39

GENERAL GADORIAN

преди 7 години

Вярно е. Тоя най нагло ме имитира. Егати сайта. Да позволяват клониране на аватари.

38

Край

преди 7 години

Ама ние не искаме мажоритарни избори и искаме субсидия. Бе ясно им се каза какво иска Големия Началник на референдма. Кунева седнала да умува. Умувай още как да изклинчиш и ще ядеш едни жълти павета н дебелата глава.

37

Анонимен

преди 7 години

По скалата на *** ЦвЦв, Бойчето е най-големия авторитет не само в България, а на света! По нормалната скала, обаче е точно обратното!

36

Анонимен

преди 7 години

аз пак ще гласувам за бате бойко

35

GENERAL GADORIAN

преди 7 години

Никви реформатори! Те са деформатори. Тоя другия не е никъв Гадорян. Имитира ме най нагло че и аватара ми краднал. Не ми пука но е тъпо

34

GENERAL GADORIAN

преди 7 години

Пак ме имитира тоя. Къв Гадорян си ти бе ***. Не моеш ми стъпиш ни на фамилията ни на званието. ***. Ах че не си ми подчинен. Ще те пратя на разузнаване с бой. Ало редакцията, как може да дипуснете регистрация на две еднакви имена. Това е възмутително.

33

Федероси от бъдещето

преди 7 години

До GENERAL GADORIANТи и още 1000 човека сте ЗА "реформаторите", но има 4 млн. българи в България и още около 1,5 млн. в Европа и САЩ и Австралия, които сме ПРОТИВ.

32

GENERAL GADORIAN

преди 7 години

Ей менте! Не ме имитирай

31

само ГЕРБ

преди 7 години

бойчеееее бърже бойчееееее да се върнеш бойчееееее червените караконджули бойчеееее да извият на умрело бойчееее със седесето бончеееееее парламента да правиш бойчееееее само ти мислиш за нас бойчеееее пенсиите ще вдигнеш бойчееееее жив да си ни бойчееееее

30

Ala_Bala

преди 7 години

Мислех си, че ББ сам е достигнал до извода, че санкциите срещу Русия поне трябва да се съгласуват с новия президент Тръмп. Лъжа, просто е повторил думите на Труск. Не очаквайте от тези хора нещо до което са достигнали със собствено мислене освен за кражби и подмазване. Нищо не става от тях. Да си заминават при откраднатото по островите Боковци, Цветановци и подлезурсите Реформатори ( ДСБ не към последните)

29

GENERAL GADORIAN

преди 7 години

с две ръце ЗА реформаторите! Те са спасението! Разни патрЕотчета дето нямат нито акъл нито талант и няма с какво друго да блеснат освен с фанелки България на 3 океана, вън от парламента, забрана с закон на такива партии, направо да отиват в МВР и сами да си попълват преписките за прокурора, те и целия им електорат патрЕоти

28

ПАТРИОТ

преди 7 години

Което изгодно за брюксел, а не за БЪЛГАРИЯ!

27

ист

преди 7 години

Другарите и агите се бяха размечтали за власт. Простено им е. Мечтите са безплатни.

26

Пълни мизерници

преди 7 години

Спомняте ли си какво лъгаха РъБовете преди миналите избори? Та чак декларация подписваха? Да, точно така! Декларираха, че няма да подкрепят правителство с Премиер - доктор Тиквун Великолепни!Е, не само подкрепиха негово правителство, не само станаха министри в него, ами и със своя мандат пак Тиквун ще издигат за Премиер. Долни лъжци и *** - това са РБ. И както си помисля, че съм вярвал в лъжите на СДС и съм галсувал за тях! Чак срам ме хваща!

25

Анонимен

преди 7 години

А кока ще се съобраците с останалите 4 милиона и половина българи ,които са против мажоритарен вот ?

24

леле

преди 7 години

Аха,началството му казало да се връща,че инак ще дойде Амет Доан и нашия се съгласил .Ама моля ви се,така се е израдвал горкия.Че сред всички *** в БГ той е най -читав от тях -безспорно е.Ама пак си е *** .

23

Анонимен

преди 7 години

Ако тези отпадъци направят правителство с Баце начело, с какъв кеф ще чакам в края на януари Радев да ги уволни и да си назначи негово служебно правителство, въпреки, че не гласувах за него. Ама тия вече не се търпят, бе!

22

Анонимен

преди 7 години

Мнооого нахален тип. Играе си с търпението на народа.

21

Анонимен

преди 7 години

До wenziЧе то и Борисов 2 беше с подкрепата на Пеевски и МЕСТАН

20

wenzi

преди 7 години

Нормално е следващият кабинет да е Борисов-3,другите вариати с абсолютно безумни като например : Корнела-1 с подкрепа Доган и Пеевски ; Волен и "патриотите".Бе то няма нещо читаво, за което да гласуваш в тая Държава.