29

Кратунко сапа

преди 7 години

Чохъла пак се филмира ..Чохъл, ти вече не си президент .Назначен си в Кения да носиш тенекиите с л*ната на а сем .Омама от бараката под оня ,големия Баобаб до плантациите с банани ,.Има няма 16 км нищо за боец чехлар катто теб

28

Анонимен

преди 7 години

До еОт 2009 досега при управлението на Тиквата дългът ни е нараснал с десет милиарда. Само за девет месеца при Орешарски намаля с 400 милиона.

27

Курнелке

преди 7 години

Не лежи на тая кълка ,ще видиш ,спечелени избори през крив макарон и си целунеш онова място отзад.И осъзнай ,гласувахме за Генерала ,а не за крадливото БСП .

26

Наивен

преди 7 години

Вечерта,след първия тур, Бойко гордо заяви. ГЕРБ е най добре представилата се партия. Зад Радев не стои партия, а инициативен комитет.След балотажа призива стана друг. Радев поиска (????) цялата власт и я получи. БСП, ДПС и ДСБ да правят правителство. Нали спечелиха изборите. Та се питам, за пореден път. Симпатизантите на ГЕРБ не се ли чувстват неудобно за N-ти път от безумните бръщолевения на лидера им . Сигурен съм че има и читави герберисти и им съчувствам.

25

ИВАН

преди 7 години

НЯМА И ДА ИМАТЕ ВТОРИ ШАНС В БЛИЗКИТЕ 100 ГОДИНИ. БЪЛГАРИЯ ОБИЧА БОРИСОВ. (РЕПЛИКИТЕ НЕ СА ОТ ЗНАЧЕНИЕ)

24

Анонимен

преди 7 години

Кака отракана като дойдат на власт всичко ще дигнат до небесата

23

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЛъжеш.

22

Анонимен

преди 7 години

Като вярвате на политиците ще останете без коледни без пенсии и без увеличение от новата година и 1 евро = 8 лв социално.

21

е

преди 7 години

Мрън мрън малки пенсии малки доходи ми над 5,3 МИЛИАРДА се платиха само за КТБ и реактори. Проблема е че като дойдат БСП на власт даже за кратко време правят такива поразии че понякога трябват десетилетия да се оправят. Решението е да не им давате власт това е

20

Анонимен

преди 7 години

Живея на запад от както съм се родил. Мака ми и баща ми са избягали от България още по Живково време. Следя събитията в родоната им и немога да включа какво става! Едни искат оставки други не искат власт трети крадът и гледат да не се променя статуквото абе изобщо такава каша е при вас че нямам думи да я опиша. Как живеете и оцелявате само един господ знае. На 30 години съм и нито веднъж не съм ходил в България. Гледам бг тв и чета бг сайтове и се чудя що за народ сте и как търпите да ви мамят?

19

Анонимен

преди 7 години

Народът показа колко е доволен от ГЕРБ.

18

Анонимен

преди 7 години

Не иска, щото ако сега управляват и народът си припомни какви некадърници са, няма и да помиришат парламент тия червени ***.

17

Ядреният пантоф

преди 7 години

Гоце Делчевският помаклар Чехларис Натегачис на 2 пъти назначава вече служебни кабинети пълни със С0Р0С0ИДИ завършили по Харварт Йейл и изобщо тоя път чакам да назначи Марсиянци минимум Лунопланетяни

16

Анонимен

преди 7 години

Мизерията идва със социализма. Сега тези са силни и вилни, окрилени от генерала. Забравят, че изборите ги спечелиха не те, а хвъркатия генерал. Нинова по-скоро пречеше :-DНа пролет - пак Бойко и пак ще му искат оставката. :-D

15

хахахаха

преди 7 години

Наистина трябва да са *** да се хванат пак в този капан. Нека г-н Борисов, който си метна оставката да се оправя. Иска му се някой друг да изпере пешкира вместо него, но този път няма да се получи. Нека видим какви ги е надробил, освен че изтегли 10 милиарда, от 9 години членство в ЕС той е оправлявал 7, а минималната пенсия е около 90 евро. За какво да говорим повече...И все някой друг му е виновен 20 милиарда плюс усвоени фондове и всичко това за магистрали хахахах. Блаженни са вярващите.

14

Анонимен

преди 7 години

Две години му искаха оставката, а сега, когато им я дадоха, се дърпат и пищят ''Ама защо точно пък сега я дадохте тая оставка?''Комунист и жена угодия нямат, еле пък жена комунист! Мъка, мъка! Червена мъка!

13

Анонимен

преди 7 години

kato znaete 4e ne mojete da ypravlqvate darjava pone nedeite pre4ete selqni

12

Анонимен

преди 7 години

Ме4тать не вредна!

11

Анонимен

преди 7 години

Василееев,стига хвали тези разсипници от Герб.Народа едва диша от бедност и мизерия.София не е България.Отиди с малко градче или село-няма работа,отчаяние,хората вече озверяват от това безмилостно грабене,от липсата на социална защита.Този път няма да има прошка за никоя партия,,вече не се издържа.

10

Анонимен

преди 7 години

Не щете, защото не можете да управлявате държава.