60

socialen

преди 7 години

Само едно от безмислените ходения на неграмотния Борисов до Брюксел ни струва в пъти повече.

59

да си плаща

преди 7 години

Това не е било спасителна операция, а опит на Тодор да го дават по телевизията като герой за да си намери гадже. Спасителите се борят да спасяват човешки животи, този откачалник умишлено, в зимен сезон, им отклонява човешки и всякакъв ресурс, който наистина може да потрябва за да се спаси някой друг. В погледа му има нещо налудничево. Излезна някъде, че бил в някакво бяло братство, халтава работа

58

Анонимен

преди 7 години

Да си плаща, но 25 000 са голяма сума. До 2000 макс. е добре при такива ситуации да се търсят.

57

Анонимен

преди 7 години

до 77 Мда, той е свободна отк.ачалка от изпушения си мозък!

56

Анонимен

преди 7 години

Веган, дъновист, егоист, олиго-френ..шушумига..Забавлявате ме с отчайните си усилия да му лепнете правилния етикет.Оправихте ми деня!!Мерси!

55

смЕх

преди 7 години

Без да му ставам адвокат явно си е лyд за връзване ,но по кой закон ще го принудят да плати каквото и да е ,а колкото до ефективността на спасителите това е съвсем друга тема.

54

Анонимен

преди 7 години

Който е подал сигнал за бедствие, той да отговаря. Човека очевидно е знаел какво прави и не виждам причина да го обвиняват в каквото и да е.

53

отличник на матурата

преди 7 години

" Лудите, лудите, те да са живи"Една зназменита фраза от "Под игото" на ВазовТук се пита какво е това ИГО? Игото е робството на егото. Тодор не е роб на егото.Той е свободен)) Атова, което вие искате, е робството на егото, това е чуждата вяра.Беснейте сега!

52

pfu

преди 7 години

Като стана въпрос за пари и застраховки, що така държавата преведе 30 милиона за Хитрино, това е частен спор между частна компания и частни лица, компанията си има застраховател??? Защо плащаме ние, че някой си вози бомба с влак??? Утре ако блъснеш някой с колата на пътя Бойче ще му пусне ли 1 милион по банков път??? Защо от 5000 въпроса един журналист не видях да попита Булмаркет къде са застраховани и с какъв лимит??? Иначе лека им пръст на загиналите, тях никой не може да ги върне...

51

Анонимен

преди 7 години

*** из...рода...вика: заземих се на върха за 4 дни иначе щях да умра!

50

Анонимен

преди 7 години

Тези спасители с толкова нагли, че като нищо лятото по морето ще започнат да събират пари. От юридическа гледна точка услугата не е поискана от потребителя и по-важното - не е доставена. Още повече, че човека не е задължен да регистрира местоположението си в най-близката хижа.

49

Алпийски батальон

преди 7 години

ПСС е нещо подобно на Сик или Вис ненужно, неефективно, рекетьорско, скъпо и ограничаващо. Тия за никав ч.п не стават не могат да те намерят и в Борисовата градина. Човека им казъл, че е подготвен с храна, котлон и т.н те тръгват да го търсят!?! Човека си е лешперняк няма какво да спорим, ама тия от псс си правят тиквешки номера.

48

Анонимен

преди 7 години

Тавана на палатката мъ удряше в глъвътъ ду кат спъ! И през една дупка си пуша и сланина си ям...хляб не ми съ яде.Муахахахаха...тоя е уникална от.качалка....

47

Анонимен

преди 7 години

Престъплението му е че е оцелял, въпреки всички, че всички закони сочат обратното. Средствата с които е оцелял са в пъти по-малко от средствата, хвърлени в търсенето му.Освен това е виновен, защото не стана част от трагичните новини, които всички свикнаха да слушат и дори не осъзнават че си ги искат. Виновен е че съсипа поредната фотосесия на знаете кого...Абе виновен е че превитова което му харесва, без да му друеме че на другите не им харесва и ПРИ ТОВА Е НИКОЙ. Спасението езанимание самотно

46

252

преди 7 години

поредния изтрещял планинар

45

Анонимен

преди 7 години

Тоя ска.паняк се е крил 3-4 дни умишлено от спасителите. При оголени дървета видимостта в планината е 200 метра поне. Нямам начин да не намерят човек 4 дни ако наистина бедства в такъв район при 100 спасители. Тоя си е играл с тях!

44

Томата

преди 7 години

Ако трябва да плати 25 000, какво друго му остава, освен наистина да хване гората?

43

Извънземен

преди 7 години

Колкото покрие застраховката - толкова. Остатъка да го плаща тоя сeлянин. Ако няма пари - дава се на ЧСИ, правят се запори на сметки и имущество и да плаща докато изплати всичко. Не искам с парите от моите данъци, да се харчат за подобни неща, т.е. да се търсят такива сeляни като тоя. Точка по въпроса. Да плаща сега.

42

БТК

преди 7 години

Да плати този, който е казал "Тодор го няма, трябва да го търсим"

41

Тошко е дъновист

преди 7 години

Този дрисл.ьо си търсеше медийното внимание - да го издирват, да се притесняват за него, да му има името по медиите. Комплексиран гащник Дъновист. Жалко, че такива безработни льольовци разиграват планинските спасители и струват пари на данъкоплатеца. Жалко, че се намери жива тази ***