13

Анонимен

преди 7 години

Май номер 11 е прав. Тези досега лапаха, и сега станаха от масата без да платят сметката. Трябва да си платят по заслугите.

12

Наивен

преди 7 години

Оставката не е носене на отговорност. По точно обратното. Бягане от отговорност. Явно Борисов се уплаши да не му се случи това, което той направи с Орешарски. Организирано (и платено тогава) дюдюкане от всеки ъгъл срещу него. На практика той блокира работата на Народното събрание и не позволи на Орешарски да работи нормално. Гафа с Пеевски беше на ДПС и БСП, но го отнесе Орешарски. Очакванията му да се завърне на бял кон, както тогава, са химера.Стомната ще се счупи още втория път.

11

Анонимен

преди 7 години

Тази *** повече никога няма да бъде избрана за кмет!Освен в самоков.

10

до 10

преди 7 години

Как боко да си отстъпи лидерското място в партията? Нали веднага ще го натирят и друг ще ***. Герб е частна партия, Еоод с измамна цел.

9

Симеонов-политолог

преди 7 години

Оставката беше планирана, както и неизбираемия кандидат на герб. няма изненади, няма филми, освен за тълпите. евро парите са изядени, фондове вече няма да има занапред, нелегалните емигранти чукат на вратата,от догодина дълговете на ГЕРБ започват да се плащат,бюджета е продънен,няма пари в пенсионните и сребърните фондове,здравната каса източена, ГЕРБ и Борисов бягат отсега през глава с цел да мине време и кражбите да се заметат. Затова на тези избори вече не влагаха средства и не купуваха. Това са тъжните факти които бъдещето ще потвърди

8

Гълъбов

преди 7 години

Ако Баце, този път наистина отстъпи на нови лидери, а той мине на заден план в партията, Герб може да вземе и 35-38% на следващите избори.

7

Анонимен

преди 7 години

Аве чудим се наще политици кога,ше узреят и ще разберат аджеба ,какво иска този народ от тях...Като некви мекотели са всичките до един!То затова народа гласува за Радев!!

6

Момчето си отива

преди 7 години

Поздрав за СТРАНДЖАТА с любимата песен на бития смазващо с жестоки шутове в задните части политически труп Буда Тиквов Борисов- "Баталъона се строява"- "Баталъона се строява за последен път Бай Ху-й го уволняват- Гербаджиите ревът"

5

Тоя колко само знае

преди 7 години

Най-вече знае да краде милиони, особено от европейски програми, знае да рекетира бизнеса, да опъва чадър над опасни престъпници, от сорта на Вальо му Златев и Дебелян Пеевси, Котараците и подобни. Много неща знае, които е научил в школите на СИК и ВИС, понеже в пожарникарското училище са му преподавали само разпъване на маркучи в насечена местност. Знае как да манипулира и да използва за ГЕРБаджийсикте каси и такива *** като теб!

4

Анонимен

преди 7 години

Каква отговорност г-жа Фандъкова? Този цирк с оставката е ясен. Не се заблуждавайте, има още мислещи хора в тази държава.

3

:) :) :)

преди 7 години

Тази мома без Боко е директно в сливенския. 100% съм сигурен, че са откраднати стотици милиони от парите изхарчени за София. А подписа под далаверите е на Фандъка.

2

Анонимен

преди 7 години

Оставката доказа, че НЕ МОЖЕ ДА НОСИ отговорност Бойко. Напротив!

1

Анонимен

преди 7 години

Тази е като господаря си-с IQ на тиква.