53

ПАТРИОТИ

преди 7 години

Патриоти-душа даватза наука, за свобода!Но не свойта душа, братя, а душата на народа...

52

(-_-)

преди 7 години

Айде стига вече с тоя цирк! Плазмодия да разпуска народното събрание и себе си и да се приключва. Догодина избори, пък ще видим.

51

Геният от Банкя

преди 7 години

Достатъчно е да пуснем микс от речи на всички участници в парламента на България и ще се установи ,че тези хора отричат собствените си думи и политики през ден два . Единственото ,което на истина мислят последователно е че е народа ги мрази ,а те ще го управляват каквото и да стане .

50

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ=БСП=БКПУравнението на финалния етап в Прехода към гробищата.

49

zeus

преди 7 години

Тъкмо чета, че БСП решили да подкрепят "Патриотите", а ГЕРБ оттеглили подкрепа, цирка е пълен, *** билетите ги плащаме ние

48

Анонимен

преди 7 години

Смешковците,които искат да ни изкарат от НАТО, за да може зелени човечета от Рашка да ни "освободят", искат да правят правителство? Не, мерси. В соц ада не ми се връща. Ако толкоз се рават на Мадараша, чемодан, вакзал, Масква.

47

ognyanz

преди 7 години

До Пешко: От ПФ и ГЕРБ разправят, че служебното правителство няма правомощия, защото така им изнася. Да си припомним, че именно служебното правителство на Стефан Софиянски на практика започна преговори за членство в НАТО без никой да го е упълномощил за това. (а го нямаше и Слави да направи референдум)

46

Анонимен

преди 7 години

няма да стане това и герб и бсп искат избори

45

АНТИ

преди 7 години

Боко ни плаши с празни слова:Криза или ГЕРБ във властта.Но не забравих в мандатите два,как ми фалира джоба тогаз.

44

ivan

преди 7 години

И този е жаден за власт...И толкова е отвратителен...И толкова е прозрачен в плиткоумието си..И всички са обсебени от ББ..... Но вещерската магия отлетя, народът си стъпва на отрудените крака, и ще издуха ***.

43

Анонимен

преди 7 години

Да, но ЕНП вече дават сигнали, че президента не трябва да позволи националисти да правят правителство. Чакаме поредното завъртане на ББ и Роско. Когато Началника говори ... всички козируват. Нямам търпение да гледам поредния цирк!

42

помнещ

преди 7 години

Сидеров на 3март 2014 каза,че тези двамцата на снимката са ***,разботещи за Турция .Голяма и честна реч ,която той забрави и се продаде .Нима вече в нищо не се вярва.

41

Анонимен

преди 7 години

На Валери му капят лигите от това че ще се добере до властта

40

Анонимен

преди 7 години

"Сбогом "България.

39

промяната

преди 7 години

каква разлика в приказките преди и след избори. резултат: телевизия алфаСКАТ ще назначава директора на БНТ, бонус - зрителите от здрач до зори ще се радват на нови екстри

38

Анонимен

преди 7 години

А АКО ГЕРБ И БСП НЕ ДАДАТ ТАКА ЖЕЛАНИТЕ "ПРОФЕСИОНАЛИСТИ", ТИЯ ПИШМАН ПАТРИОТИ ОТ КЪДЕ ЩЕ ИЗВАДЯТ СВОИТЕ, СЛЕД КАТО ПРОФЕСИОНАЛИСТИ НЕ СЕ НАМИРАТ ПОД ПЪТ И НАД ПЪТ

37

Анонимен

преди 7 години

Оставка ! ВЕДНАГА !!!

36

Анонимен

преди 7 години

хайде,правете го най-после това правителство,иначе местан ще се намести. от това вече - по-лошо няма !

35

народа да си каже

преди 7 години

Симеонов каза,че България вече била съжалявала за робството си към азиатците през 1879 .Плевнелиев каза,че водят *** с Бойко . А зад тях(на портрета) е революционера на който дължим свободата си от азиатските тирани .Нима България приключи като нация . В Гърция биха излязли на мига 4 милиона .В Сърбия щяха да отворят война ....... Тука ще решаваме с референдуми ,.които после отиват в парламента и после идват Валери и Каракачанов.

34

Анонимен

преди 7 години

Големи гнусари,хора не знам как ги търпите,толкова са отвратителни,долни и гнусни,добре че се махнах преди три години от България и не смятам да се връщам,вчера си разглеждах фейса ми то повечето ми познати и братчеди сичко живо се е изнесло в посока западна Европа,един познат ми вика,не мога да намеря персонал,хората избягаха