35

Анонимен

преди 7 години

Шест западни страни - Франция, Италия, Германия, Великобритания, САЩ и Канада, отправиха вчера общ призив незабавно да бъде спрян огънят в Алепо. БАЯ ПОДАННИЦИ НА ТЕЗИ СТРАНИ ЩЕ ИЗГОРЯТ В ОГЬНЯ хихихи така им се пада да горят в АДА

34

Xexe

преди 7 години

Нека да направим равносметка от управлението на черният ман.ал ислямист в Белият дом!Благодарение на неадекватната му политика Русия разшири територията си с Кримският полуостров запази военната си база в региона която е стратегическа!Разцепи Нато привлече най-силната армия в Нато след американската а именно Турция завзе Донбас запази влиянието си в Сирия модернизира армията обезсмисли западните санкции и удържа ниските цени на петрола които започват да се покачват!*** са генетично ***!!!!

33

Анонимен

преди 7 години

Янки гоу хоум АУФИДЕРЗЕН

32

Анонимен

преди 7 години

До само бизнес при толкова шахида камикадзета трябва да си много глупав за да го вярваш бият се за алах и вярата както я разбират

31

Наемниците бягат

преди 7 години

Лавров заяви за спиране на огъня в Алепо във връзка с масовото бягство на терористите от града. Краварският спецназ и бойците от "умерената опозиция" се бият за места в зелените автобуси, осигурени им от Асад и извозващи ги в Идлиб. Янките молят след това да бъдат прехвърлени в Турция.

30

Тежък

преди 7 години

В СИРИЯ НЯМА ЗДРАВА КЪЩА НО ДО 10 ГОДИНИ ЩЕ Е ВЪЗТАНОВЕНА ПЪК БЪЛГАРИЯ С НАЩЕ ПОЛИТИЦИ ЩЕ Е ЗАМИНАЛА

29

Анонимен

преди 7 години

Шест западни страни - Франция, Италия, Германия, Великобритания, САЩ и Канада, отправиха вчера общ призив незабавно да бъде спрян огънят в Алепо, КВИИИИИИК-КВИИИИИИК ГРУХ-ГРУХ

28

Xexe

преди 7 години

Тая Мария Несторова обаче дали не е баси пиче.о!

27

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

На снимката се вижда ясно, как Русия бори терористите...

26

куку

преди 7 години

До РУСОФИЛЬИнджев,пак си се надрусал рано рано.....

25

Глупави бели

преди 7 години

Белите си мислят, че основното противопоставяне в света е тяхното си - руснаци, западняци... Мислят си, че разните Асад-овци, опозиции, са техни маши в тяхното си съперничество.Наивници!Основното противопоставяне в света е между сунити и шиити, а разните американци, руснаци, европейци са техни маши в това противопоставяне!

24

Анонимен

преди 7 години

До лицемерие за мусул исил пускат доста неща снимки и видеа - много жертви сред пашмерга кюрдите и иракската армия в сирия са обкражили палмира ударена е руската база има и загуби на турците край Ал баб

23

само бизнес

преди 7 години

До Spiritus RectorНа тебе случвало ли ти се е да си тръгваш от работа ей така. Работа има за вършене, платени са. Ти да не си мислиш, че тия се гърмят за някаква кауза различна от зелените гущери (2хил на месец), обаче в Афганистан с 2 хилки си като с 2 мил..

22

Анонимен

преди 7 години

докато си правят сметките за алепо може да загубят палмира исил са я атакували и е под обсада има пожари в руската база там

21

Spiritus Rector

преди 7 години

Войната в Сирия може да бъде прекратена много бързо. Барак Хюсеин Обама се обажда на Джон Маккейн. Джон Маккейн се обажда на приятелчето си Абу Бакр Ал-Багдади, шефа на Ислямската държава. (Има снимки на двамцата от 27.05.2013). Абу Бакр Ал-Багдади се обажда на главорезите си и от ИДИЛ и им заповядва да се предадат. Руснаците вече няма кого да бомбардират. В Сирия настъпва мир!

20

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

АБЕ ТАЯ ТОЛКОВА "СИЛНА РУСИЯ" ОТ КОЛКО ВРЕМЕ СЕ МЪЧИ ДА ПРЕВЗЕМЕ АЛЕПО И ВСЕ НЕ МОЖЕ ! ЗА КАКЪВ Х... ГО ПРАТИХА ТАМ ТОЗИ АДМИРАЛЬ КУЗНЕЦОВ ?! ДА ВЗЕМАТ ДА ГО ВЪРНАТ ОБРАТНО В РУСИЯ ДОКАТО НЯКОЙ ОТ ИЗТРЕБИТЕЛИТЕ КОИТО НОСИ НЕ СЕ РАЗБИЕ В АДМИРАЛА ! САМО ЗА ЕДИН МЕСЕЦ ВЕЧЕ ДВА РУСКИ ИЗТРЕБИТЕЛЯ СЕ САМОРАЗБИХА !

19

321

преди 7 години

До началото на краяСирия да не ти е торта бе,това е суверенна страна нападната от терористи подкрепяни от запада която поиска помощ от Русия.

18

обрати

преди 7 години

Той и Хитлер е викал...,,Падне ли Ленинград войната се обръща"......

17

лицемерие

преди 7 години

Какво става с Мосул?пълно медийно затъмнение за провала на войната там настъплението е спряно коалицията търпи големи загуби,жертвите и клатената там са по големи от Алепо но се мълчи,защо?

16

началото на края

преди 7 години

Слабакът Обама загуби Сирия и я подари на Асад и на Русия!