125

Анонимен

преди 7 години

Бокоооо, колко злини ни натресохте ти и *** около теб!

124

уплашен

преди 7 години

Нострадамус писал ли е за бунта?!Война ли почва?ВИКАЙТЕ МОСАД

123

Анонимен

преди 7 години

До Бай минчоТия цифри ги взех от ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ ЗА БЕЖАНЦИТЕ ПРИ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТето ги пак:1. АФГАНИСТАН - 232562. СИРИЯ - 196673. ИРАК - 178074. ПАКИСТАН - 23965. БЕЗ ГРАЖДАНСТВО - 2 08050% мъже, 38% деца и 12% жени;27% без образование, 27% с основно и 25% с начално..

122

Прост човек

преди 7 години

Подхвърлете им няколко стотин калашника и гледайте какво става ! Аз го знам та как не се сещат висшите държавници ....но те за това им плащат един ден България както и Европа да гори ! Както и полицията няма право да стреля ....не ми се мисли ...от сега трябва да се премахнат по един или друг начин тия терористи !

121

Анонимен

преди 7 години

"Руска Информационна Агенция казва че Бежанците убили и изнасилили 4 служителки и 2 медицински сетри в Лагера"Ами естествено, че ще пишат глупости, нали пропагандата трябва да се подържа жива

120

Анонимен

преди 7 години

2-*** от Бежанците стреляли с автомати калашников срещу Жандармерията

119

Бай минчо

преди 7 години

До "ТОП 5 СТРАНИ НА ПРОИЗХОД ПО БРОЙ ПОДАДЕНИ МОЛБИ..."Стига спекулирахте с тея цифри. Мигрантите в България са не повече от 6-7 хиляди. Не че е малко, ама е пръдня в торнадо на фона на всичките ни проблеми.Въпроса е да не идват повече и тея дето не им е мястото тук да ги връщат!

118

_постановление 208

преди 7 години

ГРАНИЦАТА

117

Толераст

преди 7 години

Сега мигрантите да започнат да водят дела срещу Бг!

116

_постановление 208

преди 7 години

МИНИРАНЕ НА ГРАНИЖАТА ВЕДНАГА ВЕДНАГА

115

Анонимен

преди 7 години

Защо не казват за взрива в Лагера че всичко е било предварително подготвено от Атентаторите

114

Евро-Атлантик

преди 7 години

Клетите бежанци ......сега НАТО трябва да изпрати войски в битка с полицията ! Бедните и клети, мили и горки бежанци просто си искат своето ....каквото и да е то ние сме им длъжни да им го дадем .....поне така казва великата Ангела Абду Саллах Меркел !

113

Анонимен

преди 7 години

Ми Варг, земи тогава назначи някой от тия вундеркинди на работа у вас.

112

гербист-столичан

преди 7 години

Ами прави са хората да протестират. Много време мина, а държавата ни още не е предприела мерки да подобри живота им, да им се осигурят подходящи жилища и някаква издръжка. Вместо това заради народа ги натикахме в лагери да мизерстват. Нека да протестират за да разбере народа, че бежанците имат други разбирания и ценности, не може да се отнасяме с тях по този начин.

111

Дим

преди 7 години

До До 53Ами нашите хиляди сънародници който са в чужбина поради икономически облаги за тях какво ще кажеш бе умник. Те второ качество хора ли са?....Има и нашенци втора рака ходят с катуни и правят зулуми.Ама как сравняваш Българин който е образован работи плаща си данъците с хора които само планини и скали са виждали.Жените са тип нинджа,Той се жени за който му кажат няма мнение и за него и другите трябва да са така.Спазва религиозни не светски закони.Да изнасили е нормално жената не е човек

110

свински бут среден

преди 7 години

ЗНАЧИ ЗА ТОВА ИЗБЯГА БОЙКО

109

varg

преди 7 години

всички чужденци са много по стойностни хора от вас.Може да има някоя черна овца но поглеждали ли сте нашите новини що за стока са населяващите балканите?Те ви водят здрави прави работоспособни хора на крака ви идват и вие се мръщите?Защо бе ***?Нещо лошо направили ли са ти? На теб точно конкретно нещо направили ли са ти че мразих хора които никога не си виждал?Само ни излагате пред чужденците който искат да дойдат тук, срам ме е от такива "патриоти" първични първосигнални клошове

108

Анонимен

преди 7 години

0:2 за гостите!

107

един от рпу

преди 7 години

Не се притеснявайте, колегите знаят как да ги поставят на място. Не е тук мястото да пиша, но съм сигурен, че ще се справят както трябва във всеки смисъл!

106

Анонимен

преди 7 години

В чужди Медии пише че Бежанците стреляли с калашников от Лагера