23

Кайзер Созе

преди 7 години

Явно каквото и да направи президента в подобна ситуация все ще има недоволни и да плуят. То вариантите са два - да отиде на място или да си стои в София. Кое е ще ни бъде най-угодно.

22

Анонимен

преди 7 години

фургони, глупости, евтин пиар...Дори в трагедията на хората не пропуска да се заяде, типично за червените, казват какво трябва да се направи, но друг да го направи..Чуден президент си избрахте...ама то е нормално... ....325лв са малко, НО това е помощ за покриване на неща от ПЪРВА необходимост. Най - малкото хората който са по - леко ранени ще могат да си покрият разходите за храна за 20- тина дена докато се направи организация за допълнителна помощ.

21

Анонимен

преди 7 години

Нали след няколко месеца ще печелите изборите и ще сте на власт! Къде са другите мъже от партията - *** и Илияна-главореза?

20

Гацо Бацо

преди 7 години

Ама Радев влезе ли в длъжност ? До вчера не беше...Май и той ще излезе мишок.Като трябва да поеме някаква отговорност спазва абсолютно всичко ,а сега пак на гърба на човешкото нещастие е само един питащ .И какво ще свършат прокуратурата и следствието ,без полицаите ?

19

Защо..?

преди 7 години

Защо Борисов не дарява кръв? Ами защото той е банкянски "аристократ" и неговата кръв е синя-несъвместима с рядката кръвчица на хронично гладните простосмъртни българи.Преди няколко дни Борисов и ГЕРБ отново отказаха увеличение на пенсиите.Съзнателно държат хората бедни и гладни.Идат избори.Отново ли ще гласувате за тези убий ци?

18

популист

преди 7 години

тоя женчо за какви фургони бръщолеви хората още не са се спасили от ада на пожара льотчика взе да вкарва интриги

17

Анонимен

преди 7 години

Та за какво е ходила в болницата Радка?? Да превързва пострадалите ли?

16

Анонимен

преди 7 години

"Той изрази готовност да дари кръв, след като стана ясно, че болницата в Шумен има нужда от кръв. Там той разговаря с някои от пострадалите."Браво на бъдещият президент.

15

Анонимен

преди 7 години

Женорал Гумен Гадев се изказа неподготвен

14

Анонимен

преди 7 години

"Радев не отиде на консултативния съвет при президента, а сега се прави на човек от народа!"Радев ще встъпи в длъжност през януари бе олиго.френ, каква работа има в КСНС? Плевнелиев все още е президент, набий си го в кухата кратуна най-накрая.

13

Анонимен

преди 7 години

Е какво се надява? То и от него зависи!

12

Анонимен

преди 7 години

Тоя президент ли е, или х.у.ова глава. Да спре да се надява и да направи нещо.

11

Анонимен

преди 7 години

До volodinkaКого имаш предвид, Бойко ли?

10

Наблюдение

преди 7 години

До преди обед разни герберски *** плюха по радев защо не бил там. Сега същите ще го плюят задето е утишъл. Уникално.

9

анонимен

преди 7 години

Тъпата президентша, дето се облича безвкусно или Нинова и Йотова са му подшушнали да обикаля болниците! Радев не отиде на консултативния съвет при президента, а сега се прави на човек от народа!

8

Анонимен

преди 7 години

Живота на тези хора е съсипан-загубили и дом и близки.За каквои 300 лева говорите,това е градено цял живот и им е отнето за миг.психолози ала-бала.На тези хора трябва да се възтановят къщите,като прегласувате парите за саниране .

7

до тролгеносен

преди 7 години

"Борисов задейства кризисния щаб а този ходи да си прави евтин ПР по болниците.""Кризисният щаб" на Борисов представлява 325 лв. еднократна помощ.

6

тролгеносен

преди 7 години

Борисов задейства кризисния щаб а този ходи да си прави евтин ПР по болниците.

5

Анонимен

преди 7 години

"Той изрази готовност да дари кръв, след като стана ясно, че болницата в Шумен има нужда от кръв."Един премиер призова другите да дадат кръвта си, защото неговата не била червена, а синя, а един президент, предложи своята кръв.

4

Змея

преди 7 години

Надявай се!