39

Bulgaro

преди 7 години

I kakvo losho...Nuray! Edno krasivo momiche...zavistta vi shte vi potopi...andreshkovtci...Ivani...Gergani..Chalgari!

38

Мислещ човек

преди 7 години

Дано се възстанови напълно милата!Кураж и късмет!

37

Циник до 53

преди 7 години

Ъхъ...Левски щеше да прегърне арабските убийци на християни...и да се побратими с тях! Обезателно!

36

Фес

преди 7 години

Стига сте обиждали момичето ,че е българка чиста туркиня си е, но за съжаление родена в България и има нещастието сега да я коментират пасмина комплексирани и злобни българи,което си е типично за вас българите момичето не е нито лесбийка нито проста като вас

35

Анонимен

преди 7 години

А Българите като ходят и раждат в Англия, Германия и взимат детски. Един познат направи 2 деца и вика в Г-я ми дават 250 евро т.е взима 500 евро 1000лв всеки месец.Ама децата му чистокръвни германци Иван Георгиев и Мария Георгиева. Така че време е да свикнете с глобализацията. Всеки ще живее там където поиска и ще е гражданин където поиска.

34

За отвратените

преди 7 години

Май е уместно да си припомним Левски, който сигурно се върти в гроба от някои коментари отдолу:"Българи, турци, евреи и пр. ще бъдат равноправни във всяко отношение: било във вяра, било в народност, било в гражданско отношение, било в каквото и да е било."

33

Циник

преди 7 години

До филантропите:Мда , и първия "тираджия" в Ница дето изпомачка жени, и деца беше чист французин...Или бъркам някъде?

32

Анонимен

преди 7 години

От кога българките работят счетоводителки в полицията в Норвегия? С това ли са познати българките в западна Европа, като счетоводителки, или?

31

Анонимен

преди 7 години

"А Магърдич Халваджиян и Левон Хампарцумян са най-великите българи."Глупости, най-обикновенни крадци са.

30

_

преди 7 години

Стига сте ревали. Паспортът определя гражданството. Точка.

29

Анонимен

преди 7 години

"Знам само, че млади момичета, не трябва да бъдат убивани, това е мерзост дори и по време на война."А млади момчета може, така ли?

28

Анонимен

преди 7 години

Защо нашите медии пишат за другите-немския гражданин,гражданин на Франция,руски гражданин и т.н?Защото така наистина е коректно!А защо тогава за българските граждани винаги се пише българина,българката,като се знае че има и други националности в България?Явно е умишлено,обидно към българите и се прави за пари.Прави се от продажните ни медии,под диктата на НПО-тата,като целта е да се внуши че българска народност няма.А само някаква смесица на тази територия.А после се чудим защо в чужбина ни мисл

27

вин

преди 7 години

Ало, комплексИраните специалисти!!За се нарича българин някой, трябва генетично изследване ли?Щото брикета, който ритна германката беше с българско име, българин ли е бе каиши?

26

Анонимен

преди 7 години

А Магърдич Халваджиян и Левон Хампарцумян са най-великите българи.

25

Анонимен

преди 7 години

Знам само, че млади момичета, не трябва да бъдат убивани, това е мерзост дори и по време на война.

24

Анонимен

преди 7 години

източник: фейсбук. доста сериозен сайт, браво

23

Анонимен

преди 7 години

Момичето ранено и се бори за живота си, обаче пак си показахме простотията. Каква била, ми такава е. Така се е родила в такова семейство има ли значение. Дано се оправи.

22

Коментатор

преди 7 години

Ами какъв американец е с име Барак Обама? Или Мохамед Али? А Кеворк Кеворкян българин ли е? А какъв е Джон Атанасов? Момичето е българка, защото е отгледана и образована в Шумен. А Шумен е български град....

21

Анонимен

преди 7 години

Празнувала е в родината таз смела "българка". Кога ще разберат хората, че паспорт/гражданство не означава принадлежност, а интерес! Принадлежност е, га данните от паспорта кореспондират с неговия издател - демек като прочетеш името от него да не е нужно допълнително пояснение за етнос! Махмут не е белгиец, въпреки, че така пише в паспорта!

20

Циник

преди 7 години

Стегнат...синтезиран...изключително сбит...и въпреки това изчерпателен! АДМИРАЦИИТЕ МИ ЗА КОМЕНТАР 12!Българка...или българска гражданка?!! Паспорта верно не определя - вяра, или етнос....а още по-малко политически убеждения!