35

До 32

преди 7 години

При бай Ставри-южното крило-човекът е строг, но справедлив.

34

troll

преди 7 години

това ще довърши тиквата психически. той не може да има равни, той императора-слънце.

33

Анонимен

преди 7 години

ВСИЧКИ ,КОИТО РАЗГРАБВАХА ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ ГОДИНИ ВЪН ОТ ВЛАСТТА-ТОВА Е ЛЕКА. РАЗБЕРЕТЕ ГО ! ТРЯБВА НОВИ ХОРА НЕОПЕТНЕНИ ,НЕ ДЕЦА НА БИВШИ КОМУНИСТИ И СПЕЦИАЛИСТИ В ДАЛАВЕРИТЕ А ХОРА ЧИСТИ ДЕТО ДА ИМАТ СЕТИВА ЗА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ,ЗАЩОТО НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ ВСЕКИ КАДЪРЕН И УМЕН БЪЛГАРИН БЯГА ОТ БЪЛГАРИЯ И ТУК ОСТАВАТ САМО ТЕЗИ ДЕТО НЕ СА СВИКНАЛИ ДА РАБОТЯТ А ДА ЖИВЕЯТ ОТ ДАЛАВЕРАТА ......И БОЙКО И НИНОВА И ОВЧАРОВ И ЦВЕТАНОВ ВСИЧКИ СА ЗА БУНИЩЕТО ДОСТАТЪЧНО НИ ЛЪГАХА И ГРАБИХА . НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ

32

нови издания

преди 7 години

Сега човеко ще има достатъчно свободно време да си дочете СИНОВЕТЕ НА ВЕЛИКАТА МЕЧКА, ще си подготви нов ДОКТОРАТ на тема КАК ОТ ПЪДАР СТАНАХ ЦАР и мемоарите на НАТИРЕНИТЕ ОТ ВЛАСТТА!!!!!

31

дуда

преди 7 години

ПО ДОБРОТО ЗАГЛАВИЕ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ "Борисов,Лукарски,Кунева,Ненчев,Бъчварова и др." В ЕДНА КИЛИЯ.

30

(-_-)

преди 7 години

Дано президента разпусне парламента час по-скоро и да престанат тия некадъpници да се преливат от едно място в друго, след което да потърсят отговорност за това, което са направили.

29

Петолъчка

преди 7 години

Той да най-много още един път! Обаче тия другите дето сте ги избройли са на борсата за безработни!

28

Психодиспансер

преди 7 години

До АнонименПутя приветства новия президент с нови цени на газа ....

27

Анонимен

преди 7 години

И като изчезне ГЕРБ започва хиперинфлация и фалирали банки - запазената марка на ДПС иБСП.Между другото, защо цената на природният газ е рязко нагоре от миналата седмица?

26

Психодиспансер

преди 7 години

Сигурно ли е, че Москов ще се върне на банките на РБ ? По ми се чини да премести седалищен мускул към негово превъзходителство. А най- вече искам да го видя ЦСЗ северно изложение при бай Стамат

25

И ваща мама също

преди 7 години

ДрОгарЕ герберастЕ, Стига сте ни плашили с ДПС !Това вече е остаряло. Измислете нещо ново.Сега и вие си имате евроатантически турци - ДОСТ.Колкото и да се криехте от народа всички виждаха коалицията БОСТАН.За вашата Цецка в Турция са гласували повече, отколкото за генерал Радев.Ердоган е зад ГЕРБ, а Бойко Борисов е неговия пощенски гълъб в Европа.Така че, колкото по-бързо изчезне ГЕРБ от управлението на България, толкова по-бързо ще се откъснем от влиянието на Ердоган.

24

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Струвами се, че на Нестимир Ананиев му се клатят краката. Свърши му далаверата лри Ковачки!

23

началото на края

преди 7 години

Пожарникарят и лъжливата Цецка трябва да подадат оставка от всички партийни и парламентарни длъжности и да се оттеглят от политиката! Едва тогава оставката ще бъде оставка! И да им забранят да си показват арогантните физиономии по кабеларките!

22

Анонимен

преди 7 години

Ми ще плащаш, червен мързел, както ние плащахме за Белене и Цанков камък!

21

Анонимен

преди 7 години

борисов и останалите не са задепутатската банка а за другаде....

20

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Не на депутатската банка, а на пожарникарския маркуч трябва да се върне това недоразумение Бойко Борисов !Въпросът е КОЙ сега ще връща 30-те милиарда, които той изтегли и прахоса ?

19

до 19 Истината

преди 7 години

Ако. Ако това. Ако онова. Ами ако бяха излезли танковете 89 година и ако беха ликвидирани подскачащите *** сега щяхме да сме икономическа сила като Китай.

18

Ефекта е

преди 7 години

12 хрантутника по малко на издръжка от работещите.

17

до 15 Професор

преди 7 години

Пак рано сутрин си прекалил с ракия без мезе.

16

до Истината

преди 7 години

Абе ти що не се върнеш във времето още на Римската империя ?. Тук става въпеос за тези дето чрез пилитическата служба ограбих ( приватизираха) и унищожиха държавата, станаха милионери и милиардери с крадени пари. Какво се правиш на утрепан като евроатлантик.