13

Българина

преди 7 години

Късно е либе за китка. Напълнихте лагерите и балкана и тогава може и да ..... Да ви е а май та предателска. Кога искаха патриотите още преди 2!г прецедента йок, да не плашим башибозука. Сега предизборно може и да.. Да сте!

12

444

преди 7 години

Шпагата да пази остриеето, да се не занимава с неща , които не разбира !

11

Анонимен

преди 7 години

Ей Перука - Бъчвечеста, колко трафиканти на хора заловихте ве Даунист.Кой си ти, че да запечатваш границата, тия хора бягат от ИД разбираш ли въобще какво се слува някъде. Нека си заминават закъдето са тръгнали. Ама не реши да ги заселиш тука на кой е държавата нека те подсетя, наша си е. Aко Mеркел ги е канила а Папата им е целувал краката какво търсят тука, а Даун ?

10

Чухте ли какво каза

преди 7 години

преди около 40 минути по Първа програма кандидатката за тетка на нацията?Ако някой минел границата нелегално, щяло да му "се случи българското законодателство"?!?!?!?! Вероятно е искала да каже, че на нарушителя ще му се случи ОНОВА, КОЕТО Е ПРЕДВИДЕНО ОТ българското законодателство.В друго изречение, вместо "ситуация" каза "хипотеза" - вероятно има смътен спомен за специфичен юридически професионално употребяван израз, който е забравила- Или не е наясно по въпроса що е това хипотеза?

9

Анонимен

преди 7 години

Абе в този сайт само руснаци и продажници ли пишат?

8

Анонимен

преди 7 години

Маааллиииии !. Като видеха, че може да загубят изборите за президент управляващите тотално изперкаха. То тоя още преди да го назначат за министър си не е бил в ред но сега е много зле.

7

Анонимен

преди 7 години

по-добре да вдигнат заплатите на тези по границата с 500,от колкото да хранят бежанец с 1500,и утре мюслито да прави поразии тук ! но да не ми ги ловят и задържат, а изобщо да не ги пускат да минават !!!!!!!!!!!!!!!!

6

Анонимен

преди 7 години

Ненчев е вреден за нaциналната сигурност. Да настанява бежанзите у Банкя туй да не му бащиния късно е чадо. мандалато лопна.

5

Анонимен

преди 7 години

Преди изборите се обещава всичко на корем, материалът е лош и се връзва на всяка чудотия, която ще му обещаят. Аз съм типичен десен избирател, сред политиците не харесвам никого, донякъде съм ЗА Радан КЪНЕВ и Татяна ДОНЧЕВА, но няма как да гласувам за Цецка, понеже тази държава никога последните 25 г не е била така авторитарно мачкана.

4

Анонимен

преди 7 години

Aide de ili demagogia sa balotaja samo bla bla bla kakto i sa oensiite prastovi otpe4atazi nai prodtito i tapo ismisleno ot dalaverite na moskov. Bg lekari is4esvat vs den sled 3 g dr v bg nana da ima samo turski dr v turskite bolnizi v sofia do sega sa 3 br turski sobstvenizi ns bg bolnizi varna li gen ot voenna milion4etata s plast4nsta dr krasota

3

Трол

преди 7 години

Ненчееев, това е ала-бала! Ционистките ви другарчета не планират да запечатват никоя граница, още по- малко основния коридор Турция- България.

2

Довечера

преди 7 години

И кога се сети бе Бай ***?

1

Анонимен

преди 7 години

И как си представя да стане "запечатването"?