108

Да бе, да

преди 7 години

Руснака не може една Лада да сдела, кой ще му повери да пипа Мрцедес ;)

107

поточен превод

преди 7 години

без русия европа няма да я има със сигурност.

106

АНТИ ТРОЛ

преди 7 години

*** 1:- Братле, пак пуснаха новина с русия в заглавиетоТрол 2:- Тъкмо навреме, че имам да плащам сметки. Пали компа, пускай прокситата, да пишем коментари и да си цъкаме плюсчета

105

до 136

преди 7 години

Дори заплатата на руснаците да е колкото нашата, пак ще са по-добре! Защото бензина им е 78ст, цигарите по лев, водката 5 лева, газта за отопление не и знаят цената, токът е почти без пари. Нямат винетки. Най скъпо е аржентинското телешко месо-по 14 лв.килото.

104

Ужас

преди 7 години

Русия не очаква икономически растеж поне до 2035 година - и това си го признават официално.

103

Анонимен

преди 7 години

Защото Северен поток няма да има. Италия го блокира, защото фирмите които го строят в ЕС са тайни фирми на Газпром.Северен и Турски паток - нямааа :)

102

Waffen SS Степан

преди 7 години

Най-голямата световна трагедия е, че Хитлер не доуби русия... това мрачно и тъжно атеистично място, където сатанисти тачат непогребани сифилистици, трябваше да бъде изтрито от лицето на земята!

101

Анонимен

преди 7 години

Никоя западна марка не строи завод в Русия, защото трябва да си внася и работници.Освен това пътищата в Русия са по-малко отколкото у нас, говоря за път с твърда настилка.

100

Анонимен

преди 7 години

Франсета вече отглеждат прасета столетници! Защото складовете им са пълни с месо, а няма продажба. Всяка седмица фермерите там палят бали сено и изливат мляко по улиците, в знак на протест срещу санкциите. Затова и на Оланд рейтингът му е най нисък в историята.

99

Москва, оранжерии...

преди 7 години

Тези оранжерии са за "соление огурчики" - любимото от векове мезе за руския "самогон".Това са мариновани корнишони. Малко варени картошки, малко черен хляб и това е храната на великите пиянски руснаци.Те затова са изпаднали толкова, милите каскетници

98

ПНХ

преди 7 години

До 115Няма да се разпадне,а ще бъде Пре-Форматиран.А работният *** за това(в качеството им на полезни ***) са ислямистите,които си мислят,че завладяват Европа.До 104"ЕДИН ОТ ОСНОВНИТЕ И НАЙ-ВАЖНИ МЕТОДИ ЗА БОРБА СЪС СВЕТОВНИЯТ ТЕРОРИЗЪМ Е КАТО СЕ УДАРЯТ ИЗТОЧНИЦИТЕ ИМ НА ДОХОДИ !"Съгласен.Но кой би посмял да удари САЩ или ЕС?!

97

до 125

преди 7 години

Офф какви технологиите бе брат? всички автомарки например строят заводи в Русия. И БМВ и Мерцедес. Чети новини, недей вися само по форуми. Това, че забраниха военни технологии да се продават е само за парлама. Защото тези поръчки на Русия не и трябват. Те са си явни подкупи към запада. за какво според теб и трябваха два хеликоптериносача? Ми не и трябват. ама са си няколко милиарда във френската икономика.

96

АНТИ ТРОЛ

преди 7 години

Средната заплата в Русия е колкото и в България. О, КАКВА ВЕЛИКА СУПЕРСИЛА :D

95

Анонимен

преди 7 години

Надяваха се чрез санкциите да им спре добива на нефт. Защото нямали западни технологии.А той вместо да спре, стана най голям в света! Тази година започна експлатация на най-голямата платформа в света, в Камчатка за добив на нефт и газ.

94

Степан Бандера

преди 7 години

Хитлер е бил прав - населението на Русия трябва да бъде ликвидирано и на негово място да дойдат нормални европейски колонисти, които да обработват земята. Руснаците са *** и историята го е доказала милиони пъти. Най-голямата държава в света със стандарт на живот, колкото македония бууухаххааххаах Путин ограби народа, но крепостните си го тачат

93

(-_-)

преди 7 години

Русия ще се оправи и без ЕС, и санкциите ще преодолее, но ние сме загубени и изцяло подчинени и зависими от един картел, който ни налага политики, които на практика ни затриват.

92

МКС

преди 7 години

Станцията я има само заради парите от големите западни донори и Япония.Без тези пари МКС щеше да е в океана още преди 30 години.Затова се нарича Международна. Добре че запада плаща.

91

Русофил

преди 7 години

Как да няма животни в Русия бе?Ами руснаците какво са според теб ?

90

Анонимен

преди 7 години

Санкции, обаче тази седмица руснаците качиха на МКС, американец и французойка. Ами ако те направят санкции в космическата област и ги оставят горе на станцията, кой ще ги върне обратно? Добър е Путин, че не ги изложи пред света, ако въведе санкции.

89

Анонимен

преди 7 години

Ембаргото за Русия е за храни, техника и технологии, не само за зеленчуци.Да, руснака не може да произвежда кашкавал щото трябва мляко, а то идва от животни, които в русия ги няма :)