38

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Неграмотен ? Чудесно ! Това са новите европейци на Меркел. С тези Кристалина Георгиева искаше да ни оправя генофонда и да реши демографските проблеми на България ...Сега разбирате ли колко дълбоко увредена е психиката на евроатлантиците ?Цялата им система е сбъркана. Затова дори американците поискаха промяна.Евроатлантическите чиновници и техните верни слуги обаче са слепи и глухи за волята на народите. Те продължават да вършат същото. Затова нищо чудно скоро да бъдат пометени с революция !

37

пилот

преди 7 години

Всички незаконно преминали границата ни , на самолета и да си ходят у дома като ЗАПЛАТЯТ ПРЕВОЗА ЛИЧНО . Това е решението. Те са нарушители и трябва да се екстрадират.

36

АНТИ

преди 7 години

България загива!Още 1994г. Ренета Инджова Ви го каза, но никой не промени нещата.Като Ви изнудят да си продадете и жилищата си, тогава ще разберете истинския геноцид.

35

ДДД

преди 7 години

Няма ли читави български мъже да му издадат присъдата на тоя, какво ще го потупва по рамото съд? И кой е оставил българското знаме сред незащитено сред нашественици?

34

Наказание

преди 7 години

В битка не е сдавано българско знаме. За всеки, допуснал за пръв път в историята българският трибагреник да попадне във вражески ръце - разжалване, уволнение и позор!Не са само афганистанците виновните, за тях ясно.

33

Милият ни завоевател

преди 7 години

Палят знамето, защото не ги разстрелват на място. Щом е демонстрирал, че е нашественик, тръгнал срещу българската държава - куршум и веднага ще се ограмотят какво е знаме.

32

88352

преди 7 години

Спешно да бъдат върнати по родните им места, но след като им се вземат пръстови отпечатъци, ДНК проби и да ги снимат от всички страни. Дори и да се върнат отново, ще бъдат разпознати и няма да влязат в България.

31

Анонимен

преди 7 години

Е да ама като се организират момчета да ходят да ги бият тия терористи куките първо тях ги арестуват и бият после им слагат едни хубави обвинения изискващи няколко десетки хиляди лева разходи.След това навсякъде в медиите се формира образът на мутра,хулиган,наркоман и наркопласьор тормозещ изстрадала женица бягаща от ужасите на войната ,обикновено с две-три пеленачета в ръце.Ето сега навсякъде се тръби как тия талибани са физически здрави интелигентни младежи нямали късмет в родината си.

30

PD

преди 7 години

И последно, понеже по нашите СМИ не се говори много за най големия приятел на Ердоган - ПАКИСТАН. Не е никак случайно че пущунецът е от погранично село, в близост да Пакистан. Играта е много сериозна и дълбока, а емоционалните реакции на народонаселението могат да наклонят везните в нежелана за бъдещето на държавата ни посока. Мисли Българино!

29

Анонимен

преди 7 години

Не може да бъде да е неграмотен. ИКлючение е! Нали всички бяха IT специалисти, инженери, физици и математици? Този се е промъкнал случайно. Други няма, да знаете!

28

Анонимен

преди 7 години

Има изход: върнете гранични войски и мобилизирайте ветераните от набор 52 - 58 г. Те знаят как се пази граница. През онова време в магазините на СССР нямало нищо. Вдигнали Ленин, отказал се да оправи положението, вдигнали Сталин и той се отказал, тогава повикали Чапаев. След две седмици магазините пълни. Питат го как стана: - лесна работа, две картечници на задния вход, докато едната почива другата работи....

27

з н а й к о

преди 7 години

До Nadia NikolovaНаде признай си, ти си влюбена в Баце ***!!!

26

RUSSIA the best

преди 7 години

Е , сега неграмотен бил... ами той ако е с 3 висши образования точно в България ли ще дойде !

25

Луд

преди 7 години

Свалям му кожата и я паля ...Боклууук

24

PD

преди 7 години

Така, че ги гоним, онака ша ги трепем. Ми к'во чакате бре! Марш в отрядите на Динко или Перата. Грабвайте оръжието. тъкмо до месец ще получите хабер от султана, ама преди това европата ще се отрече от нас, щото не вирее в нейната ценностна система краен национализъм. Много умни псевдоинтелегенти с клавиатура и интернет, а умност да съпоставят две и две йок.

23

До 28

преди 7 години

Благодаря много. Ще я пусна на принтера да си я имам за спомен.

22

NewYorker

преди 7 години

ами то и новият ни президент е полуграмотен, но важното е, че НАТО-вец и, че БСП/ДПС си го избраха

21

Анонимен

преди 7 години

Еми като е неграмотен да му увеличиме дневните пари да има и за училище.Дева и простата държава

20

Анонимен

преди 7 години

Снимка! Искаме снимка!

19

АНТИ

преди 7 години

Ще дойде време когато ще си стоите уплашени у дома,но и там няма да имате сигурност.