73

Хм

преди 7 години

Не си спомням някой да го е канил за премиер...Даже има съгласни с правителство на ГЕРБ,но без него...,

72

Борисов

преди 7 години

Няма пък!Няма,няма,няма....на,на,на! Искам Аз да управлявам, искам всичко, искам всичко в много и само за Мен !!Като не искате моя президент ще хвърля страната в хаос, да ви е гадно щото не гласувате за мен;На,на,на...! Няма пък! Ще плача.... Уаааааааааа...

71

Анонимен

преди 7 години

Boiko svarschi da komandva6 i nsrejdasch koi kskbo 6te pravi gen radevva maj umen nana nujda ot tvoite skali te sa samo sa gerb deto gi komandvadche i sledesche radev ne ti e pavlova fandakova ba4varova te imasche sa kskvo da te sluschat s i don4ev goranov i zezo gimnsdtika stiga sloba boiko bg nsrod iska promana gerb komunjagite israsjodvaha i te predadoha kakto lukanov mladenov djurov predad. Jivkov

70

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Сърдитко Петко Банкянски...забърка политическата криза срещу зимата и сега всички му ядат...попарата.Този не можа да...преглътне,че видя цялата карта на България,без на нея да...пише ГЕРБ,след президентския вот,освен това не знаеше как да...козирува на Радев вече като президент,защото и двете му ръце са в...джобовете и търсят нещо.Предпочете да...избяга позорно.

69

Анонимен

преди 7 години

БОРИСОВ ИСКА ЦЯЛАТА ВЛАСТ-И СЪД И ПРОКУРАТУРА,И МВР И АБСОЛЮТНО ВСИЧКО И ТОЧНО ЗАРАДИ ТАЗИ МУ БЕЗГРАНИЧНА ЛАКОМИЯ ,КАКТО НЕГОВА ТАКА И НА ПРИЯТЕЛИТЕ МУ ПЕЕВСКИ,ЦАЦАРОВ,ВАСОЛ БОЖКОВ,ДОМУСЧИЕВ,В.ЗЛАТЕВ СКОРО НЯМА ДА ВИДИ ВЛАСТ. НАРОДА Е НАД ВСИЧКО КАКТО И БЪЛГАРИЯ И ТОЗЕИ НАРОД В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ДЕСЕТКИ ГОДИНИ Е ЛЪГАН ,МАЧКАН И МАЙ ВЕЧЕ ЗАПОЧВА ДА СЕ ОСЪЗНАВА. ПО СЪЩАТА ПРИЧИНА И КОРНЕЛИЯ И НЕЙНАТА КРАДЛИВА ПАРТИЯ ЩЕ БЪДЕ ЕЛИМИНИРАНА ОТ ЦЯЛАТА ВЛАСТ !

68

Анонимен

преди 7 години

Борисов да върне 20 Милиарда дълг?!!Не да ми говори алабализми

67

ф

преди 7 години

Много е важно следното .....Моля от отговорните фактори да не стават безотговорни като Хилъри Клинтън .Последната не спечели защото разкри военни тайни в ефира на дебата . Месеци ,политически говорители ,депутати и министри, разкриват всякакви подробности за авиацията ни .Че то не само Ердоган,всеки може да научи от БТВ,БНТ и тн какво е състоянието на армията ни . Моля ви ,това е вече опасно .

66

Анонимен

преди 7 години

А бе Бойко затвори тази уста, че не мога да те гледам и по телевизора вече. Един мандат не изкара като хората, имаш нахалството да критикуваш. Какво да прави Радев там, като още не е встъпил в длъжност и не е положил клетва? Ти забърка кашите. Готвиш се за 3 мандат, съвпадащ с местните избори. Ако ги загуби ГЕРБ пак ли ще оставиш държавата на произвола? Само на избори и шикалки ще си играем! Аз съм жена отдавна помнеща, но такъв самовлюбен нарцис не помня. Омитай се, ако имаш грам достойнство.

65

Анонимен

преди 7 години

До 32ББ дали е чел Кодекса на труда?

64

Анонимен

преди 7 години

Драснете някъде!!! Борисов не се оплака за първи път, че Орешарски е виновен!:)))))

63

Анонимен

преди 7 години

Булката Беглец или се хвали или обвинява някой, беше Орешарски ,сега на мушка е ген.Радев!Булката Беглец е за психиатрия!

62

Анонимен

преди 7 години

Айде бре, другарката Нинова да поема кормилото. Не само да ходи по срещи с генерали от чужди страни.

61

Анонимен

преди 7 години

Като ви назначат на работа търсят ли ви 3 месеца по-рано сметка, защо не сте на работа ????

60

ф

преди 7 години

Дори да не дойде на бял кон БСП направи много и спечели вота за президент ,а то дава доста добри възможности за партията в близкото бъдеще.Но ако отново заиграе с ДПС .Ако пак се колаборира с Русия по енергийни блата и дупки вече няма да може да викне пак неволята.Радев дойде защото и той като офицер чувстваше липсата на сигурност в страната и реши да помогне.Нека не проиграваме и този шанс .

59

Анонимен

преди 7 години

Абе, Странджа, не знам какво мислят тия от Позитано, но ние извън Позитано си гласувахме за Радев и това е положението. А къде е отишъл си е негова работа - надявам се, че няма да се отчита на разни ***.

58

хахахахахахахахаха

преди 7 години

Булката Беглец! Добро е! Пасва му идеално на Бай Х*й! Пак ли Раданчо му го измисли това?

57

Найв

преди 7 години

Добре че народа е *** като gъз, че такива майтапи му се случват и на него не му пука.

56

:) :) :)

преди 7 години

Румен Радев НЕ Е Президент! За какво да ходи? А и какво да си каже с Рапоня? Те живеят в различни светове. Единият е с престъпно минало, необразован и самовлюбен, другият - истински генерал, добър летец, отличник от математическа гимназия, завършил военна академия в Щатите, скромен и умен човек. Генерал Радев е антипод на Мутран Лъжливи !!!

55

Анонимен

преди 7 години

Булката Беглец хареса ми,само това не са му пришивали на Бойко.Носи се слух,че последното му постановление като министър председател ще е да забрани да се кръщават деца с името Бойко.Първо за да остане в историята ни като най-известния Бойко и Второ да спести на малчуганите перманентния бой,който биха отнасяли заради асоциации и след десетилетия с най-мразения си съименник.Макар че ме е страх,има вече малък Бойко на който голям Бойко осигури финансов ресурс,достатъчен да си купи фалирала държава

54

ф

преди 7 години

Най -лошото е ако не извлечем поуки от оставката на Борисов.Ако отново и отново залагаме на пост комунистически типове провеждащи ислямизация под зоркото крадене на еврофондовете .Ако пак не обърнем внимание на армията .И най -вече.Ако не признаем ,че НДСВ и ГЕРБ бяха едно и също отново банка кадри . Какво нещо е живота и историята.БСП беше рухнала в една такава зима с една такава оставка и инатестия а Гоце през 97 да прави правителство .Нещата се повтарят и този БСП идва на власт.