41

Анонимен

преди 7 години

Аз лично съм доволен, че Тръмп спечели, защото всички се надяваме на промяна за добро в световната политика.В неделя обаче гласувайте за Цецка колкото и да е неприятна, защото иначе Бойко подава остава и ще ядете дебелия.

40

Анонимен

преди 7 години

Отражението и е, че пумпалите пак се извъртяха. Сега обичаме американците.

39

Анонимен

преди 7 години

Промяна,каква промяна.Тръмп си играе своя филм.Политиката е най-голямото шоу.А Тръмп е негово олицетворение.Хората казват,че не вярват в политиците,тук са за шоуто.Нищо не остава скрито.Лъсна голямата истина.Протоколът,фалшивата сериозност и пропастта между народ и държава ражда чудовища.

38

Анонимен

преди 7 години

Парадокса тук е, че болшинството бедняци, безработни, неграмотни и всякакви хора изхвърлени на ръба на обществото си избраха за президент милиардера Тръмп. Това показва, че по цял свят /както и в България/ недоволните избират чисто рефлексно следващото разочарование !

37

Анонимен

преди 7 години

Предсмъртният вой на шорошите е музика за ушетата:)

36

Анонимен

преди 7 години

Иде коледа бре трябва да се мисли и за там интересно мие ние обикновенните кога ще помисли някои за нас че и ние да идем да видим тая страна

35

Анонимен

преди 7 години

Брей, брей, тук едни 'ора ни плашат, че Тръмп бил капиталист, ами да такъв е, естествено ние чудеса от него не чакаме, очакваме само САЩ да ни оставят на мира( нас и Европа), да имаме самостоятелна политика, да не ни въвличат в грешните си войни. Иначе и Путин е капиталист, и от него няма, какво да чакаме.Чакаме само да има български политик морален, но мислещ и за изгодата, само и единствено на България.След таози избор в САЩ, имаме обективни предпоставки да ни управляват българофили.

34

1234

преди 7 години

"Според част от родните народни представители, ако Тръмп удържи на обещанието си за сближаване на отношенията с Русия, България ще загуби"Даааааааааа и то много.И ко прайм ся а лапаме чушкатааааа.

33

Циник до 42

преди 7 години

Хм ...хилиш се като ***...но колегата е прав! Тръмп МНОГОКРАТНО каза, че е антиглобалист! Основни "трегери" в предизборната му програма, е че ще върне много изнесени в Мексико, Ирландия, Китай американски производства...Хилиш се като ****лоумен...и раззтягаш локуми..."Чукча не читатель! Он писатель!"

32

Анонимен

преди 7 години

Чакаме изказванията на Роската и Митов с нетърпение, не ни подхвърляйте динени корички с някакви депутати :D

31

Lora

преди 7 години

Визите няма да паднат, това е сигурно. Расизмът ще се засили, човешките права ще идат на кино, development assistance на САЩ ще намалее, коет ще се отрази косвено на държави като България

30

гaвaрит москва

преди 7 години

""Изненадата Тръмп и отражението й в България""...............Тръмп въвежда комунизма като официална система в Америка, Тръмп и Путин стават първи приятели, а България става задунайска губерния.

29

Анонимен

преди 7 години

"Тръмп: Ще бъда президент на всички американци ", а в Москва чули: ... и на всички руснаци !

28

Анонимен

преди 7 години

Не бързайте да отписвате Цецка. Ако следваме логиката би трябвало да загуби, но точно "логиката" е едно от най-дефицитните неща в България.

27

Анонимен

преди 7 години

"Още от самото начало се знаеше, че Тръмп е изборът на американците"Странно, защо самите американци не го знаеха. Ти нещо, като врачка ли си?

26

Анонимен

преди 7 години

Тръмп бил антиглобалист ХА ХА ХА,Я виж на коя дата го назначиха 9.11 да ти прилича на 11.9,зад Тръмп е същото глобалистко задкулисие.Другари,външната политика не е на емоция и спонтанни решения,работи се по план и номерология,Тръмп няма да повлияе на външната политика и сирийският казус и позиция на сащ си остават ,така както си остават и санкциите срещу кремълистите

25

Анонимен

преди 7 години

" Ако противопоставянето между Русия САЩ изчезне ще се загуби балансът" - балансът - между какво и какво? там където има противопоставяне няма баланс и обратно.

24

Анонимен

преди 7 години

Външния ни министър да прати писмо до Хилъри с молба да пази место в старческия дом за Цецка.

23

ууу

преди 7 години

Цецка изобщо да не се явява на балотаж - това го чака бабето

22

Анонимен

преди 7 години

"Тръмп е антиглобалист"Голяма смешка е това! Прилича на нескопосан виц. "Американец" винаги е било и ще остане синоним на "глобалист". Откъде са милиардите на Тръмп?