34

Анонимен

преди 7 години

До ЦиникАйде дигай си лъгиджа, взимай флайта и бегай в САЩ да миеш keнефи за долари. Ама не можеш, а, що така? На *** от България им е забранено да пътуват при по-старшите партньори отвъд океана.

33

Циник

преди 7 години

Като толкова сте убедени...в процъфтяваща Куба - айде дисагите - и бегайте там! И изобщо....защо не я сравнявате с Швейцария...Сан Марино...Люксембург ...САЩ? Толкова сте смешни....комсомолски политагитатори!

32

Циник до сдс активис

преди 7 години

Ъъъъъъ...процъфтяващи села?!!! Силна армия??? Ти за междузвездни войни ли ни говориш? Ей сегинка ще станат световен лидер в....ъъъъъъ...производството назахарна тръстика! ***!

31

Анонимен

преди 7 години

Ето до какво води ембаргото на САЩ и сателитите им. То и в България стана така в края на 80-те години, а и през 1995-1997 също имаше определен икономически блокаж.

30

Сдс активист

преди 7 години

Равносметка след 25 години. Куба 99%грамотност. България 40%неграмотност при младите. Куба много ниска смъртност. България шампион по умрели за година в света. Куба демографски добре. България в демографска катастрофа. Куба безплатно здравеопазване. България се молиш да не се разболяваш! Куба много ниска престъпност. България престъпност до мащаби на анархия . Куба силна армия и полиция. България разбита армия и корумпирана полиция. Куба селата в добро състояние. България с обезлюдени села.

29

Циник до 29

преди 7 години

Не се притеснявай....няма да поискат убежище в България...да не са луди? С надута автомобилна гума ще препруват до омразната САЩ! До нас баяплуване ще падне...пък и те са се нагредали на процъфтяващ сациализъм! Пхахаха

28

Патриот

преди 7 години

хора като Фидел и Че Гевара никога не умират, те продължават да живеят във всеки един свободолюбив човек борещ срещу мракобесническият американски империализъм и човеконенавист!Революцията продължава!VIVA

27

Пешо

преди 7 години

При Фидел кубинците живееха добре.

26

Предсказател

преди 7 години

ВСУЕ СЕ МОРИТЕ!

25

посмъртно

преди 7 години

Куба нагледен пример за резултатите от комунистическото присъствие.Иние май ще трябва да ги изтърпяваме като чета вестниците.Дано не я докараме дотам.

24

Циник

преди 7 години

Айдеее...и ника ми изпрагиатствахте....колко оригинално....и преди всичко неповторимия стил!!! Любим похват на ло*ботомираните посткомунистически по*дложки! Пхахаха....приготви ли олтар на вожда? Закачи портрета му до този на Сталин! Така ще си ги гледкаш и двамата едновременно! Пхахаха

23

Киро кофражиста

преди 7 години

Какво остави Фидел - каквото навсякъде оставя соцали3ъма и комуни3ъмаМизерия, режим на тока, купони за храна, празни магазини, порутени сградии кубинци бягащи в Америка

22

Краси

преди 7 години

КомунизЪмът в Куба принуди хората да бягат с атомобилни гуми и примитивни салове пиз океана към САЩ. А цели национални спортни отбори , били на състезание в чужбина , не се прибираха обранто .

21

Анонимен

преди 7 години

Описали са последиците от ембаргото на САЩ спрямо Куба.

20

Хммм

преди 7 години

Нещо не се връзва....в уикипедия пише,че БВП на глава от населението е 9500$ ,а средната работна заплата е 15£ .Нещо математиката не излиза или някой лъже.

19

До 9

преди 7 години

България просяци(еврофондове)без самочувствие!Ползвай фондовете на "Рашка-Говняшка" за самочувствие !

18

Анонимен

преди 7 години

До СлавинДа то сигурно Батиста, като бяга оставя презадоволена средна класа......

17

Циник до 15

преди 7 години

...папагал....имаш ли да кажеш нещо???? Или само си чувал нещо???? Или само си го торбичкал???? Пхахаха - ше*мет! Един от многото!

16

Анонимен

преди 7 години

Фидел Кастро беше уникална личност! Интелигентен, харизматичен и голям оратор. Как няма да увлича масите, когато произнася реч по 4-5 часа без да чете. А като факт преди да дойде на власт в Куба 80% от населението е било неграмотно. И вижте по времето на Кастро Куба колко медали има от Олимпийски игри.

15

Славин

преди 7 години

Какво може да остави един диктатор? Богатство за приближените и беднотия до шия за хората. Това остави, това