9

RUSSIA the best

преди 7 години

До USA Ти да не мислиш , че в америката ти / нарочно е с малка буква / всички са богати и пият първокласен алкохол ? А България ? Що не го купувате , като сте толкова добре , а го варите в казани по селата ? Ако не ви бяха казаните , щяхте да пиете по-долнопробни течности и от руснаците.

8

безпристрастен

преди 7 години

До 8В две от точките си прав, за препарата за вана и за веждите, но за гейовете тотално грешиш. Гейовете навсякъде ги гонят, бият и са общо взето дискриминирани, освен ако не са много известни. А в Русия да не говоря, ако си редови гей какво ти се пише - бой до посиняване без повод, има знаеш ли колко такива клипчета в Ю Тюб? Затова излизат на паради, общо взето

7

Гошу

преди 7 години

До 1"Джак Даниелс" в хартиени торбички. И не умират по 70 бройки за ден-два от препарати за киснене на крака, аромати за вани, одеколони и други подобни, закупени от беднотия. Отделно взимат и помощи, по-големи от тези на работещите в Иркутск :)))

6

Анонимен

преди 7 години

Евразийски ценности!

5

Анонимен

преди 7 години

Не ми го побира ума,как някой, а в конкретния случай над седемдесет човека, сядат и почват да пият препарат за вана. Но аз, не разбирам и много други неща. Например как една жена може да си оскубе веждите изцяло и после да си ги нарисува с молив. И гей парадите не разбирам. Никой нищо не им казва,а те ходят да крякат и да се показват. Явно това е сложна материя.

4

USA THE BEST

преди 7 години

"защото около 25 милиона руснаци нямат достатъчно пари да пазаруват алкохол по законен път.По липса на средства най-бедните стигат дотам да прибягнат до козметични продукти, продукти за почистване или антифриз за коли, които вземат хиляди жертви в бившия Съветски съюз."---Боже Господи Православний, и тези жалки нещастници искат да са на мястото на Велика Америка и да диктуват световния ред?!? Ало, сменете канала, ако обичате. Само с бомби не става. Трябва и да си за пример

3

Анонимен

преди 7 години

пият вси4ко без вода от пералните

2

RUSSIA the best

преди 7 години

Елице , цял ден мелиш едно и също . Ок , ако не помниш и тази сутрин четохме за тежкия алкохолизъм за руснаците. Хубаво е преди да напишеш нещо , да си погледнеш и собствената градинка - България , натровените и починали / лека им пръст / хора от ракия и течност за чистачки.Не е необходимо постоянно да пишеш за Русия , освен ако не се налага наистина.

1

Айде сега пак ...

преди 7 години

Не им берете гайлето!Квот имат - това пият. То ясно!А ние с какво ще летим до Марс, с уиски или домашна ракия?