148

АСЯ ЗУАН

преди 7 години

Болгария немало пережила за последние 27 лет. Сейчас государство, которое имеет более 1300-летнюю славную историю, находится на кормушке у ЕС и в полной зависимости извне. Не будет преувеличением если сказать, что Болгария потеряла свою независимость и оказалась заложницей той же демократии и амбиций Запада. Запада, который давно мечтает и немало делает для того, чтобы отхватить вкусный кусок на Балканах, а потом использовать его в своих интересах и против России.

147

Анонимен

преди 7 години

До ПаметливРУСКАТА ПРОПАГАНДА ДНЕС Е СЪЩАТА КАТО В СЪВЕТСКО ВРЕМЕ, САМО ЧЕ ПО-***

146

Паметлив

преди 7 години

Истерията с прословутата руска пропаганда ми напомня за последните години на комунизма.Тогава през деня четяхме "Работническо дело"(образно казано),ама нощем си пускахме "Свободна Европа".Просто вярата в собствените медии беше изгубена!Сега става нещо подобно-руските медии отразяват неща,които в традиционните медии се премълчават или преиначават.Как да реагира човек,когато излизайки на улицата вижда това,което е чул/гледал по RT,а не това на ZDF????Иначе руска пропаганда си има,както и западна.

145

РОССИЯ

преди 7 години

ес сам си създаде проблеми със санкциите.много европейски държави не могат да се развиват заради санкциите.и ембаргото от русия.създадена терористическии групи от сащ и бегълците в европа ще унищожават европа икономически вече са на провал малките държави като наща страна меркал измисли наказания за ес които се отказва от бегълците.за нас няма работа и живот в бг ще има за срийци афганци сирийци. ес и русия да се съдиняват да се истребе терора а не да ги защитават запад и сащ и да ги въоръжават

144

ЧИСТО И ПРОСТО

преди 7 години

Пита се, кой е автентичен:Десният бодигард на Тодор Живков,Или лявата милионерка Корнелия Нинова?Май само Радан Кънев, След като всички дружно го плюят.Елементарно Уотсън!

143

Циник

преди 7 години

Коментара ми изчезна...ПАК!Но не и отговорите за него! Тва е една взаимна любов с "политкоректтите модове" на сайта! Нищо....пак ще повторя - след хамериканските държавни преврати в целия арабски свят...след нахлуващите мюсюлмански орди....след Брюкселските и Берлински предателства - наистина смятам,че Русия е "по-малкото зло"! Апропо - отдавна вече не съм "момче"! Подобни "фамилиарности" - само ме разсмиват! Англичаните започнаха - приветствам разпадането на ЕС! Всяка жаба -да си знае гьола!

142

САМО ПИТАМ

преди 7 години

Какви братушки са ни българоубийците!ТОГАВА,НАЙ-ГОЛЕМИЯТ В СВЕТА! ЗАСЕГА, НАЙ-ГОЛЕМИЯТ АТЕНТАТ В ЕВРОПА!На 16.04.1925г. в катедралата Св.Неделя в София, от московски мекерета/на опелото на генерал, убит за примамка/ е извършен най-кървавият терористичен атентат.Ранените са над 500,жертвите надхвърлят 200.Сред тях са обикновени граждани и много НЕВИННИ ЖЕНИ И ДЕЦА!Сред убитите са 13 генерали-ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ВЪВ ВСИЧКИ ВОЙНИ,които България е водила

141

Истината

преди 7 години

Да приемем,че Русия се свие в ъгъла,оттегли се от Крим,Сирия.Ще се решат ли тогава проблемите на Европа,ще секне ли ислямското нашествие?Май не!90% от бедите за Европа нямат връзка с Русия!А руските медии нямаше да са въобще интересни,ако западните се придържаха горе долу към истината!Пример:западните медии твърдят,че няма проблеми с "бежанците",те са кротки и добри хорица,които жадуват да прегърнат западните ценности.Обаче излизаш на улицата и с очите си виждаш нещо друго,отразено в руските мед

