164

АНТИ

преди 7 години

Сладка е много сладка властта,с цяла кохорта крадци при това.Евроатланти тролят безкрай,Брюксел подкрепя, кради докрай.

163

ЛЮБО

преди 7 години

МОЖЕ ПАК НА ВЛАСТ ,НО БЕЗ БЕЗХАБЕРНИЦИ ,КАТО ТЕБ И ЛИКВИДАТОРИ ,КАТО "РЕФОРМАТОРИТЕ"/РАЗБИРАЙ СЕДЕСАРИТЕ/.ТОВА КАЗА НАРОДА НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ И НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ГЛАМАВИ ,ЧЕ НЕ ГО РАЗБИРАТЕ.

162

БГТРАКИЕЦ

преди 7 години

НАПРАВИ ДЪРЖАВАТА ,КАТО СЕБЕ СИ И ПАК СЕ НАТИСКА,КАКВА ЛИ ЩЕ СТАНЕ СЛЕД ТРЕТОТО ЦАРСТВО.

161

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

Ти ни въведе задължителното гласуване, ограничи ни правата и свободите, сега ние ще ограничим твоите. Задължителното гласуване е оръжие, което ще обърнем против тебе. Дори и аз ще отида да гласувам, след толкова години "против Борисов". Въобще не ни липсваш! Върви си! Колко е хубав света без теб!

160

Анонимен

преди 7 години

Само в болния ти мозък, д*бил!

159

Анонимен

преди 7 години

Boyko ,zaminavay si ,ne ti e rabotata tam. Na dobar pat!

158

аз

преди 7 години

Не и в този живот, маLо**умнико!

157

АНТИ

преди 7 години

10 години партия ГРОБдве петилетки лъжи нонстоп.Сам ще захапе кокала цяли да преметне лош матриял.

156

Безработен

преди 7 години

Боко балайката нищо не ми дал и затова на тези избори гласувах за Радев,но за БСП никога няма да гласувам. Те активно участваха в разграбването на предприяте в което работих 10 години до началото на демокрацията,

155

Комедия

преди 7 години

Този *** уби малкия и средния бизнес....от собственик на две квартални хранителни магазинчите....даващ работа на 5 човека...ме принуди да събера семейството си и да избягам в Англия !!! Тук пак се занимавам с малък частен бизнес....само че държавата ти помага а не те съсипва...въпреки че сме Българи

154

Анонимен

преди 7 години

Червено *** , и как Радев ще очисти БСП от олигарсите като те му платиха пред изборната кампания . БСП никога повече няма да се върне на власт . Франция избраха един социалист за Президент и сега не искат да го виждат .

153

Канчо

преди 7 години

90% от тези които плюят Бокича ще подкрепят БСП на следвашите избори, забравяйки безбройните далавери на тази партия както и продажността и към ДПС в името на властта.По времето на тройната коалиция също нямаше осъдени мутри, също доплащахме като попове в болниците, точно тогава нашумяха за първи път престъпниците с по десет дела на свобода, но това няма значение, да ги подкрепим пак, нали?

152

Анонимен

преди 7 години

Бойко, отврати хората от себе си. Демонстрираш само интелектуален дефицит и инат. Вече си политически труп. Хората нарочно ще гласуват срещу теб. Не, че другите са китка ама по некадърност и наглост всички ги минаваш.

151

да ти имам истината

преди 7 години

До Тъжно, но истинаЕвреите са казали - когато е най-зле и по - зле не може да стане нещата започват да се оправят. Не може злото да няма алтернатива.

150

Анонимен

преди 7 години

До182 Османизма /ердоганизма/няма да спаси Турция ,камоли Булгария

149

катил

преди 7 години

Не можех да мразя, но се научих - тоя на снимката ме накара.

148

Станишев

преди 7 години

Три пъти бие дуспа за да вкара, че 3 пъти примиер ли няма да е. Тоз Боко голям *** и все космоса му пречи.

147

Дедо Тричко

преди 7 години

Ако Боко се махне, сигурно ГЕРП ще зачезне, както и ДПС е нищо без Доган, но засега Боко е единствената опозиция на столетницата, а тя както знаем е недолюбвана от 80% от българите затова че реално се оказа не БСП, а БКП(българска капиталистическа партия).

146

ДО..., И ДО...

преди 7 години

ДО ПЕНСИОНЕРИТЕ:ПРЕЗ 2017 ОТПАДА БАНКОВАТА ТАЙНА, ТАКА ИСКА той.ТОГАВА ПЕНСИОНЕР С БАНКОВА СМЕТКА НЯМА ДА ПОЛУЧАВА УВЕЛИЧЕНИЕ. ТАКА КАКТО ЗАНУЛИХА ЛИХВИТЕ.ДО ВИСШИСТИТЕ:ПРЕЗ 2017 ПОЛОВИНАТА ОТ ВАС ЩЕ ВЗИМАТ ПО-МАЛКО ОТ ЧИСТАЧИТЕ И САНИТАРИТЕ.ТАКАВА Е "ГРИЖАТА" ЗА ЕЛЕКТОРАТА.ПРЕЗ 2017 НАД ПОЛОВИН МИЛИОН МИГРАНТИ- ДОХОДИ НАД ХИЛЯДА. АМИ ПОНЕ ДА СИ ГИ ЗАРАБОТВАТ-ДА СИ ЧИСТЯТ, ГОТВЯТ И Т.Н.

145

фд

преди 7 години

Значи няма да има работещ парламент докато Герб не спре да участва в изобрите.