20

Успокойте се!!!

преди 7 години

От резултатите се вижда, че Правителство пак няма да има или ако има ще е с много условия и много крехка подкрепа!А Тиквата заслужава Съд за дестабилизация на държавата и инфантилното си поведение!

19

Банкя

преди 7 години

Предколедно проникновение на пембения шаман взел на франчайзинг Галъп България, който нарича себе си социолог!

18

Анонимен

преди 7 години

Галъп манипулира общественото мнение. За жалост, ГЕРБ не намалиха влиянието на БСП и сателитите и, както се надявахме. "Патриотите" са рубладжии. Отново ще се надяваме на чудо.

17

Анонимен

преди 7 години

Не ви ли писна...да ви оправ...спасяват?Не видяхте ли колко скъпо излиза да ви спасяват без да сте се загубили?Кой всъщност има нужда от спасяване ние или те?Ще ни уморите, ако не от мизерия, то с избори, отивам в планината и нема да се връщам!Кой си ги избира да си ги търпи после.

16

Анонимен

преди 7 години

Хората няма да гласуват за комунисти. Те са в ГЕРБ. А БСП ще спечели и тези избори.

15

Анонимен

преди 7 години

Ако това проучване е вярно значи българите ще гласуват за статуквото

14

Анонимен

преди 7 години

Дзън, дзън, дзън, дзън, дзън, дзън дзън! Коледно прасе *** навън! На мат'рялът кира кипна и на Баце стола ритна. Куп смълчани герберета щурат се несрета! Дзън, дзън, дзън, дзън, дзън, дзън дзън! Гербер изквича навън!

13

До 13

преди 7 години

Ти си ***, че гласуваш за Герб! Вашата партия е диктаторска, брутална и нагла! Нямате търпимост към инакомисещите, дори виж се ти как обиждаш, личи се че си от Герб!А за видимите резултати виждаме ги - богатите станаха по-богати а бедните по-бедни, нагушиха се с държавни поръчки, еврофондове и комисионни!Айде не ми говори и си гласувай за Вожда!

12

Пенсионер

преди 7 години

КАЛЪП, а не Галъп. Казионната агенция на Позитано ни залива с манипулации и лъжи.

11

Анонимен

преди 7 години

Комунистите започват да лъжат ,мажат и манипулират както винаги!

10

Анонимен

преди 7 години

Помнете какво направиха патриотите в парламентна и слушайте внимателно какво ще говорят преди изборите. Ако откриете разлика в обещания и действителност пак гласувайте за тях, заслужавате си ги.

9

АДМИРАЛЪ

преди 7 години

Никой не искам да ме управлява. Всички са маскари

8

Анонимен

преди 7 години

България беше зле и преди ГЕРБ, но поне при тяхното управление се постигна видим напредък във всички области, но има какво да се желае особено в областта на жизнения ни стандарт едно обаче не разбирам на българина,защо след като комунистите а сега прекръстили се социалисти НЕ оправиха нищо за всичките тези години пак има *** да гласуват за тях?!

7

Анонимен

преди 7 години

ЛЪЖЕТЕЕЕЕ МАНИПУЛАЦИИИ

6

до Николовата

преди 7 години

Надке, не знам какви мокри сънища имаш като сънуваш байхой, ама гербавите обирджии нямат ама никакви шансове, ако ще и сто печатници да купят и двеста ромски коптора да санират. Да не говорим, че всички разбраха, че са от същото комунистическо котило до един! Да, ама хората най-много мразят ренегатите, а те са си парекселанс такива. Стягай си бохчата и заминавай с твоя любим тиквун при ... бай Ставри.

5

Анонимен

преди 7 години

Ако народа в България избере Славчо, значи си заслужава съдбата да е най ограбван , беден и болен.Между мутрата и Славчо няма никаква разлика и двамата са нарциси с мутрочалгаджийска настройка.Това което вършеше мутрата ще се повтори.На Галъп не вярвам, но ако партиите които искат да водят борба за справедливост, срещу корупцията и кражбите от политици и олигарси имат по 1% , значи няма надежда за държавата.

4

aaaa

преди 7 години

do Надя Николова Ти така казваше и за президентските избори ама картата почервеня рязко. По големи кумунсти и крадци от ръководството на герб няма...

3

factotum

преди 7 години

Псевдо патриотите може и да влязат ,но ще е на кантар!

2

Чалгата

преди 7 години

Дано на Дългия да му е къс, че май той е следващия, дето ще ни оправя :/

1

Минаващ

преди 7 години

Беше ясно, че Герб хващат пътя на НДСВ ! Много балони, много лъжи и с нищо не се подобри живота на обикнивения човек!Мисля, че всички за последно ще пробват и Слави Трифонов а ако стане така, че и той не става може и да се стигне до чужди експерти!