27

Анонимен

преди 7 години

България никога не е била Европа . Кажете си го ще ви улекне....

26

Анонимен

преди 7 години

1975 касиерка в ЦУМ взимаше 136 лева заплата. Билета за градски транспорт тогава беше 4 стотинки. 80те години заплатата вече беше към 200 лева.

25

Анонимен

преди 7 години

Във Виена раздават джобни аларми на жените за Нова година

24

Анонимен

преди 7 години

ЕС е конструкция, която изживява последните си дни. Стагниращата икономика, все повече обедняващо население, вилнеещ хомосексуализъм, педофилия, мачкане на семейната институция, притеснение на коренното население и абсолютната импотентност на правоохранителните органи.

23

Анонимен

преди 7 години

Братя българи, не се ядосвайте и терзайте. Можехме да сме далеч по-зле, като губерния на Русия и да се наливаме с одеколони и разтвори за почистване. Сега в ЕС можеш спокойно да прескочиш границата и да отидеш на моренце в Гърция. Българите видяха свят и това е добре. Някои от тях ще се върант и ще дадат акъл какво трябва да се направи. Трябва просто да се сменят поколенията в политиката.

22

ханделсблат

преди 7 години

А кой плаща на "Центъра за изследване на демокрацията"?

21

До Анонимния 21

преди 7 години

Лъжеш се, не си съвсем напуснал страната, щом клечиш в българските сайтове. Или сам се опитваш да се убедиш, че не си сбъркал. Но.... ако си добре там, където си и смяташ, че си се отървал от "кочинката", защо ти трябва да си губиш времето в този сайт? Отговора е , че нещо ти липсва...

20

Анонимен

преди 7 години

Касиверката в ЦУМ получаваше 180 лева, а не 78. Парното, тока и водата всичко на всичко бяха не повече от 20 лева. Билетче за градски транспорт - 6 стотинки. Здравеопазването беше на световнот ниво и достъпно за всеки! Работа за всеки, нямаше престъпност, мутри, наркомани, мигранти, фалити на банки, просяци а всички шведи работеха.

19

Анонимен

преди 7 години

Тези журналисти въобще не бива да слагат България и Румъния в едно изречение. Румъния се развива и реформира, докато Боколандия копае на едно място.

18

Анонимен

преди 7 години

Доста учени признават,че понятията "капитализъм" и "демокрация" вече не се припокриват, защото едното няма нищо общо с другото.Демокрацията не е изгодна на САЩ. На последните избори се видя много добре що за "демокрация" има в САЩ.

17

Анонимен

преди 7 години

Проруските партии в България нямат шанс и никога не са имали, освен 45 годишната диктатура, която ликвидира християнството и морала на хората.Нека излезне партиен лидер и каже че партията ще вади страната от ЕС и НАТО и ще ни вкарва в Евразийския съюз и да видим какво ще стане.

16

Дааааааааа.....

преди 7 години

В РУСИЯ ВИ Е СПАСЕНИЕТО !Русия ше ви нахрани , напои , въоражи ....и ще ви накара да й купувате ***.1-рубла е ...0,34-ст.С нея ---ще ЗАБОГАТЕЕТЕ НЕИМОВЕРНО /--ще си носите парите в куфарчета като дипломатите /.....И ЩЕ СЕ ФУКАТЕ С МНОООООГО ПАРИ!Я , ОСТАВЕТЕ ТИЯ МРЪСНИ ДОЛАРИ И ЕВРО!!!

15

Анонимен

преди 7 години

Много черни краски за Източна Европа, но все пак като вземем в предвид хала на псевдо държави като Армения попаднали под миризливия руски ботуш, трябва да отбележим че положението на Източна Европа щеше да е къде къде по мизерно и жалко ако беше си останала в Евразия.

14

Анонимен

преди 7 години

Прави са журналистите. Старите евроценности като трудолюбие, патриотизъм, християнски ценности и др. бяха заменени от американско робство, консумация, еднополови бракове и политическа коректност. Когато днешния папа го избраха единствено Путин в посланието си спомена израза "християнски ценности" и за тава в Европа се писа много, но не и у нас. Европа е американска колония- те самите признават това. Поради това САЩ се опитва да прокара ГАТТ- да ги направи и икономическа колония.

13

Кукловодът

преди 7 години

Европа и запада бъркат много нещата . Те си мислят че думата ДОСТОЕН и БОГАТ са синоним . Те слагат знак на равенство между "достоен живот" и "осигурен живот" . Те така и не разбраха ,че ние на балканите имаме достойнство и морал и че именно те са ни запазили през всичките тези години . Достойнстовто е наша ценност и на нас техните фалшиви цености са ни чужди . Рано или късно Балканите ще се преоткрият и ще намерим собственият си път . Надявам се да е като една силна ФЕДЕРАЦИЯ .

12

Forest Gump

преди 7 години

Бягааайййтееее....тук ще има само корупция,престъпност,мизерия .

11

Анонимен

преди 7 години

Вече не ми пука нито за ЕС нито за НАТО и всякакви еврогейци. За толкова години нищо добро не се случи на хората. За това питам, какво търсим още в този ЕС? Трябва по-скоро да го напуснем и да затворим границите си за всякаква ***.

10

Анонимен

преди 7 години

Изто4ноевропейците се преселвали най- ве4е на запад . А на изток към " матушката " защо не се преселват ?

9

Анонимен

преди 7 години

Когато една държава нямалидер тя е като лодка безкормило.Бойко Борисов нее лидер.

8

Анонимен

преди 7 години

Много точни определения в тази статия като че ли съм я писал аз. Точно заради тези мутри които завладяха родината ми още в 1995 година когато бях 21 годишен реших че мойто бъдеще не е в *** на мутрите. Тръгнах и минах през хиляди перипетии. Първо на границата ни се направиха на интересни след това на другите и накраят през ливади царевици и поляни долини се измъкнах от кочинката. Сега имам семейство жена деца и доходи и живот който едвали щях да имам в кочинката на мутрите!