30

Анонимен

преди 7 години

До Mr.STARBUCKSКъде го гледаш този народ?Аз виждам племе от предатели и крадци.

29

Mr.STARBUCKS

преди 7 години

До младокКога и къде си ги виждал ?Ако е по телевизията, повече няма смисъл да говорим. А най големият проблем на Президента Плевенлиев е,че е прекалено умен за тоя *** народ................

28

тука гледай тука

преди 7 години

Сорос ще дърпа ли пак непослушни ушенца?!

27

Анонимен

преди 7 години

Общо взето: "голям напън - слаба пръдняя"

26

Анонимен

преди 7 години

Политическата обстановка ще го свали от власт този,предвид продажната политика която ще води,предвид анти турскитеи анти руски настроения в България дезертьора е пътник,не повече от три години ще е президент или 2020г ще е аут

25

cу35

преди 7 години

Аз ще ви кажа за радев. Само преди месец пилотите от луфтханза стачкуваха да им вдигнат заплатите. Получава ли са по 22 хиляди евро на месец. Помислите Ако радев не е президенд и поработи 5 години като пилот в гражданската авиация колко би си изкарал.С тази биография и умения НАВСЯКЪДЕ ще го вземат.Лека вечер.

24

Хм

преди 7 години

Леле,голямо събитие,голяма изненада!То беше очевидно,че е достатъчно да се появи една по-странична и що годе авторитетна кандидатура,за да бъде издухана която и да е "калинка" на ГЕРБ.Просто на хората им омръзнаха герберските простотии и търсят алтернативи.Друг е въпросът,че БСП не е добра алтернатива.Това,което е нужно и хората биха подкрепили е една прагматична партия,поне малко патриотична,независима от измислени ценности и с визия за бъдещето.Ама....дето се вика-е те такова животно нема!

23

cу35

преди 7 години

Първо за много години на всички...Дас сте живи, здрави и много успехи през новата година ви пожелавам. Сега виждам, че пак плюете по генерал Радев. От днес нататък ще ви Задавам едни и същи въпроси в продължение на доста време докато не получа отговор. Какво ще работи Борисов и 90 процента от хрантутниците в парламента (без значение от партия) ако не са там? Какви умения имат и каква заплата биха получавали на месец? Чакам отговор.

22

младок

преди 7 години

ПЛЮВНЬО И ОБОНГО СА НАЙ-ЖАЛКИТЕ ПРЕЦЕДЕНТИ КОИТО СЪМ ВИЖДАЛ!

21

Анонимен

преди 7 години

България по примера на САЩ също трябва да изгони руските агенти .

20

до 27

преди 7 години

Кой ще свали г-н Радев от поста? Това може да стане само в мокрите ви сънища! Защото няма партия герб! Скоро ще и струваме 40 дни!

19

Анонимен

преди 7 години

както каза една жена по бнт в нощта на изборите-по-добре генерал, отколкото ***

18

Анонимен

преди 7 години

Само да вметна ,че този дезертирал натовски генерал няма да изкара пълен мандат.

17

до 20

преди 7 години

Яд ли те е! Ами тиквата да беше спечелил президентските избори. Ама дори и с измами не можа! Защото вече няма сносни кандидати! Край с тази смотана партия герб! Явно само ти не си разбрал, че това е краят ви! Е, Тръмп ще ви го напомни!

16

смЕх №17

преди 7 години

до 18Смешно колега излиза ,че пишем срещу себе си.

15

Анонимен

преди 7 години

Снощи този който говори от 23,55 до 00.00 по телевизиите е съвършен тъъпак! Как не се научи че на Нова Година се говори за страната му, а не за евроатлантическите ценности. Добре че няма да виждаме повече противната му мутра!

14

Анонимен

преди 7 години

Другари,другарката Нинова кара коледните и новогодишните празници във САЩ,що така бе другари ? Що не е в Москва ,що лижите там къде плюете бе

13

Анонимен

преди 7 години

Румънците си направиха цяло правителство в затвора. Кога ще го видим и у нас, начело с тиквата и останалите лапачи.

12

Анонимен

преди 7 години

Когато г-н Радев докара тук румънски парламентаристи, от комисията за борба с корупцията както обеща, на много герберасти ще им се смръзне фашкията!

11

Анонимен

преди 7 години

Дано не същото *** като Плевела! Едвам му изтърпях бълвоча вчера. Направо е противно да го гледаш.