора на тази нестабилност в тези страни. Решението, което предлага Обама е да се гаси пожара с бензин.

10

Анонимен

преди 7 години

"Ако не внимаваме, чужди страни може да окажат влияние върху политическия дебат в САЩ"Превод: Ако не внимаваме, чужди страни могат да направят това, което ние правим на другите страни.

9

Анонимен

преди 7 години

Мисля, че подцених хакерските атаки...обещах, че ще изтегля войниците, ама се оказа, че съм сгрешил... Можеше просто да кажеш- "аз съм пълен некадърник и изгърмях два мандата на халос".

8

Александра Богданска

преди 7 години

С един пръст можем да направим много неща...........

7

Анонимен

преди 7 години

"Мисля обаче, че подцених начина, по който в тази нова информационна ера, е възможно дезинформацията, компютърните атаки и този род неща да повлияят върху нашите отворени общества, да се промъкнат в нашите демократични практики"И какво искаш да ни кажеш- че американците сте банда безмозъчни ботове, които ще направят всичко, което искаш, ако ги хакнеш? Мерси за вътрешната информация, ще ни е полезна.

6

socialen

преди 7 години

Обама е Lame Duck, пърхаща с крила и кълвяща произволно.

5

Анонимен

преди 7 години

Обонго вместо да признае загубата поради липса на доверие, той тръгнал да се оправдава с хакерски атаки. Путин явно е хакнал мозъците на американците и ги е накарал да гласуват за Тръмп, нали така? На крива ракета космоса й пречи.

4

socialen

преди 7 години

Обама яростно се опитва да оправдае лошото си президентство, довело до избора на Тръмп, с някакви хакери, търсещ отчаяно някакъв случаен виновник.

3

Анонимен

преди 7 години

Макак Обама.

2

Ala_Bala

преди 7 години

Както и в България за ГЕРБ така и при Големия брат в САЩ са виновни неподходящите кандидати леля Цеца и проклетата и болнава Клинтън. Да не забравяме множеството политически грешки на съответните партии и глупостите на ли лидерите им - Обама и Бойко Борисов.

1

socialen

преди 7 години

Обама е единственият виновник за победата на Тръмп. За 8 години Обама не успя да подобри живота на обикновения американец. Олигархията, която тури Обама да бъде избран, бе единственият, спечелил от крехкия икономически растеж последните 8 години.