29

Someone

преди 7 години

Една и съща тъжна и жалка действителност е по повечето малки населени места в нашата държава! Жалко за момичето, че не се е било родило в нормално общество :(

28

Христо

преди 7 години

Бесило,бесило и пак бесило.....Това е оправията....Тоя ще излезе след 6-7 години и ще убие и следващата си приятелка...

27

отдавна казано

преди 7 години

Хубавите ябълки - прасетата ги ядат !!

26

Анонимен

преди 7 години

В чужда къща Кака се наспала,наяла наевала, изкъпалана работа тръгналаи на годеника казалаАй чао

25

Анонимен

преди 7 години

така е, като е живял в американската демокрация се е помислил за рамбо

24

мдаа

преди 7 години

Ето до къде водят 45 години комунизъм и руска окупация.

23

Хайлендър

преди 7 години

И от акъла на жените е доста често. Подлъгват се лесно по красавци с жипове и после ето ти финала. А и изобщо съм забелязал, че красивите жени са винаги нещастни

22

Анонимен

преди 7 години

ТУК ИМАМЕ ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО 20 ГОДИНИ НАМАЛЕНО СЪС ЕДНА ТРЕТА ЗА БЪРЗА ПРОЦЕДУРА ВЕРОЯТНО Я МУ ДАДАТ 10-12Г Я НЕ!!ЩЕ ЛЕЖИ ВЕРОЯТНО 7-8 ГОДИНИ МАКСИМУМ !!!ПЪЛНА ИЗЛАГАЦИЯ СМЕ УБИВАШ ЧОВЕК УМИШЛЕНО И ЗА 5 ГОДИНИ СИ НА СВОБОДА!!

21

Анонимен

преди 7 години

Покрай тези събития се сетих за една позабравена песен. Добре описва този тип хора - Стоян Михалев и Виктор - Ревността

20

Пацо

преди 7 години

Хубаво ,младо ,работливо момиче ...Бог да я прости ! Но до някъде само си е виновно за жестоката съдба ! Толкова ли опит е нямала , избор ,преценка ,че се е хванала с тоя ! Близките ,къде са били ...в съседното село , как така не са усетили ,че нещо не е наред ! Ревнив , болен какъвто и да го изкарат , тоя НЯМА НИКАКВИ ПРАВА да ОТНЕМА ЖИВОТ ! Сигурен съм ,че най-справедливата му присъда ,биха отсъдили близките и приятелите на Милена ! Светла и Памет !

19

Шоп

преди 7 години

Изобщо не става въпрос за човек с ниско самочувствие и комплексиран, точно обратното.Това са момчета диваци, които смятат, че всичко им е позволено.Просто не е имало кой да ги научи или да им набие в главата, че животинските инстинкти трябва да се потискат. На него мозъка му е на ниво късен палеолит - щом булката не слуша, трепаш я и си намираш нова.

18

777

преди 7 години

СЕГА ЩЕ ИМА ВРЕМЕ ДА ИЗПАДА В АМОК В ЗАТВОРА

17

Анонимен

преди 7 години

днешните момичета само БАТКИ или ГЕНКСТАРИ харесван. И после ... Защо така?

16

Анонимен

преди 7 години

Доживотна присъда ама със строг режим, да не излиза от килията, докато пукне! Или разстрел, може и смъртоносно инжекция! Всякаква друга присъда е подигравка за близките на момичето! Това е умишлено убийство, а не по непредпазливост или там друга причина! Законите ни са толкова толерантни, да не говорим за подкупните съдии и прокурори, че даже ми се струва, че дори стимулират разни из.роди да убиват!

15

Анонимен

преди 7 години

повечето коментиращи не са наред.такова състояние е възможно при всеки един на пръв поглед нормален човек.малко са хората, които ще постигнат контрол над емоциите си, било по един или друг начин.Много е вероятно алкохола да е основната предпоставка на случилото се.Само кълнете, типично за ... поставете се и погледнете през чуждите очи.Дано не ви се случва.Хората не само убиват, а и се самоубиват.Кълнете си....

14

Шоп

преди 7 години

До АнонименТакава болезнена ревност е типична за силно комплексирани мъже, които смятат че никога не могат да си намерят друга и за това се вкопчват в жената до тях, като удавник за сламка, и нищо друго не ги интересува!---------------Мноо си ***, бате.

13

Извънземен

преди 7 години

Никакъв затвор. Директно на бесилото да го закачат тоя.

12

ко

преди 7 години

заради едното бодване глейте кви глупости правят ората

11

Анонимен

преди 7 години

че то 50% от българската младеж си е такава, яко бухай химия и се прай на батка !младостта си отива, но акъла си остава за цял живот.

10

Анонимен

преди 7 години

ЖАЛКО ЗА МОМИЧЕТО НО НОВИНАТА НЕ Е НОВОСТ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!ЕНИН УБИ ПРИЯТЕЛКАТА СИ И Я БУТНА В РЕКАТА ТОВА БЕШЕ ТАЯ ИЛИ МИНАЛАГА ГОДИНА НОВИНА!! РЕВНОСТ ИЛИ ЩЯЛА ДА ГО ЗАРЕЖЕ!АМИ ПОЛИЦАЯ ДЕТО ЗАСТРЕЛЯ ПРИЯТЕЛКАТА СИ С КУРШУМ В ГЛАВАТА СЛЕД КАТО ПОИСКАЛА ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ!!!----------ИЗВОДА Е: ВНИМАВАЙТЕ С КОГО СИ ЛЯГАТЕ, ЧЕ ПОСЛЕ МОЖЕ И ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТЪРВЕТЕ ОТ НЕГО ЖИВИ :D :(А