140

морския

преди 7 години

До Един българинСмешник,вземи да почетеш малко история и тогава говори(ама само един да говори от ония многото в главата ти)НИЕ НИКОГА ,АМА НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕМ ДРУЖКИ НА ЗАПАДА.Проумей го накрая.Прочети изказването на Дизраели и ще вденеш за какво иде реч.Ние сме "ония тъмни балкански субекти" и това е . "На Балканите, ако ще да загинат 100 000 българи, да не се накърнят английските интереси"

139

ФАКТ

преди 7 години

В ерата на интернет са смешни московските опорни точки! Всеки който чете това в момента, значи е интернет грамотен и САМ може да провери истината. И всъщност ще разбере, че ВИЕ САМИ ДОКАЗВАТЕ, че сте мекерета и лъжци!..Преди две години бе отбелязана 1000-годишнината на град Казан, основан от българските ханове на Волжка България/Ленин и Сталин преименуват Булгария на Татарстан/ .

138

man

преди 7 години

Това е яхване на така наречения FUD - Fear, Uncertainty, Doubt принцип. Внасяш страх, неяснота и колебание и насочваш масите. Работи безотказно.

137

до бпф

преди 7 години

И къде го видя тоя просперитет у русия???? Селяните им са по-бедни и от нашите, валутата им се срина, а отгоре имат диктатор... Айде тия глупости да ги разправяш на овцете, не на хората.

136

Анонимен

преди 7 години

Не виждам Русия да прави нещо по- различно от САЩ. И двете си създават медии, фондации и партии по цял свят. Трябва да се приеме декларация и срещу двете страни, отделна от терористичните заплахи. Тероризмът избива шумно, а Русия и САЩ водят геноцид.

135

Анонимен

преди 7 години

Вчера в Близ. бг имаше поне десет статии за "страховития" Ту 95 и как направил "великия подвиг" да прелети 10 000 км, как пуснал "безаналогови" ракети, как западните изтребители "треперели" и все от този род дивотии. А заглавията бяха оле -мале!! "Стравовит", "ужасяващ" и кво ли не още. Всъщност става дума за едно допотопно витлово желязо модел 1952 г. което може да бъде свалено с нещо малко по-добро от прашка. Ама такива страхотии се изписаха, че бедна ви е фантазията.:))

134

Анонимен

преди 7 години

До абе рyските кyчкиДа те търътътъътна! Що скимтиш в ъгъла?

133

(-_-)

преди 7 години

Проблемът на Русия е, че има лидер, който отстоява национален интерес, изгониха НПОта от рода на БХК, национализираха големите нефтени и газови компании и не желаят да издигат хомосексуалните и други 'различни' в култ. В последните години също подпукаха чудовището, което създаде САЩ - ИД. Всичко това е в разрез с политиката на запада и западните 'ценности'.

132

Анонимен

преди 7 години

само в Русия ни е надеждата , а за полската *** какво да кажем - наскоро Меркел каза , че са съседи с Русия

131

Един българин

преди 7 години

До: номер 217 (***)Е аз пък мога със сигурност да кажа че съм убеден русофил, както и американофил, и еврофил, но най-вече българофил.А да, освен това съм и путонофоб, сталинофоб, хитлерофоб и чърчилофоб.Разбра ли ми гледната точка?

130

До Циник

преди 7 години

Ти си част от хибридната война момче. Стига храчи!Най-мразя като някой каже аз не съм Еди какво си но ..... този филм е гледан и слушан.ДС и руския модел на преход превърнаха България в това което е. Това е! Точка! Знам , че опорната точка е да плюем ЕС и още повече Америка....

129

Анонимен

преди 7 години

До мухахахаНе лъжи бре!! Отдъхнаха си ушанките десетина дни докато го дърпаха на буксир като му се повредиха пак котлите.:))