105

Факт

преди 7 години

Не знам защо в статията причисляват Паметника на Съветската армия, към паметниците, които трябва да се премахнат! Това е паметник на армията освободила света от фашизма и такива паметници има на много места в Европа. якой се опитва да пренапише историята на Втората световна война и на победителите в нея. Съмнявам се, че великите сили победителки в ВСВ са съгласни с това пренаписване

104

Анонимен

преди 7 години

От алкохолизирания руски народ нежможе да очакваш добри неща...

103

АРЕ СПРЕТЕ

преди 7 години

АЙДЕ ПАК! ПАРИ ЗА ПЕНСИИ И ДРУГИ СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ НЯМА, НЯКОЙ ИДИО.Т ГО БОЛИ ЗА ПАМЕТНИЦИТЕ. И КАКВО ЛОШО ВИДЯ НАРОДЪТ ОТ СОЦИАЛИЗМА И КАКВО ДОБРО ОТ ТЪПАТА МУТРЕНСКА ДЕМОКРАЦИЯ. НЕНОРМАЛНИЦИ.

102

Анонимен

преди 7 години

До До 103ЖИВОТЪТ МИ ПО ТОЗИ НАЧИН, КАКТО ГО РАЗБИРАШ ТИ Е ВЪЗМОЖНО ДА Е ПО-ДОБЪР ОТ ТВОЯТ, ПРЕДСТАВИ СИ И АЗ СЪМ УЧИЛ И АЗ ЗНАМ ЕЗИЦИ -ЧЕТИРИ И СЪМ СЕ РЕАЛИЗИРАЛ В ОБЛАСТТА В КОЯТО МИ Е ОБРАЗОВАНИЕТО. А ОПИТЪТ МИ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ТВОЯ, ПРОСТО ЗАРАДИ ГОДИНИТЕ МИ, НО АЗ ГОВОРЕХ ЗА МНОГОТО, КОИТО НЯМАТ ТОЗИ КЪСМЕТ, ВЪПРЕКИ ОБРАЗОВАНИЕ, ОПИТ И Т.Н., ТАКА ЧЕ ОТ ДУМИТЕ ТИ СЕ УБЕЖДАВАМ, ЧЕ НЕ СИ ДОБЪР ЧОВЕК ИСТИНАТА - ТИ НАИСТИНА НЕ СИ ДОБЪР ЧОВЕК

101

син

преди 7 години

До 89Не смей да ръсиш лъжи,особено,ако наистина дядо ти е бил свещеник!В моят род има три поколения свещеници!!!ТРИ!Честни българи,истински предани на християнските ценности.И никога,никой не е бил преследван за това!А всеки,който само се е крил зад расото (и днес) няма място в църквата.

100

Анонимен

преди 7 години

До броя на жертвите След 09.09.1944 година започва терора над народа,който не е съгласен да отнемат фабриката,магазина,закусвалнята,земята,кравичката и т.н.Масови арести,трошене на кости,бой с торби пълни с пясък по бъбреците и убийства в мазетата на милиционерската управления.Вижте статистиката колко безследно изчезнали има в тоя период.Най- големите некадърници станаха върли комунисти,чиито деца сега са собственици на откраднатото след 1989 година.За лагерите на смъртта да не говорим,има още ж

99

Анонимен

преди 7 години

Ще трябва ли се си изхвръля *** и сърпа от бараката с инструменти?Само питам.А, и да забраня на детето да рисува червени звездички да Коледа и да ги лепи по стените?Веднага да се изземе коледната украса, какви са тия упадъчни празници)))

98

Анонимен

преди 7 години

Ние нямаме паметници на нашите царе и създатели на България , но Съветски или Руски колкото искаш . На това му се вика национално достойнство .

97

Анонимен

преди 7 години

И аз бих участвал в кампании по събаряне на съветските символи на робството

96

епохални времена

преди 7 години

След това да отидем да бутнем паметника на съветската армия във Виена,който е по-голям от нашия.Хем ще изкараме по една командиравка!

95

Анонимен

преди 7 години

Руснаците бягат с хиляди от Путиновия рай :)))Бягат в лошия Запад, нали, а не в Куба или Сев Корея ;)

94

Анонимен

преди 7 години

Заради Русия след 9 септ 1944 у нас са избити хиляди невинни, наследниците им са в затвори, без право да учат...Изграждат се концлагери в България!Това ни завеща робското иго на руските убийци!

93

Анонимен

преди 7 години

Аз бих участвал с каквото мога в една кампания по събарянето на паметника на съветската армия.С пари или труд или с двете.

92

Анонимен

преди 7 години

До До 97Конграчулейшънс за езиците,преуспял българино!

91

кога?

преди 7 години

Кога парламента ще се заеме с Лъчо Мозъка? Заради неговите комунистически номера - бие като комунист дъщеря си и жена си! А неговия син обра по комунистически една бензиностанция! Да чакаме да започне по комунистически да обира мандри ли?

90

Анонимен

преди 7 години

Знаят се поименно българите,които Западна Европа спасява,като им пълни спестовните книжки.

89

До 97

преди 7 години

А другите хора аз интересувам ли ги? Защото в продължение на години останах с друго впечатление, все гледам да помагам, помагам, и накрая ми го завират....така че НЕ, вече не ме интересуват, защото всеки си гледа интереса. А аз за да съм добре си скъсах *** от учене, работих на две места, трупах опит, учих езици. Ти какво направи, че ти е гаден живота? Аааааа сетих се - сигурно нищо. Социализма е подходящ за хора като теб - защото ако зависи от собствените усилия, няма да стигнеш доникъде.

88

Spiritus Rector

преди 7 години

Господ Бог е бил комунист! Бил е за равенство, справедливост, братство, свобода! Все комунистически ценности! Значи и Исус Христо трябва да бъде забранен?

87

Анонимен

преди 7 години

Руския народ винаги е живял в робство, затова не може освобождава. Той не знае какво е свобода.Затова поробва всеки съседен народ.Цялата им история е пълна с убийства. Нямат Златен век както ние например.

86

НН

преди 7 години

До Анонимен 90По-бързо,лесно и добро за България е ти и такива като теб да минете с еднопосочни билети през терминал 2! За 25 години ни се повдига от простащина,агресия,лъжи,наркотици,убийства и самоубийства,изнасилвания,клошари...И нито едно не ни стигна заради Русия,нали,умнико!!??