16

Анонимен

преди 7 години

Европейска солидарност в най чист вид.

15

Анонимен

преди 7 години

Накратко САЩ може да се гаври както си иска с България и мекотелите от ЕС няма да си мръднат пръста, за да не загубят няколко долара. Егати безгръбначния съюз, то даже не може да се нарече "съюз" а някаква жалка сбирщина.

14

Анонимен

преди 7 години

"Той заяви, че връщането на визите ще доведе до намаляване на американските туристи в Европа"Ще ви компенсираме с няколко милиона туристи от Близкия изток. Ей мама ви брюкселски бок луци! Пикая ви на стандартите.

13

Анонимен

преди 7 години

От днес нататък не намирам за нужно да се съобразяваме с евродирективи, ценности и санкции. След като не им пука за нас, тогава на нас не трябва да ни пука за тях. Голямото европейско "семейство" ха-ха долна лъжа.

12

Българин

преди 7 години

Вън от евро гейския съюз. Никога няма да ни считат като равноправни членове.

11

Голем смех

преди 7 години

Кой ще си развали бизнеса заради нас. Сметката е проста: американските туристи обикалят Европа, харчат пари по ресторанти и бардаци, източноевропейците прислужват и чистят след тях, "истинските" европейци прибират парата. Нищо лично.

10

Анонимен

преди 7 години

Така е в Еврейския съюз, парите са по-важни от нас.

9

Jimbo

преди 7 години

абе наглосаксонци лицемерни, а като налагате санкции не отчитате ли интересите на страните членки. това недоносче ще се спомене по бързо и от СССР с тва лицемерие и двойни стандарти и колкото по бързо толкова по-добре

8

Анонимен

преди 7 години

""Ще е трудно да обясним на милионите европейски граждани, които ежегодно пътуват до САЩ, че действията на ЕС са били оправдани", посочи еврокомисарят."Елате тогава да обясните на милионите български и румънски граждани как визите на САЩ са оправдани.

7

Анонимен

преди 7 години

F*ck the EU.

6

Анонимен

преди 7 години

""Разберете, не става въпрос само да приемем решение, а да отчитаме негативните последици от него","Тогава да сваляме санкциите срещу Русия и да започваме свободна търговия. Не става въпрос само да отменим решение, а да отчитаме негативните последици от него.

5

.

преди 7 години

Колко познато! Отговор от Западна Европа, че парите са им по-важни от законите, които те сами са приели, но прилагат само, когато са в тяхна изгода.За да ни е още по-познато; отговора е поднесен от византиеца от еврейски произход аврамопулос.Извод:Визи за сащ за нормалните българи ще има още много години.

4

грубиян

преди 7 години

Логично! Защо Европа да ни уреди безвизов режим с Америка, после кой ще им чисти ***?

3

Анонимен

преди 7 години

Нашите първи кухи тикви, за каква евроатлантическа ориентация ни дрънкат? Слд като не ни броят за хора! Приказки за овчето стадо! Кво ще речев митов, пуделче такова?

2

човечец

преди 7 години

нормално, ние сме втора ръка европейци за САЩ. само като трябва някъде да *** войниците ни сме годни за употреба.

1

онбашията

преди 7 години

ако американците махнат визите за източна европа, на тръмп тъщата ще идва твърде често и ще му досажда