59

:-)

преди 7 години

Това издание е изящно отражение на френската обществена мерзост, добила религиозни измерения!.

58

Бат Минко

преди 7 години

А ша има ли карикатура как вият жертвите от Батаклан и как бързо бягат тия в Ница?Ше има ли карикатура как избиват техните смешници и как лазят

57

Шарли

преди 7 години

Скоро карикатура и за взрива в Хитрино.

56

Man United

преди 7 години

Ще си пусна пак комедииното клипче в Ютуб, как стрелят по тях, като по прасета.Голяма комедия беше ;) Даже малко им беше... Така наречената им "комедия" е толкова ниска топка, че просто е гнусно! Сещам се как се бяха изгаврили и със снимката на удавилото се дете, която обиколи света.Лош вкус.Изключително нечовешки майтапи.Това не е свобода на словото.Това са извращения.Ударете ги пак моля!

55

ДА

преди 7 години

Отвратително!!!А вие пак си сложете лого във фейса-аз съм шарли!АЗ пък НЕ съм!!

54

th

преди 7 години

Това ли са западните ценности, към които ни води пастирката?! За това ли ползват великата свобода на словото? Представете си някое издание, дори и най-пропадналото в Русия, да бе пуснало подобен материал за атентата в Париж, тогава "западните ни партньори" щяха да обявят Русия и лично Путин във варварство.

53

ив

преди 7 години

На първо място,публикациите на многотиражката означават едно - изпростяване. И нещо ,видимо от пръв поглед - публикуват се карикатури, насочени към безопасни за тях лица и страни. Къде изчезнаха редовните им персонажи Пророка Мохамед, главорезите от Ислямска държава, местните проблемни мюсюлмани от цяла Африка и Азия,пълнещи милионните им гета?! Каква точно карикатура направиха на смазаните с камион германци в Берлин? Въпроси,с един отговор - страх и посредственост.

52

Анонимен

преди 7 години

Е това вече на нищо не прилича. Абе ти "шарли ...", да не са спонсорирани от Братята...?!

51

Еми

преди 7 години

Изключително неуместни карикатури. Смъртта се посреща със смирение и почит. Поклон пред артистите от ансамбъл "Александров", журналистите, екипажа на самолета и всички загинали при катастрофата. Никой не е застрахован от подобна катастрофа. Смъртта на невинни хора не е повод за шеги.

50

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЗащото са безмозъчни последователи на примитивен, ранносредновековен култ на смъртта?

49

Анонимен

преди 7 години

тия са бруталнидобре, че сме мижетурки и ни няма в световните новини, иначе всички потенциални тяхни абонати, биха се превърнали в техни жестоки критици

48

Анонимен

преди 7 години

Же суи Шарли!! Браво!!! Свободата на словото е свещена, независимо дали свободно се подиграваш на последователите на Мохамед или Путин.

47

Цецо

преди 7 години

Потресен съм! Това не са човеци!!!

46

Ивайло

преди 7 години

Как да се абонирам за списанието?

45

Анонимен

преди 7 години

Къде сте шарлита? Преди време се радвайте на карикатурите. Какво стана сега? Нещо не ви харесва когато окарикатуряват вас, а?

44

Ангел

преди 7 години

****в*ци!!!!!!!!!

43

вгр

преди 7 години

НИКАК НЕ БИХ ТЪЖАЛ ЗА ТЯХ.

42

Анонимен

преди 7 години

Сега разбрахте ли защо онези марокански франсетата похитиха редакцията?

41

Анонимен

преди 7 години

Отвратително е да се подиграваш със смъртта на хората! Когато обаче имаше атентати във Франция, карикатурите им не бяха нито пошли, нито цинични като сега. Само някой извратен може да се забавлява с нещастието на другите.

40

Анонимен

преди 7 години

Къде сте хиляди защитници на свободата на словото????