36

Анонимен

преди 7 години

Жална ни майка, ако избухне гражданска война там...

35

ей словенец

преди 7 години

великата матка рашка тая година по малко брутен вътрешен продукт от южна корея сички треперим от икономическата сила на владко клептокрацион

34

турчина

преди 7 години

до БизнесГерманците ви изпревариха. Не само продават оръжия но и ги обучават безплатно така от "хуманни" съображения.

33

До 54

преди 7 години

А какво мислиш за бъдещето на Путин?

32

бизнес

преди 7 години

аз викам да продаваме яко на кюрдите оръжия тайно

31

турчина

преди 7 години

Единственото което имаше Турция преди Ердоган бяха десетки нули по турската лира. 800 хилядна армия с офицери командвани на Запад и оръжия внос отново от Запад. Ако някой турски управник се озъбеше на Запада всеки ден идваха вести за загинали турски войници и в краен случай танковете излизаха по улиците.

30

Анонимен

преди 7 години

ЕДИН ПО ЕДИН ДОСЕГАШНИТЕ УПРАВНИЦИ СИ ОТИВАТ. ОБАМА СИ ТРЪГВА, ТРЪГНА СИ РЕНЦИ, НА ПЪТ СА МЕРКЕЛ, ОЛАНД, РАХОЙ И АВСТРИЙСКИЯТ КАНЦЛЕР. ДОРИ БОРИСОВ СИ ТРЪГВА. В РУМЪНИЯ - ПРОМЯНА, В ПОЛЩА НАРОДЪТ ЩЕ ИЗГОНИ КТЛАНА КАЧИНСКИ.НАВСЯКЪДЕ ДУХА ВЯТЪРЪТ НА ПРОМЯНАТА.Предстоят големи промени в световния ред.

29

Комюнике 2018г.

преди 7 години

На гръцко-арменската граница нищо ново.

28

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Съдбата на Турция си е прблем на турците.Нека си гледаме собствената кочинка.Ердоган нито е толкова лош, колкото го описва Запада, нито е толкова добър, колкото им се иска на турците.Истината е някъде посредата и времето ще покаже накъде ще се наклонят везните.

27

ТУРЦИЯ НА ТРИ МОРЕТА

преди 7 години

Оооп, сорри, на две!

26

Анонимен

преди 7 години

Аз лично, предвид свинството и арогантността на всичко, което произлиза от Москва, съм склонен да подкрепя втория вариант.----Проблемът е , че абсолютно никой не те пита по въпроса и на никого не му дреме какъв вариант ще подкрепиш.

25

Анонимен

преди 7 години

В ТУРЦИЯ ФАКТИЧЕСКИ ИМА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА, КЯТО СЕ ЗАДЪЛБОЧАВА. БЪДЕЩЕТО Е ЯСНО-РАЗДЕЛЯНЕ НА ДЪРЖАВАТА И ОБРАЗУВАНЕ НА СВОБОДНА НЕЗАВИСИМА РЕПУБЛИКА КЮРДИСТАН. КОЛКОТО И ДА СЕ ГЪРЧАТ В АНКАРА, ТОВА РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СТАНЕ.

24

турчина

преди 7 години

Натовска Турция един дрон нямаше до 2013 и плащаше на Израел и купуваше дронове. Натовска Турция беше пушечно месо и куче на каишка в ръцете на САЩ и Запада. Днес Турция произвежда собствени дронове които една част са миниатюрни с размери на насекомо. Електрониката на Ф16 се внасяше от Израел. Турски Ф16 не можеше да свали Израелски защото това беше заложено в електрониката. Днес електрониката на изтребителите е турска. Ердоган казва нещо и след година е факт. Затова го обичат хората.

23

турчина

преди 7 години

Ердоган защитава националните интереси на страната си затова е "откачалка". Ако беше удобен щяха да гохвалят по Дойче Веле.

22

малко по на юг

преди 7 години

До 60рбилюкбаши, обърка посоката, ще се издави армията. и по-добре повече да не се бърка в Сирия, че се зарази нещо още в Либия, Египет, Газа и глей каква какафония - само мрак, доноси, страх и терористи, вместо да си живеят людете нормално и мирно с туристите

21

турчина

преди 7 години

Молете се Ердоган който строи ограда на границите със Сирия и Ирак да не падне защото ако Ердоган падне ще дойде някой като Плевнелиев и ще напълни Турция с 10 милиона афганистанци желаещи да отидат на Запад.

20

жбигнев

преди 7 години

лошо и за турците и за кюрдите и за сирииците а и за всички нас че са ни близо и нищо чудно да ни въвлекат и нас

19

Анонимен

преди 7 години

В Европа най големия съюзник на Русия в момента е Турция която не се подчинява на никакви западни правила. Германия губи позиции. Ако Турция бъде сломена с гражданска война Русия ще остане сама. Германия не може да се справи с Русия. Единственото което може да направи е да забрани "проруските" малки електронни медии които "лъжат" и да останат "добрите" медии като Дойче Веле.Затова и Путин преглътна случая със сваления самолет. Единствените независими държави в Европа са Русия и Турция.

18

турчина

преди 7 години

Меркел се обадила на Чавушоглу след атентата в Кайсери и казала, че Германия не подкрепя терора. Той й благодарил. Всъщност много добре знаят турските управници какви неща се готвят и се правят на любезни. Всичко е ясно.

17

Рашист

преди 7 години

Е това звучи като лудост! Как Германия ще иска гражданска война в Пуйкистан. От къв зор. Германците са обвинявани и за арменския геноцид. Хаха. Виж за холокоста са виновни. Но за други грехове едва ли.